Problem s uTorrentom

poruka: 24
|
čitano: 4.823
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s uTorrentom

Znači kada skidam vidi mi se onaj žuti trokutić, idem na portforward i sve naštiman kako treba i onda se pojavi zeleni,znači veza štima.

Kada ugasim komp,ugasim ga i od struje,a stime se ugasi i router dsl-548T.

Kada opet kasnije ili neki drugi dan idem skidati,opet se pojavi žuti trokutić i onda moram sve ispočetka na portforward štimati.

Kako da to naštimano ostane takvo i nakon što isključim komp iz struje.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s uTorrentom

to sto si napravio PF u routeru moras i spremit.

Mislim da se ide na tools > pa s strane imas save i unutar njega odaberi save and reboot.

isti problem: http://www.forum.hr/showthread.php?t=306001

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
Problem s uTorrentom

Problem riješen,sve štima ko po loju.

Hvala lipa.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s uTorrentom

Meni je stalno onaj žuti trokut, ali skida mi maksimalnom brzinom :)

Neophyte

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neophyte kaže...

Meni je stalno onaj žuti trokut, ali skida mi maksimalnom brzinom :)

Lažeš! Cool

hehe, salim se. Ali moguce je da ti bez otvorenog porta povuce velike brzine, ako imas puno torrenti koje downlodas vjerojatno neces ni primjetit.
Stvar je da izvuces 100% od torrenta koji ima 3856 seedera.

Potrudi se da maknes zuti trokutic, (otvori port, googlaj kako za tvoj router) pa ces vidit da ce ti onda brzine biti i vece.
17 godina
neaktivan

Lažeš TI!!!

Šalim se   :)))

ja nemam router, nego wifi karticu i vanjsku antenu :)

PS: Mogu li to ikako fix-at, jer sam po prirodi perfekcionist, pa mi smeta taj trokut?

Neophyte
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2008 12:43 (Neophyte).
17 godina
neaktivan
Neophyte kaže...

Lažeš TI!!!

PS: Mogu li to ikako fix-at, jer sam po prirodi perfekcionist, pa mi smeta taj trokut?

ma ostavi trokutic, 'ko ga sljivi, ionako nikakve koristi od njega. Smijeh
17 godina
neaktivan
Neophyte kaže...

Lažeš TI!!!

I ja sam imao slican problem kao ti. Nema "zelenila"Smijeh. Najcesce nemozes sam otvoriti port. Najbolje ti je zovnuti svog providera da ti otvori neki port. Tako sam ja uradio.

P.S. Vanjska "antena" ti je zapravo router pa pogledaj od kojeg je proizvođača i vidi ima li na netu išta o tome.
CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan

PS v.1 :Što se tiće, da zovem ART Company (moj provider), pa zaboga nemaju niti tehnićke podrške (tj. imaju ali email ne postoji), a kamo li neko otvaranje portova :(

http://www.art-company.ba/

PS v.2: A vanjska antena nije nikakva vrsta routera već je samo nešto slićno ogromnoj satelitskoj anteni, a iz nje ide obicni kabl koji ide u moju wifi karticu

Neophyte
17 godina
protjeran
Problem s uTorrentom

Ja baš nesvačam to s portovima, a taj trokutić je žut. Jel mi može neko objasnit kak da to sredim korak po korak? Imam ZyXel od T-com i spojen sam bežično s D-linkon.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Neophyte kaže...

PS v.1 :Što se tiće, da zovem ART Company (moj provider), pa zaboga nemaju niti tehnićke podrške (tj. imaju ali email ne postoji), a kamo li neko otvaranje portova :(

http://www.art-company.ba/

PS v.2: A vanjska antena nije nikakva vrsta routera već je samo nešto slićno ogromnoj satelitskoj anteni, a iz nje ide obicni kabl koji ide u moju wifi karticu

PS v1 re : Tko god ti je ugradio tu antenu mora biti u stanju otvoriti port. Cak nemora ni doći u tebe da ga otvori. Malo ih gnjavi. Prije ili poslije ce popustiti (moraju).

