a sta ti vrijedi kada nam je svima UPLOAD koma
Rapidshare - pitanja i odgovori
- poruka: 201
- |
- čitano: 44.930
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
imao sam RS 1.5 g dok mi iz nekog razloga nisu potpuno obrisali racun, uz objasnjenje da je hakiran bla bla.. i taman sam uzeo novi racun kad su poceli mjenjat sve, pa sam se razocarao. prije neka 2 tj sam uzeo depositfile na 1 mj da oprobam kakav je - i prilicno je dobar, zadovoljan sam, 12 $ za 1mj. funkcionira:)
zanima dali tko ima problema sa rsom(free account)stalno mi javlja da vec skidam nesto a ne skidam od jucer je pocela
nakon sto je rapid promijeno politiku odlucio sam vise ne produzivati accaunt, pa me zanima sto da uzmem, tj. hotfile ili megaupload?
nakon sto je rapid promijeno politiku odlucio sam vise ne produzivati accaunt, pa me zanima sto da uzmem, tj. hotfile ili megaupload?
Ja imam Hotfile i RS. RS sam zamrzio bio kada su probali promijeniti politiku čak sam njih prijevio njihovom abuse centru. Dobio sam za 2 dana isprike i kako oni slušaju želje svojih mušterija i vratili skoro pa na staro (makar su več od tada 2 puta digli cijene i promijenili opet politiku pretplate). Ali su zaboravili reći da ljudi koji su imali free accountove ili slično sa po 200-500 gb ulpoadano gore su sve izgubili u trenutku promjene politike, tako da naći neku stariju igru ili film na RS je gotovo nemoguće, osim ako forum ima neka neki "request" dio pa ti netko ne uploada.
Hotfile mi je genijalan nema dowload limiter samo pretplatu pa ga kombiniram sa RS om, makar jako mi često zafali i FileShare i FileServe i Megaupload, makar on najmanje. Ako pogledaš warez fakat je najmanji ratio Megauploada , a najveći HF, FS i RS.
Nadam se da sam barem malo pomogao.
Ja imam Hotfile i RS. RS sam zamrzio bio kada su probali promijeniti politiku čak sam njih prijevio njihovom abuse centru. Dobio sam za 2 dana isprike i kako oni slušaju želje svojih mušterija i vratili skoro pa na staro (makar su več od tada 2 puta digli cijene i promijenili opet politiku pretplate). Ali su zaboravili reći da ljudi koji su imali free accountove ili slično sa po 200-500 gb ulpoadano gore su sve izgubili u trenutku promjene politike, tako da naći neku stariju igru ili film na RS je gotovo nemoguće, osim ako forum ima neka neki "request" dio pa ti netko ne uploada.
Hotfile mi je genijalan nema dowload limiter samo pretplatu pa ga kombiniram sa RS om, makar jako mi često zafali i FileShare i FileServe i Megaupload, makar on najmanje. Ako pogledaš warez fakat je najmanji ratio Megauploada , a najveći HF, FS i RS.
Nadam se da sam barem malo pomogao.
Mislim da cu ipak hotfile. Nekako mi se cini najbolji!
je li se rapid pro plaća
je li se rapid pro plaća
da!
je li se rapid pro plaća
Da, ako ideš regularnim putem.
Uglavnom digitalbrass.com(mogu postat link, al neću, nije fer prema vlasniku stranice), tamo se regaj(inače xbox 360 site), odi na forum, tamo nađi tutorials, te među sticky temama, treba bit tema za lakši download tako nešto, tamo odi, i bit će ti link koji vodi do njihove premium bypass stranice, koji podržava puno filehosting servisa, youtube... uglavnom tamo ti je tutorial kako downloadat, pa ga prouči.
Evo i SS:
nisam bas u tome ali cuo sam da se preko rapidsharea može zaraditi pa ako bi mi netko mnogao objasniti kako i je li to uopce moguče
a ovaj ctiao sam da se iz određenih država ne broji download je li je to istina ili se to promjenilo
a jel znaš jel se racuna ako ti neka osoba sa istom ipadresom skine vise puta isti file
Prvi put koristim ovaj rapidshare(EDIT:mislim koristio sam ga i prije za download, ali prvi put mi je put da trebam upload-ati), napravio sam besplatnu registraciju i pokušavam upload-ati jednu datoteku u iso file-u pa nikako da upload-a, a probao sam jedan spot(avi format) zapakirati u rar i upload-ati i ide bez problema,sad ne kužim kako to funkcionira, pa šta svaki put kad trebam nešto upload-ati moram zapakiravati u rar
Kolega, nemoj nista uzimat, nema potrebe!! Ja koristim RS i MU vecinom free accounte preko JDOWNLOADER-a i skida kao ludo..
Sada sam skinuo za jednu noc X-men: first class cca 17GB rip, RS fileovi svaki po 2GB
Apsolutno nema smisla trositi lovu na pro acc
Kolega, nemoj nista uzimat, nema potrebe!! Ja koristim RS i MU vecinom free accounte preko JDOWNLOADER-a i skida kao ludo..
Sada sam skinuo za jednu noc X-men: first class cca 17GB rip, RS fileovi svaki po 2GB
Apsolutno nema smisla trositi lovu na pro acc
Ja sam prije redovno uzimao acc na Rapidu ali sam već duže vrijeme na FS-u.
Nešto sam nedavno skidao preko RS i vidim da više nema nikakvih ograničenja, downloadi su odmah krenuli, bez ikakvih utipkavanja pojmova ili čekanja.
Zna li tko jel brišu datoteke nakon nekog vremena ako se ne skida imam free account.
edit : do koliko mogu iznosit veličine datoteke
kaj niko ne zna ili kaj?
da li još uvijek radi rapidsher i da li ima koja tražilica za filmove,igrice itd.da se mogu skinuti naime htio bih uplatiti premium rapid pa da si mogu normalno skidati filmove jer preko torrenta mi je predugo ili ima neka druga tražilica prije sam imao rapidsher premium accunt ali više ne znam jer to još radi a i zaboravio sam pass,ma mislim ono da ima neki popis filmova,igrica za xbox itd.i da si onda mogu skidati preko premium accunta kako je bilo prije da li to još ima i ako ima jer može neki web