Imam T-com ADSL od 5 MBit/s . Primjetio sam cim upalim MAXtv brzina pada na 1.5 MBit/s . Postoji li riješenje za taj problem ?
Nazalost ne ja imam 6Mbit brzinu i kad ukljucim max tv padne na 2.5-3 mbit-a.
prijavi problem na 0800 9000
Postoji! Nazovi njihovu tehničku podršku!
Kad ukljucis maxtv normalno je da padne brzina za 50% .
da istina,tako je i meni
Nije normalno ukoliko ti linija nije u qurtzu.
Ja moram trazit novi router jer kad mi maxtv radi cijeli dan i net na pc il neko duze vrijeme maxtv pocne stekat.A prije par dan su mi ocistili mrezu .
nije normalno ako placas npr 5mb dl,a od toga dobijes 2mb i nema to nikakve veze sa maxtvom,zovi 0800 9000 i rijesi to s njima
Kako nema ja sam tamo zvao rekli su da je to tako jer max tv uzme pola brzine zovi i pitaj tamo što mislis zasto ovi koji imaju Max TV HD imaju 8mbit .
Kako nema ja sam tamo zvao rekli su da je to tako jer max tv uzme pola brzine zovi i pitaj tamo što mislis zasto ovi koji imaju Max TV HD imaju 8mbit .
Daj se malo informiraj prije nego izvaljuješ gluposti. Najbitnija je kvaliteta i propusnost linije, ukoliko ti je ista loša nema ti pomoći.
moraš dobit onu brzinu koju i plačaš, ako je brzina manja onda nešto nije u redu
a to što je tebi (koji se očito jako razumiješ u telefoniju) rekao neki tamo klinac koji radi preko student servisa i nije ni vidio parice, a kamoli optički kabel nikad u životu je druga priča...
Pro sam imao samo internet ( 4mbit ) i poslije kad sam uzeo MaxTV mi je brzina padala sa normalnih 4 na 1mbit. Ja sam zvao,prijavio kvar i oni su prčkali po liniji i za 5 dana je sve radilo kako treba.
Ja imam brzinu koju placam al kad iskljucim maxtv kao i on.
Ja imam brzinu koju placam al kad iskljucim maxtv kao i on.
onda nemaš brzinu koju plaćaš
brzina mora biti ista neovisno o maxtv-u!
pa jel ja tipkam na kineskom ili ti samo sporo shvaćaš?
Imas ti MaxTV?
to i mene muci, kad upalim maxtv onda mi brzina interneta padne i kad ih nazovem kazu da to tak mora biti...
Inace opcenito je to sve u qurtzu, vec 8 god kak imam internet(prvo t-com pa iskon pa sad opet t-com) sve je zivi uzas, nikad nije dobro radilo, nikad nisam dobivao 4mbps, trenutno me sad vec 3 mjeseca zeza sto mi se router restarta i onda ih zove i kazu da imam previse konekcija da je do torenta ili virusa, a to mi se dogada i u pol noci kad komp nije niti upaljen, kad sam samo preko moba i router mi se restarta...
u globalu nikako nisam zadovoljan uslugama.
morate to riješavati podhitno,ja bi poludio da mi je ostalo tako,jednostavno im kažite da imate kvar i oni moraju doći pogledati,zovite ih par puta. I probajte poslati mail,jer mailove shvaćaju ozbiljnije jer je to pisani trag,a ovako razgovor od*ebu i nemožeš ništa.
Ja sam bio uporan i riješio se tog problema za 5 dana.
Neovisno o MaxTV-u brzina mora biti 4 Mbit-a!
meni uvjek ista brzina, ne osjetim niti primjećujem nikakav pad brzine kad je uključen MAXTV,
živim u Ogulinu tj još 10km od Ogulina na selu!!
Ovo je mjerenje dok je upaljen MaxTV, radi mi radio internet i žena trenutno na fejsu na laptopu!!
brzina ti NE SMIJE padati ako si uključio max-tv.
Imas ti MaxTV?
