Imam jedno pitanjce:Kad kupim igru na steamu jel on downloaduje sa neta igru ili kako.....Nekontam se u to bas pojasnite mi malo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra je u digitalnoj verziji (nema kutije).
Sve igre se skidaju sa njihovog servisa.
Imam jedno pitanjce:Kad kupim igru na steamu jel on downloaduje sa neta igru ili kako.....Nekontam se u to bas pojasnite mi malo.
da odmah cim prode uplata ti se igra pocne skidat! :-)
Brzina downloada???
vecinom koliko ti mreza podrzava jedino kad je navala na neku igru tipa kad je Black ops izasao onda ti ide sporije! I najbolje ti jesto uvjek imas sve patcheve nemoras nista traziti niti skidat po netu
Brzina downloada???
A ovisi na koji si server spojen i o zauzeću njih
vecinom koliko ti mreza podrzava jedino kad je navala na neku igru tipa kad je Black ops izasao onda ti ide sporije! I najbolje ti jesto uvjek imas sve patcheve nemoras nista traziti niti skidat po netu
a u to uzmi u obzir i svoju maximalnu brzinu downloada
Meni je max download 125 kbp/s...
A kad bi skido cod black ops.......:)))))
Meni je max download 125 kbp/s...
i kakve to ima veze sa kikirikijem?
imas onu linkanu temu o steamu i cijeli amen u ocenasu u prvom postu.
u cemu je problem pricekat download?
Treba mi 6h i 55min at 256 kb/s
Kupio sam igru i sad samo skinut trebam.
ostavis preko noci i vec sutra igras :-)
A gdje imam cd key za igru.
a sta ce ti cd-key na nekim igrama ga mozes naci na nekima ne ako si kupio BO netreba ti key zato sto ti je igra vezana za acc i nemozes ju prenjeti!
a sta ce ti cd-key na nekim igrama ga mozes naci na nekima ne ako si kupio BO netreba ti key zato sto ti je igra vezana za acc i nemozes ju prenjeti!
Mogu igrat online da ne unosim cd key......
I da li mogu pocet download i pauzirat pa izgasit komp pa opet nastavit kao na torrentu.
Pise mi da su serveri za cos bo preoptereceni.
kako prekinuti download?????
da li se moze poslije gasenja kompa nastavit download?
gle ti kupis igru na steamu i ona ti se veze za racun odmah nema keyeva niti icega cim se skine igras SP ili MP sta vec zelis! mozes pauzirat ugasiti comp pa nastaviti mozes napraviti backup igre kad ju sknines tako da ako budes morao rusit windowse nemoras opet skidat!
Jos jedno pitanje kad se kupi neka igra da li se ona moze izbrisat sa accounta............
Da li postoji pes 2011 na steamu.
.
A de ti meni odg...jel ima pes 2011 na steamu.
Jos jedno pitanje kad se kupi neka igra da li se ona moze izbrisat sa accounta............
ne
Da li postoji pes 2011 na steamu.
ne
daj koristi tipku uredi (a i pitanja su mogla ići u temu koju ti je torrente linkao)
Postoji tema namijenjena svim mogućim pitanjima u vezi Steama.