Problem sa ulogiranjem na facebook i e-mail

poruka: 3
|
čitano: 1.307
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Ovako, situacija izgleda idiotski i nezrelo, ali takva je. 

Igrom slucaja zaboravio sam lozinku od "fejsa", sve ja to napravim da ju vratim preko mail-a,
ali kad se prijavim na "hotmail.com", pisu mi "It looks like someone else might be using your account

To help you—and only you—get back into v*****3@hotmail.com, we need to verify that it's yours".

I dobro, idem ga vratiti njihovim detaljnim koracima, u kojima mi traze "kome sam slao poruke?",
"od koga sam primao poruke". Napravio sam mail prije 6-7 godina i nisam nikako u njega ulazio,
i ne mogu se sjetiti apsolutno nikakve radnje na njemu... 
Ispunim ono sto znam: ime, prezime, datum rodjenja i posaljem to, i cekam do 24h odgovor
koji cu dobiti na svoju gmail adresu. Nakon 30min dobijam poruku "Nedavno smo primili zahtjev za oporavak vašeg Microsoftovog računa v*****3@hotmail.com. Nažalost, nismo mogli provjeriti vlasništvo ovog računa pomoću danih informacija. Tvrtka Microsoft vrlo ozbiljno shvaća sigurnost i privatnost vaših osobnih podataka te se obvezujemo štititi osobne podatke klijenata. Blokirali smo vaš račun dok ne provjerimo jeste li vlasnik računa. To će spriječiti daljnje korištenje računa i zaštitit će vas od bilo kojeg oblika zlonamjerne aktivnosti."
Ne znam sta da radim, a stvarno mi se ne da praviti novi "fejs" profil, imam ga dugo kao i mail.
Da li postoji neki nacin, na koji bih se obratio facebook-u porukom koju cu ja sastaviti (sjecam se
par sifra od prije, i sjecam se koje sam poruke imao, pa im mogu dokazati da je stvarno moj profil)?

Bilo kakav nacin, pisite!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

cini mi se da postoji metoda tri prijatelja od povjerenja. ti izaberes 3 prijatelja te fb njima posalje neki kod i oni ti ga moraju nekako poslati i ti ha upises i povratis acc. ubuduce koristi mail od isp-a jer kod njih lako (telefonski) mozes resetirat sifru

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Problem sa ulogiranjem na facebook i e-mail

To sam procitao i na "facebook help" stranici, ali kad idem "forgot your password?" imam samo jednu mogucnost, i to je preko mail-a.
Da mogu tako preko prijatelja bilo bi dobro..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice