Problemi s novom verzijom Opere

poruka: 6
|
čitano: 832
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Instalirao sam danas novu verziju opere i već se pojavljuju sitni, ali iritatni problemi. Prvo, kod opcije downloads, kod podataka postoji opcija advanced da mogu tamo uređivati ili extractati rar fileove, ali sada se više neće otvoriti ta opcija advanced, nego moram ulaziti u folder i tamo to raditi... A drugo, ne radi opcija find, bilo pritiskom kombinacije CTRL + F ili preko izbornika. Uopće ne reagira. To valjda nekakvi bugovi ili što?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Problemi s novom verzijom Opere

ja mislim da ću odustati od opere jako dobar preglednika,ali ima miljun grešaka koji drugi naravno nemaju,s njim ne mogu na facebook,ne prikazuje mi dobro stranice i tako još miljun problema

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan

Sada je pretraživanje malo drugačije nego što je bilo ranije.

Kada stisneš Ctrl+F pri vrhu stranice bi ti se trebala pojaviti siva traka s prozorom za pretraživanje. Ovako izgleda:

Usput rečeno, testna verzija Opere 10.52 se može skinuti ovdje:

http://my.opera.com/desktopteam/blog/2010/03/26/snapshots-for-everyone

15 godina
neaktivan

e da, sada vidim. Hvala na informaciji. A to za greškama, slažem se. Jedna od njih koja je bila u prošloj verziji da nisam mogao imati široki ekran za privatne poruke na ovom forumu. Ma ja se i dalje držim tog preglednika, ne mogu više smisliti internet explorer...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čekaj, kažeš da je prije bilo da nisi mogao imat 'puni' okvir za unos teksta kod pisanja poruke? Znači da je to ispravljeno?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Čekaj, kažeš da je prije bilo da nisi mogao imat 'puni' okvir za unos teksta kod pisanja poruke? Znači da je to ispravljeno?

Nije, i dalje piše isto, he.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice