sto je fuuuuu??

poruka: 13
|
čitano: 3.119
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
fuuuuu
evo, znam da je malo glupavo pitanje, ali sto oznacava izraz fuuuuuuuu? vidao sam to dosta na netu ali nikak mi nije jasno sta je to..
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sto je fuuuuu??

FAK JUUUUUUUUUUU

There is no spoon.
Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: fuuuuu
EZY-E kaže...
evo, znam da je malo glupavo pitanje, ali sto oznacava izraz fuuuuuuuu? vidao sam to dosta na netu ali nikak mi nije jasno sta je to..

To je posebna disciplina, nastala od disciplne kung-fuuuuuuuuuu....

15 godina
neaktivan
sto je fuuuuu??

ffffuuuu je drevna vještina kontroliranja bijesa tako da osoba koja osjeća ogromnu količinu bijesa zbog uzroka samo njemu poznatog izbaciva taj bijes iz sebe.

Tu vještinu je razvila japanska udruga mirotvoraca s ciljem da pomognu osoboma s viškom bijesa da ga izraze na potpuno bezopasan način kako za okolinu tako za sebe.

Nakon raspada japanske udruge mirotvoraca ( u daljnem tekstu JUM ) nekoliko stoljeća Ffffuuuu vještina je izgubila na popularnosti te su je njegovale osobe koje su svoj život posvetili toj vještini. Elemente fffffuuuu možemo pronaći u današnjim osnovnim i srednjim školama kad učenik nakon nespavanja nekoliko dana zbog učenja dobije negativnu ocjenu jer je profesoru dosadno. Tada dolazi do raspada sistema unutar mozga učenika te učenik pribjegava metodama psovanja i beštimanja odnosno jebanja sve po spisku.

Prethodne dvije rečenice su grana ffffuuuu poznatija kao "jebanje sve po spisku" , koja se razvila u području Dalmatinske Zagore zbog iznimno agresivnih naćina pribjegavanju nasilju.

FFFFUUUU zvuči jednostavno pre neobično da bi se izgovaralo na bilo-kojem jeziku , te se često koristi u časopisima koje crtaju pripadnici te urbano-drevne kulture .

FFFFFUUU vještina zadržava daleko najveći postotak kod desetogodišnje djece čiji roditelji uzimaju računala od tisuću-dvi eura te zbog toga jer ih netko killa ( urbani izraz za ubojstvo , u 2009. killat je u 9 od 10 slučajeva izrečeno na Internetu na više svjetskih jezika) pribjegavaju korištenju vještine čije pravo umijeće rijetko tko poznaje.

Ugl izraz kad ti pukne film :D

Moj PC  
12 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
sto je fuuuuu??

XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
sto je fuuuuu??

To je ono šta ćeš ti vikat kad neko ovu temu prebaci u humor...

If God made everything, God must be somewhere in china.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sto je fuuuuu??

FUUUUUUUUU

JokeKralj je kralj... smijao sam se ko lud.... Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sto je fuuuuu??

hmmm , je da san se zajebava ali stvarno ffffuuuu smiri čovjeka...

probajte 2-3 puta dnevno se sjetiti ove lude face pa će te vidjeti efekt ;) ....

Odkad sam doznao za ovo i ostale meme gluposti samo san 2 puta izgubio živce u 3-4 mjeseca :D

I want dis!!! I want dis!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: sto je fuuuuu??
JokeKralj kaže...

hmmm , je da san se zajebava ali stvarno ffffuuuu smiri čovjeka...

probajte 2-3 puta dnevno se sjetiti ove lude face pa će te vidjeti efekt ;) ....

Odkad sam doznao za ovo i ostale meme gluposti samo san 2 puta izgubio živce u 3-4 mjeseca :D

nesto kao ovo?

15 godina
neaktivan
sto je fuuuuu??

Pa i ne baš.

Za razliku od wosaha koja naš bijes zadržava unutar nas i time taj bijes cirkulira našim tjelom ka negativna energija (koja se može osjetiti kad si s nekim u društvu) , ffffuuu tu negativnu energiju izbaciva iz domaćina ( osobe koja ima višak bijesa)...

Ffffuuu ne izbaciva u potpunosti bijes već onu količinu koja prelazi balans između bijesa i smirenosti , jer prevelika smirenost vodi do neravnoteže u društvu .

Kako god velika smirenost zvučala odlićno ona zapravo nije ( neda mi se pisati post od 20-25 stranica navodeći argumente i posljedice u slučaju da svjetom zavlada smirenost )...

Wosaha je pokušaj da se napravi moderni trend , fffuuu je drevna vještina čiji je zadatak omogućiti svakodnevni život uz rijetke javne ispade gdje iskazivamo svoj bijes na osobama koje svojom glupošću to zarade...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 23:41 (JokeKralj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sto je fuuuuu??

evo nasao sam sliku koja savrseno objasnjava sta je fuuuuu :D

fffuuuuuuuuuuuuu fffuuuuuuuuuuuuu
How yes no.
Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
neaktivan