Stari ja sam ga imao nekoliko godina u samim počecima. Brzina koju sam imao je bila prema onoj za koju sam potpisao ugovor (osim kod rush hour prometa). Zmijenio sam ga zbog cijene. Problem koji ti imaš može biti taj da su ti prodali muda pod bubrege, tj. da imaš šit od linije kroz koji može proći samo 5 Mb/s. Što bi ti rekao na mog prijatelja koji ima dva MaxTV prijemnika i uz to normalni internet.
to i mene muci, kad upalim maxtv onda mi brzina interneta padne i kad ih nazovem kazu da to tak mora biti...
Inace opcenito je to sve u qurtzu, vec 8 god kak imam internet(prvo t-com pa iskon pa sad opet t-com) sve je zivi uzas, nikad nije dobro radilo, nikad nisam dobivao 4mbps, trenutno me sad vec 3 mjeseca zeza sto mi se router restarta i onda ih zove i kazu da imam previse konekcija da je do torenta ili virusa, a to mi se dogada i u pol noci kad komp nije niti upaljen, kad sam samo preko moba i router mi se restarta...
u globalu nikako nisam zadovoljan uslugama.
To će riješiti implementacija novog zakona koji će napokon ukloniti to da nas vozaju ko male mačiće.
ja imam i max tv i internet,4 mbit bi trebalo biti ali su mi smanjili brzinu na 2 mbita da bi max radio kako treba,a sve je radilo super skoro godinu dana i zvao sam i prijavljivao kvar svaki tjedan skoro 2 mj i sad imam 2 mbita jer vele gospoda iz t-coma da od sad vise nemogu imat 4 mbita,eto izgubo sam snage i volje za borbu s tim je dok ih nazoves na taj broj za podrsku samo znaju reci da restartam router,toliko.
Nije
Ja sam mjerio na 2 lokacije, ista je brzina.
Nebi smjelo jer mi je jedno vrijeme bila veza blizu 8mbit
morate to riješavati podhitno,ja bi poludio da mi je ostalo tako,jednostavno im kažite da imate kvar i oni moraju doći pogledati,zovite ih par puta. I probajte poslati mail,jer mailove shvaćaju ozbiljnije jer je to pisani trag,a ovako razgovor od*ebu i nemožeš ništa.
ma daj molim te, ne sljive me ni pol posto!
mislis da ne zovem i saljem mailove?i opet kao nesto popravlju i onda to radi jedan dan i dalje sve isto!
i kaj da im radim?
a optima mi nije dostupna i ne mogu nista nazalost, moram biti zadovoljan s tim :/
ja imam i max tv i internet,4 mbit bi trebalo biti ali su mi smanjili brzinu na 2 mbita da bi max radio kako treba,a sve je radilo super skoro godinu dana i zvao sam i prijavljivao kvar svaki tjedan skoro 2 mj i sad imam 2 mbita jer vele gospoda iz t-coma da od sad vise nemogu imat 4 mbita,eto izgubo sam snage i volje za borbu s tim je dok ih nazoves na taj broj za podrsku samo znaju reci da restartam router,toliko.
To je ono što pokušavam objasnii. Jednostavno imaš lošu liniju i prevarili su te kod potpisa ugovora jer su ti to morali reći a nisu.
mislis da ne zovem i saljem mailove?i opet kao nesto popravlju i onda to radi jedan dan i dalje sve isto!
i kaj da im radim?
a optima mi nije dostupna i ne mogu nista nazalost, moram biti zadovoljan s tim :/
le Ononešto za zaštitu potrošača
Trebas doc tamo i prijetit lupat po stolu i onda ce se brinut 100%
i kaj da im radim?
ja ti kažem kako sam ja riješio problem,ne trebaš mi vjerovati. zahtjevaj od njih da ti dođu na kuću/stan i pokušaju nešto riješiti.
To je ono što pokušavam objasnii. Jednostavno imaš lošu liniju i prevarili su te kod potpisa ugovora jer su ti to morali reći a nisu.
sve to stima,ali linija je bila ok sve do zadnjih 2 mj i od onda je to tako,od kad je stigao max tv radilo je bez frke i to me zivcira,cak je i brzina isla i vise od 4 mbita,a zanimljivo je da sad vise nemogu imat vise od 2,ko to moze objasnit?