T-Com MAXadsl promjena paketa - kako?

poruka: 80
|
čitano: 47.689
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Ja sam tu poruku poslao u utorak 20.10.2009 20:02

Ne brini, riješeno je Belji se

0 0 hvala 0
16 godina

uzeo bi flat na mjesec dana samo...vidim da ove zahtjeve za promjene paketa obave odma iduci dan...kolko ce mi onda doci racun..znaci koristim 15 gb a od sutra bi uzeo flat...il da cekam iduci mjesec

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: T-Com MAXadsl promjena paketa - kako?
DaNiTo kaže...

uzeo bi flat na mjesec dana samo...vidim da ove zahtjeve za promjene paketa obave odma iduci dan...kolko ce mi onda doci racun..znaci koristim 15 gb a od sutra bi uzeo flat...il da cekam iduci mjesec

Mislim da ti cijena dođe proporcionalno broju dana korištenja paketa.

Kadir beneath Mo Moteh
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 19:07 (blacko).
16 godina
blacko kaže...
DaNiTo kaže...

Mislim da ti cijena dođe proporcionalno broju dana korištenja paketa.

znaci ovaj mjesec placam cjenu za flat a za 30 dana se vratim na 15gb i placam po starom :)

tako bi trebalo bit samo provjeravam jer ipak je to t-com

15 godina
neaktivan

Ako danas uzmeš, onda ćeš platiti 2 dana paketa od 15 GB i 29 dana flata.

Barem bi tako trebalo biti sa ovom novom promjenom pravila.

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
neaktivan

Tako je.. Jedino je iznimka start paket od 1GB..ako imaš 3 dana start paket i 4. u mjesecu se prebaciš na flat (ili 15GB) onda ćeš platiti cijeli paket od 1GB (20kn) i 26 dana flata odnosno 15GB.. :)

15 godina
neaktivan
Legolas kaže...

Tako je.. Jedino je iznimka start paket od 1GB..ako imaš 3 dana start paket i 4. u mjesecu se prebaciš na flat (ili 15GB) onda ćeš platiti cijeli paket od 1GB (20kn) i 26 dana flata odnosno 15GB.. :)

Win-win za t-com. Osigurani su sa svih strana, nema što.

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
neaktivan

neznam di da pitam pa budem tu,dal je netko u zadanje vrijeme produžio ugovor s njima? zanima me dal se dobije kakva nagrada,tipa prijenosni hard...?

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

neznam di da pitam pa budem tu,dal je netko u zadanje vrijeme produžio ugovor s njima? zanima me dal se dobije kakva nagrada,tipa prijenosni hard...?

Nisam produživao ugovor s njima,a mislim da i neću.Ako produžiš ugovor na slijedećih 12 mjeseci paketi su ti jeftiniji za cca 20 kn osim osnovnog.A "bogati" pokloni su ti ovdje:

http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/postojeci_pogodnosti.asp

15 godina
kc-kb kaže...

Ne više..sad jedino dobiješ 20 kn niže cijene za mjesečnu pretplatu.

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina

Ja produzio prije par mjeseci i dobio logitech s520(tipkovnica i mis) i s220(zvucnike)

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

prije godinu dana sam mijenjao paket iz 1 GB u 10 GB, zašto sada ne mogu promijeniti iz 10 tj. 15 u flat??  baš moram ići u t-com??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi probao preko njihovih stranica?

https://user.t-com.hr/

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

2 0 hvala 0
15 godina

znači ako ja sad promijenim 31. paket od 15gb u flat odmah mi sljedeci dan se to aktivira iliti 1.?? bilo da je to u 13:00h ili 23:00 h
htio bi odabrati normalni flat a ovdje pise flat(promet) i flat (promet 12mj ug.) sta to znaci

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 22:40 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: T-Com MAXadsl promjena paketa - kako?
maxy0 kaže...

znači ako ja sad promijenim 31. paket od 15gb u flat odmah mi sljedeci dan se to aktivira iliti 1.?? bilo da je to u 13:00h ili 23:00 h

