Problem sa T-Com internetom

poruka: 6
|
čitano: 1.344
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Već mi se nekoliko puta pojavio problem sa Max Adsl flat internetom da jednostavno iz nekog nepoznatog razloga nisam mogao na internet.Problem bi se uvijek riješio sam od sebe bez ikakvih intervencija ali me smeta to što je jednom trajao 2 dana.Jel to neki problem od strane T-Coma i jel bi ja njih o tome problmu uopće trebao obavjestiti?Nekada mi stvarno zna doći strka da mi internet stvarno treba a bilo bi stvarno sramota od T-Coma da mi ga tada uskračuje iz meni nekog nepoznatog razloga.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Pa ne znam bi li ti, ali ja ih uvijek nazovem, ako nema neta/telefona {#}

Zato ih i placam, valjda (vise od konkurencije).

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Problem sa T-Com internetom

1. Koji ruter?

2. Kakvo povezivanje? LAN ili WLAN?

3. Jedan komp, dva kompa....?

4. Puca na jednom ili na svima (ako ih je više)?

5. Koji OS(evi) na kompu/kompovima?

6. Dal se može do rutera (192.168.1.1 ili 192.168.0.1) dok veza tako pukne ili se ne može?

Moram pitati sve ovo jer mi je kristalna kugla kod frenda, on pokušava doznati kombinaciju za loto...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan

Istina jako su skupi ali ja sam osim te veće zamjerke zadovoljan njima, a cijene bi mogle biti 50% niže ali kao i drugdje u svijetu cijenu diktira tržište a nažalost još uvijek nema kvalitetnog davatelja internetskih usluga za neku prihvatljiviju cijenu kako mobilnog tako i bežićnog i fiksnog interneta.Kada s pojavi jaka konkurencija odma će cijene interneta poćeti padati.No zašto bi nek davatelj internetskih usluga dava ljudima niske cijene kvalitetnih usluga i bo konkuretan kada si može platiti dobre marketinške kampanje sa poklonima i obećanjima i cijenom koja se klapa u tržište.Kvaliteta bi vjerojatno se činila dostojna kvalitete ali uvijek može jeftinije.Pa uostalom to smo već vidjeli na milijunima reklama na TV-u i to baš za ovo tržište.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Internet na jedan komp no imam mogućnost spajanja uređaja preko WIFI-ja u cijeloj kući i ponekad u modem znam spojiti i PS2 za igru ali vrlo rijetko.Nemam drugih računala u kuči.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Internet na jedan komp no imam mogućnost spajanja uređaja preko WIFI-ja u cijeloj kući i ponekad u modem znam spojiti i PS2 za igru ali vrlo rijetko.Nemam drugih računala u kuči.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice