Na raznim forumima pa čak i YouTubeu sam čuo da je BitComet brži od uTorrenta dali je to istina,da brže skida od uTorrenta?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nope
hmmm
Koristim utorrent, prebrz, premal, prezadovoljan..preporuka!
Koristim utorrent, prebrz, premal, prezadovoljan..preporuka!
Da ali skidam igru i na uTorrentu mi je brzina 200-250 a na BitCometu oko 300-350 :S
Baš sam sada testirao.
Pa jesi podesio postavke utorrenta?da ti radi lijepo, napravio port forwarding vjerojatno jesi..
Na raznim forumima pa čak i YouTubeu sam čuo da je BitComet brži od uTorrenta dali je to istina,da brže skida od uTorrenta?
ne! druga stvar je što možeš podesiti postavke downloada oba programa pa će ti biti malo brži download
Nisam imao pojma da klijent torrenta utječe na brzinu preuzimanja.
Ja mislim da to nema veze.
Bitni su ti sijaći, koji imaju brzo oblačenje. (download-skidanje, upload-oblačenje(šta nema smisla?))
Brzina skidanja ne ovisi o programu s kojim se skida. Točka.
Ne znam kako uopće izvršavaju ta testiranja. Brzina uvijek varira tako da je nemoguće izvršiti 100% točnu usporedbu.
Brzina skidanja ne ovisi o programu s kojim se skida. Točka.
Ne znam kako uopće izvršavaju ta testiranja. Brzina uvijek varira tako da je nemoguće izvršiti 100% točnu usporedbu.
Ma znam ali nerazumijem kako mi je veća brzina
Nadji torrent s dosta seedera, i vecinom ce ti skidat punom brzinom, na dobro podesenom klijentu..
ne! druga stvar je što možeš podesiti postavke downloada oba programa pa će ti biti malo brži download
Da ali vrlo malo
Nadji torrent s dosta seedera, i vecinom ce ti skidat punom brzinom, na dobro podesenom klijentu..
Ah....
Eto sada sam primjetio prije sam koristio uTorrent i imao sam Windows XP i sve je dobro
Sada kada sam instalirao Windows 7 često bi mi zalagala cijela pozadina dok bi skidao i morao bi sačekati oko 5 minuta da se od lagga a sada kada imam BitComet više ne zalagiva pozadina :D
Eto sada sam primjetio prije sam koristio uTorrent i imao sam Windows XP i sve je dobro
Sada kada sam instalirao Windows 7 često bi mi zalagala cijela pozadina dok bi skidao i morao bi sačekati oko 5 minuta da se od lagga a sada kada imam BitComet više ne zalagiva pozadina :D
wtf? i uredi post.. ;)