Da, trebalo bi.

maxy0 kaže...

htio bi odabrati normalni flat a ovdje pise flat(promet) i flat (promet 12mj ug.) sta to znaci

Flat s ugovorom od 12. mjeseci ti je povoljniji 20 kn mjesečno, ali ti se i produljuje ugovor za još 12 mjeseci.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
protjeran
F1-IVO kaže...
Jesi probao preko njihovih stranica?

nisu mi baš jasni.

meni ugovor na 12 mj ADSL flat istječe 31.3 i još uvijek nemam ni u moj T-com ni na user.t-com.hr (gdje imam drugu lozinku) mogućnost promjene.

zvao sam i službu za korisnike i poslao im dva maila ali mi govore da mogu "on line" promijeniti paket tek 31.3 , no nema problema ako odem u T-com, čekam red i gubim sat vremena jer moram uzeti propusnicu zbog odlaska s posla !!??

vrlo lijepo.

njihovo je objašnjenje da svejedno tek slijedeći dan počinje novi ugovor i nije bitno je li 10.4 15.4 27.4 jer ugovor više ne teče od prvog do prvog u mjesecu, nego možeš promijeniti paket bilo koji dan i od tog datuma teče novi paket-

to je ok, no njima nije jasno da ja više ne želim flat na 12 mj. a neću biti u mogućnosti promijeniti paket jer putujem.

Sinu sam dao ime ŠOKRE ! Sad mu je u školi nadimak KREŠO.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 23:20 (Bugofil).
16 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

nisu mi baš jasni.

meni ugovor na 12 mj ADSL flat istječe 31.3 i još uvijek nemam ni u moj T-com ni na user.t-com.hr (gdje imam drugu lozinku) mogućnost promjene.

zvao sam i službu za korisnike i poslao im dva maila ali mi govore da mogu "on line" promijeniti paket tek 31.3 , no nema problema ako odem u T-com, čekam red i gubim sat vremena jer moram uzeti propusnicu zbog odlaska s posla !!??

vrlo lijepo.

njihovo je objašnjenje da svejedno tek slijedeći dan počinje novi ugovor i nije bitno je li 10.4 15.4 27.4 jer ugovor više ne teče od prvog do prvog u mjesecu, nego možeš promijeniti paket bilo koji dan i od tog datuma teče novi paket-

to je ok, no njima nije jasno da ja više ne želim flat na 12 mj. a neću biti u mogućnosti promijeniti paket jer putujem.

Ne možeš promijeniti paket jer si potpisao ugovor na 12 mjeseci da u tom razdoblju nećeš mijenjati paket prometa. Od 1.4. ćeš vjerojatno moći promijeniti paket preko korisničkih stranica.

17 godina
protjeran
DAXY011 kaže...

Ne možeš promijeniti paket jer si potpisao ugovor na 12 mjeseci da u tom razdoblju nećeš mijenjati paket prometa. Od 1.4. ćeš vjerojatno moći promijeniti paket preko korisničkih stranica.

pa nisam s kruške pao da to ne shvaćam, ali ne shvaćam zašto mi ne omoguće 25.3 2011 ili cijeli zadnji mjesec ugovora da promijenim paket, koji želim da mi teče od 1.4.2011 !?

baš moram promijeniti paket 1.4.2011 ??

toga nema ni u Zanzibaru {#}

Sinu sam dao ime ŠOKRE ! Sad mu je u školi nadimak KREŠO.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 18:23 (Bugofil).
13 godina
neaktivan

Zna li netko kad promjenim brzinu, imao sam 4/512, sad sam promjenio u 10/640 koliko treba vremena da promjene paket? Ili to kreće tek od 1. u sljedećem mjesecu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

jesi baš mjenjao paket(max 2/3) ili samo brzinu?

uglavnom brzina bi se trebala realizirati kroz 24 sata

max 2/3 paketi isto 24 sata, osim ako nije uzet uređaj uz njih pa se u tom slucaju realizira kad se potvrdi da je uredaj preuzet

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice