sta znaci seedati
Seedanje
- poruka: 12
- |
- čitano: 9.122
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
misliš na bittorrent?
ako da to ti je da drugi ljudi mogu to što si skinuo skidati od tebe
kužiš?
ako ne pošalji privatnu poruku ili na moj mail:
hrvoje.goldner@hotmail.com
ghosty43@hotmail.com
dali si ja tako nabijam promet
dali si ja tako nabijam promet
ok tnx a kako da ja seedam
... zapravo zbog ljudi koji ne žele seedati i koji ne seedaju dovoljno P2P propada.... i zato baš zbog takvih ljudi je preporučeni ratio seedanja 1.2, znaći ako skineš 1Gb trebaš seedati ili uploadati natrag na net minimalno 1,2Gb. Narafski na javnim trekerima ti ne može niko ništa ako ne uploadaš, al se sljedeći put kad će ti se torrent skidat tjednima ne pitaj zašto. Na privatnim trekerima uploadanje je obavezno jer ako to ne radiš će te banirat...
koliko preporucujete za seed? a da mi ne utjece toliko na mrezu...
Ne utjece na brzinu surfanja ali ako igras neku igru online moze laggat. Smanji na 15 i drzi 2 mjeseca ako treba (ne mislim da drzis komp upaljen 3 mjeseca nego kad ti je upaljen da seeda). ne utjece na brzinu skidanja i surfanja.
EDIT: trebam pomoc: seedalo mi se i slucajno sam premjestio file u drugi folde i sad vise ne seeda. Kako mogu vratiti da se seeda natrag?
seed tj upload MOZE da utice na ucitavanje stranice tj surfa ako je upload >90% iskoristen .....
seed tj upload MOZE da utice na ucitavanje stranice tj surfa ako je upload >90% iskoristen .....
Ne utjece na brzinu surfanja ali ako igras neku igru online moze laggat. Smanji na 15 i drzi 2 mjeseca ako treba (ne mislim da drzis komp upaljen 3 mjeseca nego kad ti je upaljen da seeda). ne utjece na brzinu skidanja i surfanja.
EDIT: trebam pomoc: seedalo mi se i slucajno sam premjestio file u drugi folde i sad vise ne seeda. Kako mogu vratiti da se seeda natrag?