Problemi s swf hyperlinkovima

poruka: 1
|
čitano: 720
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problemi s swf hyperlinkovima

Pozdrav svima..... ne znam dali je ovaj post na pravom mjestu (ispravite me ako nije) no molim Vas za pomoć u vezi uploada weba.

Početnik sam u izradi web stranica i potreban mi je savjet!!!!!!

Naime, u Dreamweaveru sam oblikovao site i svim stranicama sam pridodao swf. fajlove (kompletan layout sam izradio u flashu...uključujući bihejvjor i ActionScript); Sve izgleda kako sam zamislio.
Testirao sam websiteove, iz Dreamweavera, na pretraživaču (Firefox) i uvjerio se da svi linkovi rade po planiranome te da je site spreman za upload; no tu moji problemi počinju!

Napravivši free account na 000webhost-u krenuo sam uploadat fajlove, čime sam se mučio dobrih 5 dana.

PROBLEM mi stvara index iz kojeg se ne mogu povezati na bilo koju drugu stranicu, premda sam te iste uploadao, a RAZLOG tomu su hyperlinkovi, koji kao flash rade, no ne obavljaju svoju funkciju, tj. povezuju me drugim stranicama!! Razlog tomu ne znam, te mi je još čudnije to što su linkovi pri testiranju, na webu, radili a sad ne rade.

"Kopao" sam po raznim forumima...no odgovor nisam našao. Također, predpostavljam da je riječ o početnoj pogrešci koju ne znam prepoznat.

Stoga, molim Vas, ukoliko imate malo vremena, da pogledate moj, problematični, index website ( http://www.sadnoviji.colume.com ) i proslijedite mi, Vaše mišljenje; koji si simptomi, u čemu bi mogao biti problem i što bi moglo biti rješenje, kako bi finalizirao svoj rad.

U naprijed hvala!!

ogrej

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice