Problemi s virusom na fejsbuku

poruka: 43
|
čitano: 4.919
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

kad sam bio na fejsu jedan lik mi poslo link i napiso de vidi ovo taj link je glasio ovako ne stisćite ga jer je virus :http://video-shares.net i stisnio sam ga i bio je neki video i sad nemogu na fejsu ni lajkat ni komentirat i kad pišem statuse umjesto statusa izbaci taj link kako bi se to moglo rješit da uklonim taj virus Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Problemi s virusom na fejsbuku

Skeniraj MBAM-om, sve što pronađe izbriši i restartaj komp. Nakon toga izbriši temporary files, cookies, cache i history. Ako ne pomogne, reinstaliraj browser. Možeš i kopirati log iz HiJackThis-a ovdje da vidimo ima li kakvih čudnih procesa.

Koji AV imaš? Ovo Avast s lakoćom blokira.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 10:21 (deadman).
16 godina
neaktivan
istuć lika? :)
15 godina
neaktivan

ma imam avast 4.8 al on tad nije bio uključen

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
codec kaže...

Upgrejdaj ga na 5.0, drži ga uključenim i stavi WOT na browser.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
17 godina

Pogledaj na http://www.facebook.com/developers/apps.php i izbriši aplikacije koje misliš da su to.

Posjetite http://www.MojPortal.com.hr i naš forum http://www.MojPortal.com.hr/forum/
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

hvala vam uninstaliro sam mozzilu i sve valja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne klikci na sve sto ti neko posalje. to ti je najbolja zastita.....3 puta razmisli pa klikni, a i instaliraj WOT

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
codec kaže...

zašto?!?

15 godina
neaktivan
so.creator.est kaže...
codec kaže...

zašto?!?

ti jos pitas zasto.....ma ti fejsbukovici, 95% veruje da ih fejsbuk stiti i da tu nema nista lose, da oni ne moraju da brinu o bezbednosti....ali to je cista zabluda, a eto i primera.....

15 godina
neaktivan

oprostite što smetam al može mi ko reć kak da otvorim temu na ovom forumu tek sam se registriro pa neznam

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
bokile kaže...
so.creator.est kaže...
codec kaže...

zašto?!?

ti jos pitas zasto.....ma ti fejsbukovici, 95% veruje da ih fejsbuk stiti i da tu nema nista lose, da oni ne moraju da brinu o bezbednosti....ali to je cista zabluda, a eto i primera.....

pazi burazeru šta ću da ti kažem, ja ne mogu da verujem da bi ijedan normalan juzer mogao da koristi računar a da nema av upaljen. gledao film ili surfao ili bio na stand baj režimu.

kad se av jednom instališe, više se ne dira. to mu je i svrha da uvek neprimetno radi u pozadini i ne pravi probleme. ko ima da ga iskopčava? 

15 godina
neaktivan
so.creator.est kaže...
bokile kaže...
so.creator.est kaže...
codec kaže...

zašto?!?

pazi burazeru šta ću da ti kažem, ja ne mogu da verujem da bi ijedan normalan juzer mogao da koristi računar a da nema av upaljen. gledao film ili surfao ili bio na stand baj režimu.

kad se av jednom instališe, više se ne dira. to mu je i svrha da uvek neprimetno radi u pozadini i ne pravi probleme. ko ima da ga iskopčava? 

ma znam ja to, nego treba to ovima kompjuterski neobrazovanima da se objasni

15 godina
neaktivan
joca45 kaže...

oprostite što smetam al može mi ko reć kak da otvorim temu na ovom forumu tek sam se registriro pa neznam

jednostavno....

udjes u kategoriju koja te zanima i kliknes na Pokreni novu temu

15 godina
protjeran
bokile kaže...
so.creator.est kaže...
bokile kaže...
so.creator.est kaže...
codec kaže...

zašto?!?

ma znam ja to, nego treba to ovima kompjuterski neobrazovanima da se objasni

jeste, dobro si to zametio. al ne sme da se dogodi to je br. 1 pravilo ne diraj av.

