Prikaz div-a sa tuđe na moju stranicu

poruka: 6
|
čitano: 1.353
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znači ja na svoju stranicu želin ubacit točno određeni div sa bilo koje druge stranice, npr. sa bugova foruma želim samo da se div f_header prikaže na mojoj stranici... Kužite valjda na šta mislin. Kako to napravit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajmo dajte ima neki haker online {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Prikaz div-a sa tuđe na moju stranicu
CroIvo kaže...

Znači ja na svoju stranicu želin ubacit točno određeni div sa bilo koje druge stranice, npr. sa bugova foruma želim samo da se div f_header prikaže na mojoj stranici... Kužite valjda na šta mislin. Kako to napravit?

A jesi vidio onaj div f_copyright Smijeh

Zašto bi kopirao kad možeš to vrlo jednostavno i sam napraviti

15 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
CroIvo kaže...

A jesi vidio onaj div f_copyright Smijeh

Zašto bi kopirao kad možeš to vrlo jednostavno i sam napraviti

Ala nekim ljudima triba sve crtat, to san uzea čisto kao primjer, taman ću kopirat pola foruma... Nije bitno koja je stranica pitan kako to napravit, ako znaš reci ako ne bez suvišnih komentara, fala...

16 godina
CroIvo kaže...

Ala nekim ljudima triba sve crtat, to san uzea čisto kao primjer, taman ću kopirat pola foruma... Nije bitno koja je stranica pitan kako to napravit, ako znaš reci ako ne bez suvišnih komentara, fala...

Za tako nešto ti treba neki programski jezik, ali postavljanjem ovakvog pitanja vjerojatno ne znaš niti jedan.

Guglaj "php curl"

evo i primjer http://davidwalsh.name/php-imdb-information-grabber

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 19:11 (Ivan M.).
15 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
CroIvo kaže...

Za tako nešto ti treba neki programski jezik, ali postavljanjem ovakvog pitanja vjerojatno ne znaš niti jedan.

Guglaj "php curl"

evo i primjer http://davidwalsh.name/php-imdb-information-grabber

Ok hvala :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice