Na netu sam našao način kako da prevarite RapidShare. I još k tome hrvatska stranica.
Na netu sam našao način kako da prevarite RapidShare. I još k tome hrvatska stranica.
Meni baš i ne radi
upisao sam onaj kod i javio mi je neku grešku ali opet moram čekati da bi mogao skidati nešto nakon što sam skinuo neki file. Ali mislim da to ne radi, ne može se rapida zeznuti samo tako.
ja sam to radio tako da kad mi ispadne cifra koju moram čekati, izvučem UTP kabel, pričekam par sec. i ponovno stavim. nakon toga moram čekati cca nekih 30 sec
Meni baš i ne radi
upisao sam onaj kod i javio mi je neku grešku ali opet moram čekati da bi mogao skidati nešto nakon što sam skinuo neki file. Ali mislim da to ne radi, ne može se rapida zeznuti samo tako.
Sad ni meni ne radi.
Ljudi, sad mi je Firefox našao virus, nemojte ovo upotrebljavat. Zato nam neće skidat, nekaj stranicu moderira.
Stvarno se ispričavam.
*********Ako imate zicni internet:
Nakon downloada- disconnetc,pa ponovo connect,i onda opet mozete skidati bez onog cekanja od 2 sata....
Ili jednostavno kupite account za 50 kuna mjesecno... nije puno zar ne?
a jednostavno restartas router da ti promjeni ip
Skini si RapidShare Time Resetter
To je zakon!
ne trebas gasit ruter nego kad nesto skines kliknes na RapidShare Time Resetter i skidas dalje
poslat cu ti ako ga ne nadjes na internetu , naci ces ga na google