bokile kaže...
joca45 kaže...

jednostavno....

udjes u kategoriju koja te zanima i kliknes na Pokreni novu temu

rešili smo preko pp-a. zahvalio se čovek Cool

16 godina
neaktivan
codec kaže...

kad sam bio na fejsu jedan lik mi poslo link i napiso de vidi ovo taj link je glasio ovako ne stisćite ga jer je virus :http://video-shares.net i stisnio sam ga i bio je neki video i sad nemogu na fejsu ni lajkat ni komentirat i kad pišem statuse umjesto statusa izbaci taj link kako bi se to moglo rješit da uklonim taj virus Mršti se

Cim sam kliknuo na taj lik Kaspersky je poludio. Smijeh

15 godina
so.creator.est kaže...

br. 1 pravilo ne diraj av.

Pravilo br. 2: Drži mozak uključenim, pogotovo na facebooku.

15 godina
protjeran
deadman kaže...
so.creator.est kaže...

pravilo br.3 nemaj FB Namigiva

16 godina
neaktivan
so.creator.est kaže...
deadman kaže...
so.creator.est kaže...

EDIT:

Pravilo br. 4: Imaj instaliran dobar antivirus i ne trebas brinuti. Ili imaj Mac OS X. Nevinašce

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 19:24 (Njambris).
15 godina
neaktivan
Njambris kaže...
so.creator.est kaže...
deadman kaže...
so.creator.est kaže...

EDIT:

Pravilo br. 4: Imaj instaliran dobar antivirus i ne trebas brinuti. Ili imaj Mac OS X. Nevinašce

Ako već imaš Windowse , uvijek imaj WOT na browseru .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
15 godina
protjeran
ne treba wot. nemam ga i sve je za 5.
15 godina
Njambris kaže...
codec kaže...

Cim sam kliknuo na taj lik Kaspersky je poludio. Smijeh

Vjerujem da svaki bolji AV to blokira.

so.creator.est kaže...

Ili to. Još bolje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 19:26 (deadman).
15 godina
protjeran
vidim svi se uklikali...ja neću :D
15 godina
neaktivan

Ma bijo je roditeljski nedzor uključen pa avast nije mogo reagirat a bokte pa zašto bi isključio avast Cool hhahahah kompijuterski neobrazovani Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
codec kaže...

Ma bijo je roditeljski nedzor uključen pa avast nije mogo reagirat a bokte pa zašto bi isključio avast Cool hhahahah kompijuterski neobrazovani Cool

jel možeš da mi objasniš taj parential control? znači kad si u njemu i kad surfaš av mora da se isključi?

15 godina
neaktivan

Moj NOD podivljao kad sam kliknuo .

. .
Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...

Ako već imaš Windowse , uvijek imaj WOT na browseru .

Ako imas neki dobar antivirus tipa : Kaspsersky Internet Security 2010/2011, Kaspersky Pure ili Bitdefender Internet scurity ili Total Security onda ti ne treba WOT ili ti ga Web of trust Nevinašce. Kaspersky ima dobar Web Anit - Virus. Ima i drugih ali meni su te opcije najbolje. Ili neki Kaspersky ili Bitdefender. Osmijeh

15 godina
neaktivan

Pa kad ti neko zablokira ulazak u programe oni nemogu da se ukljuće moraš upisati šifru administratora al sklonio sam parental controls

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xXxBIMBOxXx kaže...

Moj NOD podivljao kad sam kliknuo .

ajde gde su ostali? još fali da se izreklamiše norton, avira, panda i cis CoolSmijehBelji se

15 godina
protjeran
codec kaže...

Pa kad ti neko zablokira ulazak u programe oni nemogu da se ukljuće moraš upisati šifru administratora al sklonio sam parental controls

kako si mogo da uđeš u programe ako su zablokirani i išo da surfuješ? ne razumem baš.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice