Stvarno bolesna greška?

poruka: 37
|
čitano: 3.999
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Stvarno bolesna greška?

Ma sve je ok nisam ja mislio na tebe direktno kad sam pisao o neiskustvu s kompovima vec onako opcenito jer se ne poznamo ali moras priznati da je brisanje krivog diska velika greska u postupanju sa kompom kaj je da je!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stvarno bolesna greška?
autorov komentar
rambox kaže...

Ma sve je ok nisam ja mislio na tebe direktno kad sam pisao o neiskustvu s kompovima vec onako opcenito jer se ne poznamo ali moras priznati da je brisanje krivog diska velika greska u postupanju sa kompom kaj je da je!!!Cool

E znam ja to ali caka je u tome da su obodva HDD-a od WD, a taj program koji koristim za uništavanje particija ne pokazuje veličinu u Gb (ma ne pokazuje nikako).
Ipak čovjek uči dok je živ!
Neophyte
17 godina
protjeran
Neophyte kaže...
 Terminatora ne instaliram (nije đaba besplatan (je sam li rekao? Vidiš šta mi uradi!)).
A za sada KIS2009 sluša bez problema, ne pada mi na pamet da ga (zasada) zamijenim.
A za ovoga drugoga: Zakaj bi instalirao stariji SP2 pa ponovno skidanje svih mogucih zakrpa itd...
A za ovoga drugoga: Znaš li ti koliko se kod nas (BiH) naplaciva vracanje podataka?

1. Zbog stabilnosti.
2. Pogledaj Get Data Back NTFS, jedan od mnogobrojnih programa za vracanje podataka http://www.runtime.org/
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
autorov komentar
bestia kaže...
Neophyte kaže...
 Terminatora ne instaliram (nije đaba besplatan (je sam li rekao? Vidiš šta mi uradi!)).
A za sada KIS2009 sluša bez problema, ne pada mi na pamet da ga (zasada) zamijenim.
A za ovoga drugoga: Zakaj bi instalirao stariji SP2 pa ponovno skidanje svih mogucih zakrpa itd...
A za ovoga drugoga: Znaš li ti koliko se kod nas (BiH) naplaciva vracanje podataka?

1. Zbog stabilnosti.
2. Pogledaj Get Data Back NTFS, jedan od mnogobrojnih programa za vracanje podataka http://www.runtime.org/
 Gledam/skidam...
Pa se javim.
Neophyte
17 godina
protjeran
Imas i upustva na stranici u PDF-u, kako sto napraviti...
Zlo i Naopako
17 godina
Stvarno bolesna greška?

Ubuduce kad radis s diskovima koristi Partition Magic pa nece biti problema s prikazom informacija o pojedinim diskovima a ovaj program koji si do sada koristio baci u smece jer ocito nije pouzdan!!!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stvarno bolesna greška?

pa mozda ti treba error scaner.....

vele da komp koji je star oko 2 godine ima prek 200000(dvjesto tisuca) errora...........................

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice