Slanje paketa - ebay prodaja

poruka: 4
|
čitano: 19.937
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Prodaja preko Ebaya

Unaprijed se ispričavam ako je ovo odgovoreno pod temom Ebay - pitanja i odgovori ali nisam uspio pročitati 130+ stranica.

dakle zanima me ako je netko prodavao preko e-baya, odnosno kako je računao shipping i preko koga je to radio.

Hvala svima na odgovoru!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nisam prodavao (još) , ali logika bi nalagala da se šalje Hrvatskom Poštom ili nekom od kurirskih službi - FedEx , UPS i sl.

a cijena ovisi o težini paketa i adresi primatelja, te da li se plaća osiguranje za paket ili ne.

raspitaj se kod HP o cijenama slanja u zemlje EU i SAD ( www.posta.hr )

zastupnik fedexa za hrvatsku je www.rhea.hr , a za ups http://www.overseas.hr/o-nama/novosti.aspx

u cijenu shippinga uračunaj onoliko koliko te košta da pošalješ paket plus koliko ti treba da zapakiraš paket samo nemoj pretjerati ( plus , kod nekih aukcija na ebayu ovih dana sam vidio da prodavači navode da su uvećali shipping da bi amortizirali ebay provizije na shipping) . najbolje prvo odi na ebay i na korisničkim stranicama provjeri koliko ebay zaračunava proviziju na prodanu stvar + koliko košta postavljanje aukcije na ebay, jer to nije besplatno (osim kad ebay ima akcije besplatnih postavljanja oglasa)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 17:21 (Wolverine).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
preprodaja na ebay-u

dali je netko uspio nešto preprodati na e bay-u ,a pod time mislim, de se koristio sa dropshipperima?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pitati ću ovjde da ne otvaram novu temu. Imam doma nekih stvarčica kojih bi se htio riješiti a da dobijem neku paru za to, pa mi se eBay učinio kao idealna opcija za to. Ali sam malo zapeo u procesu, problem je ovaj shipping. Koja god opcija mi je ponuđena, sve se to odnosi na USA, pa mi nije jasno kako da ja odaberem neku firmu koja funckionira na prostoru Hrvatske. Ima netko iskustva s tim?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice