Ovako do sad mi je sve normalno radilo...i sad odjednom idem se prikopcat na xfire kad ono neki error sa dns.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma xfire je u zadnje vrijeme totalno s*eban pricekaj do navečer moci ces se spojit.
Ali zasto nemogu na internet....a npr moja sestra u kuci moze?
Aha tebi uopce ne radi internet ti si reko samo za xfire.
Ona dolje ikonica od interneta jel ima neki zuti usklicnik?
EDIT:probaj ovako odi u control panel network connections desni klik na local area connection disable pa enable pa onda ako nece desni klik reapir
EDIT2:E ako tak nece probaj restart router ,a ako i to nece nazovi sluzbu za korisnike dat ce ti neke ip-ejeve koje ce morat upisat pod local area connection
da taj usklicnik je....probo sam repair i enable/didisable al nece
Iskljući modem ,pa malo prićekaj (10-20 sek) pa ponovno ukljući.
nista se nije promjenilo
Tko ti je davatelj usluge? Da li su ti postavke ručno unešene ili ih dobivaš pomoću DHCP-a? (ip adresa, default gateway i dns serveri pod local area connection) Spajaš li se žicom ili wirelessom?
P.s. pojasni ovo da ti sestra u kući može, gdje si ti?
Tko ti je davatelj usluge? Da li su ti postavke ručno unešene ili ih dobivaš pomoću DHCP-a? (ip adresa, default gateway i dns serveri pod local area connection) Spajaš li se žicom ili wirelessom?
P.s. pojasni ovo da ti sestra u kući može, gdje si ti?
ovo prvo neznam....da to mi je pod local area connection...žicom se spajam.....pa sestra i ja smo na istoj mrezi njoj sve radi meni neradui
ZNA NEKO?
probaj reinstal winde xd
Nemoj vikati. Ovo prvo pitanje, tko ti je davatelj usluga Optima, T-Com, Metronet, Bnet ili netko sedamnaesti. Prepiši si brojeve koji ti pišu u postavkama, i pokušaj staviti kvačice da automatski pokupi adrese pa javi je li se što promijenilo.