PS v.2 re: Ja sam isto na wirelessu (Pincom WIC www.wic.ba ) i kabl ide iz antene u mrežnu karticu. Mislim da bi i u tebe trebalo biti tako. Mogao bih se okladiti da ti je vanjska antena zapravo router (kao i u mene)

Eto sretnoSmijeh
17 godina
protjeran
Problem s uTorrentom

Meni taj trokutić stoji nekih 15-20 minuta, a onda se pretvori u kvačicu, ali svejedno ide po maksimalnim brzinama.

Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

PS v.1: Nije mi nitko ugradio antenu ja sam je kupio i popeo se na kuću (zamal propao kroz krov) i ugradio :(

PS v.2: Kako (ako mogu) da pristupim routeru?, sa antenom niš nije došlo, samo kabl i antena (i vijci)

A platio sam je 200Km  cccc

Neophyte
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2008 14:14 (Neophyte).
17 godina
neaktivan

Na router bi se trebao spojiti preko adrese 192.168.1.1 (ubaci to u FF ili IE).

Username i password su u vecini slucajeva Admin / 0000 .

Inace, mora postojati negdje nekakva 'kutijica' od te tvoje antene u kuci, procitaj koji je proizvodzac pa ce ti ljudi lakse pomoc.

17 godina
neaktivan

Ma nema nikakve kutijice :(

Sama je antena, bez ikakvih dodataka, čak sam i kabl morao kupiti.

PS: Kada upišem ono 192....   Kaže :

The connection to the server was reset while the page was loading.

Neophyte
17 godina
neaktivan
gabriel.john.super kaže...

Ja baš nesvačam to s portovima, a taj trokutić je žut. Jel mi može neko objasnit kak da to sredim korak po korak? Imam ZyXel od T-com i spojen sam bežično s D-linkon.

baci oko ovdje: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/ZyXEL/Prestige660HW-T3/Utorrent.htm
17 godina
neaktivan

ALI Ja nemam routera!!!

Neophyte
17 godina
neaktivan

pa nego sto imas?

Ne mozes usmjerit satelit u nebo, spustiti dvije zice u sobu i povezati se wirellesom, mora postojat uredzaj zaduzen za komunikaciju racunala i 'pijata'.

http://en.wikipedia.org/wiki/Satellite_Internet_access

Kazes da ti iz satelita ide u wifi karticu? gdje se ona nalazi i kako izgleda?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2008 23:48 (pixelatem).
17 godina
neaktivan
Problem s uTorrentom

Aj popni se opet na kuću (pazi da ne padnešSmijeh) i vidi koji je proizvođač antene. tj. prepiši sve što piše na njoj. Ako možeš uslikaj je i uploadaj slike. I ta wireless kartica - tko je njen prizvođač. Ako nije problem par fotka baci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Vjerovatno se radi o usmjerenoj anteni, i WiFi kartici, koja se spaja na provajdera direktno, tako da nema Routera... Pogledaj koja je tocno kartica, odnosno WiFi chip na kartici (orinoco ili nesto takvo), pa se da srediti preko drivera, antena moze biti bilo koja, nebitno.,
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

E napokon me netko shvati. penjao sam se opet na kuću, nema nikakvog natpisa na anteni, ma ta antena, jbg evo slike maksimalni zoom na 3 katu

Neophyte
17 godina
protjeran

To sam i mislio, @Neophyte chip?

Edit: Zaboravih spomenuti, ovaj tvoj kabel ti je pretanak, treba jacu izolaciju, nadam se da nemas problema s signalom...

Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2008 21:30 (bestia).
17 godina
neaktivan

Ne nemam problema sa signalom....

Neophyte
17 godina
Problem s uTorrentom

Meni isto jedna žica iz sudopera dolazi preko vodokotlića na USB...i uvijek imam zelenu kvačicu.

Kova....napravi random porta i neka bude sa početnim brojem 6xxx (poželjno),

odi na ono čudo 192.168xxx ubaci novu aplikaciju utorrent i unesi onaj broj 6xxx...sve spasi i butaj kutijicu nanovo.

Pripazi dali još koji laptop ili pc radi preko tog rutera...jerbo kad prvi pc ugasiš,a kasnije upališ u wc-u laptop,

e tada laptop preuzima port 6xxx koji si imao za pc...dakle za svaki komp konfigurirat port.

Sorry na zezanju...ali ne kontam ovo sa satelitskom i žicom Smijeh

Nbava Kua
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice