- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sa yt te banali
sa yt te banali
Ali zasto???
YouTube account hackerprograms1 has been terminated because we recived multipe third-party notifications of copyrght infringement from claimants including:
- Adobe System Incorporated
- THQ Inc.
YouTube account hackerprograms1 has been terminated because we recived multipe third-party notifications of copyrght infringement from claimants including:
- THQ Inc.
Adobe video sam izbrisao prije 2 sedmice...
THQ to je sigurno brotherhood...
Mogu li nekako vratiti acc..
- THQ Inc.
Adobe video sam izbrisao prije 2 sedmice...
THQ to je sigurno brotherhood...
Mogu li nekako vratiti acc..
na vjerujem.
Probaj spremiti mail supportu, ali nemoj se nadati previse
Jedno pitanjce :Od kojih firmi smijem a od kojih ne smojem stavljat videe...i linkove za download......
Jedno pitanjce :Od kojih firmi smijem a od kojih ne smojem stavljat videe...i linkove za download......
Nesmis se baviti piratstvom,po*njavom,copyrightom trollanjem,hackanjem i slicno
nesmijes od nijednih ako nemas copyright
ako si stavio adobe crack acc ti je bio banan nakon par sati jer youtube to pazi...
Bio sam stavio adobe crack i izbriso nakon 2 dana a oni kazu da su oni izbrisali a ja sam..
no, i jos se cudis jer dobijes ban
Kad ti banaju account, više ga ne možeš vratiti. Lijepo pišu upozorenja svugdje i nakon 3 upozorenja odn. kršenja copyrighta slijedi ban. Ti si očito to ignorirao.
Kad ti banaju account, više ga ne možeš vratiti. Lijepo pišu upozorenja svugdje i nakon 3 upozorenja odn. kršenja copyrighta slijedi ban. Ti si očito to ignorirao.
Ali nakon prvog upozorenja sam izbrisao sve sto ima veze sa adobe..
U upozorenju piše i THQ.
U upozorenju piše i THQ.
Da li je neku od ovih igara izdao THQ...
Homefront
Brotherhood
Dragon Age 2
to sam imao od videa za igrice
pa brotherhood je THQ