Pomoć -MAXtv.... hitno !

poruka: 19
|
čitano: 3.443
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pomoć -MAXtv.... hitno !

Danas dodem iz skole ono ispred vrata Max tv paket ..... ????... kaki boziji max tv kada ja nisam nikakav ugovor potpisao niti razmisljao o max tv-u !!!!!

Na kutiji pise ime mog starog... a komšinica kaze da je ona potpisala da mi ostave paket jer nikog nije bilo doma....

Ja nezelim nikakav max tv..... sta sada da radim... Ja taj paket nisam otvarao

Da idem sutra odnest taj cijeli paket u T-centar i reći im da ja nisam uzeo nikakav maxtv i da mi ga vise nesalju ????

Ajd pomozite ljudi....

Hvala vam !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć -MAXtv.... hitno !

Kad su ti ga već poslali,vjerovatno je 3 mjeseca za 1 kn?Ako je tako iskoristi to,pa im ga vrati....

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 19:47 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoć -MAXtv.... hitno !

Pa jesi razgovaro sa starim? Mozda je on narucio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pomoć -MAXtv.... hitno !

sad ga uvali susjedi koja je potpiala, pa ga nek ona gleda :)Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pomoć -MAXtv.... hitno !

Ne stari nije nista potpisivao !!!!

Da da ga dam susjedi pa da je placam racune !!!

Ali mislim da je ono 3 mj. za 1kn .... ali ipak cu im sutra sve vratit jer ne zelim imati nikakvog posla s njima !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pomoć -MAXtv.... hitno !

Ako ga slučajno zadržiš na tom probnom roku od 3 mjeseca, nemoj ga zaboraviti vratiti prije toga roka, inače ti automatski ispada kao da si potpisao ugovor s njima na godinu ili dvije i plačaš punu cijenu pretplate... Pazi na to samo.

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć -MAXtv.... hitno !

Provjeri koga je susjeda potpisala: da li sebe ili tvog starog? Ako je sebe, onda je ona odgovorna za dalje postupke. Zakonski, nitko ne smije nikoga potpisati ( njegovim potpisom) jer je to tada prekršaj tj. falsificiranje potpisa.

Preporuka (iz iskustva životnog): nikad ništa ne uzimaj što nije tvoje tj. nisi potpisao. Dakle, VRATI bez razmišljanja i ako želiš, uzmi MaxTV na svoje ime sa svojim(ili čaćinim) potpisom!

poletarac u duši i još sasvim zelen
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ako ga slučajno zadržiš na tom probnom roku od 3 mjeseca, nemoj ga zaboraviti vratiti prije toga roka, inače ti automatski ispada kao da si potpisao ugovor s njima na godinu ili dvije i plačaš punu cijenu pretplate... Pazi na to samo.

jesi ti ikad potpisao ugovor?
nemogu ti oni sklopit ugovor sa tobom ako ti nisi potpiso taj ugovor i ako nemas kopiju,nemru oni sklopit ugovor na 24 mjeseca bez tebe!
on je dobio maxtv na njegovog starog jel vjerojatno Telefonska linija glasi na njegovog starog i T coms vim svojim korisnicima makar plaćali taksu za liniju(70kn) mogu poslat maxTV ponudu
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Pomoć -MAXtv.... hitno !

A da nisi nedavno potpisao ugovor za ADSL pa nisi pažljivo pročitao ugovor i potpisao i MaxTV paket? U svakom slučaju nazovi T-com ili odi u T-Centar i raspravi to s njima.

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
Pero Dinamit kaže...

nemogu ti oni sklopit ugovor sa tobom ako ti nisi potpiso taj ugovor i ako nemas kopiju,nemru oni sklopit ugovor na 24 mjeseca bez tebe!
on je dobio maxtv na njegovog starog jel vjerojatno Telefonska linija glasi na njegovog starog i T coms vim svojim korisnicima makar plaćali taksu za liniju(70kn) mogu poslat maxTV ponudu
 Nitko ti ne može ništa poslati bez tvog odobrenja, a pogotovo ne T-com. Jer oni robu šalju preko Overseas express kurirske službe, koja te čak prehodno preko SMS obavijesti da će ti doći pošiljka. Znam, jer ja radim s njima.
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Pa potpišeš taj od probnog roka i ima mislim u ugovoru neka stavka da ti automatski nakon isteka tog probnom roka ako ne vratiš, kao da si potpisao ugovor na godinu (dvije ipak nisu). Bar je tako bilo u mom slučaju... Jer ako ga nisi vratio nakon ta 3 mjeseca, ispada kao da ga želiš zadržati i to je to... Sad ako netko zna drugačije neka me ispravi.
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
16 godina
makaweli kaže...

A da nisi nedavno potpisao ugovor za ADSL pa nisi pažljivo pročitao ugovor i potpisao i MaxTV paket? U svakom slučaju nazovi T-com ili odi u T-Centar i raspravi to s njima.

Ma kad vam kazem.... ja nisam nikakav maxtv ni adsl potpisivao ugovor.... misim sada ovih dana otic pa si sredit maxadsl ali za max tv NISTA.... moj stari nema blage o tom.... a taj je paket doso postom pa mi kzu da su isli kod mojih susjeda da oni potpisu umjesto mene...ali to nije bitno.... neci da imam bilo kakh sranja s maxtv-om pa cu im to otic sutra vratit.....
ajde dodite u moju drugu temu pa mi nesto odgovorite na neka pitanja u vezi s maxadsl-om
Ovi su mi digli tlak !!!
17 godina
neaktivan
žeto kaže...
 Nitko ti ne može ništa poslati bez tvog odobrenja, a pogotovo ne T-com. Jer oni robu šalju preko Overseas express kurirske službe, koja te čak prehodno preko SMS obavijesti da će ti doći pošiljka. Znam, jer ja radim s njima.
 a zasto su njemu poslali ako nije nista potpiso?Ak radis sa njima to mi objasni?
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
Pomoć -MAXtv.... hitno !

Sutra im vracam cijeli paket..........

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gledaj, ovak! Da li je logično da ti netko pošalje uređaj koji u slobodnoj prodaji vrijedi 1599,00 kn, a da nitko to nije tražio? Dakle, na neviđeno. Nema šanse. Mora da je netko nešto potpisao; možda netko dao krive podatke i sl. Jer, sam viđaš po trgovačkim centrima akvizitere koji nude ovaj proizvod. Da li su oni ovlašteni od T-Coma ili njihovih poslovnih partnera, tko zna. Da li je tko iz obitelji ili možda čak od kolega našeg forumaša Amon Zero-a,  fore radi na takvom mjestu nešto potpisao kao zaj.. ili iznaneđenje ili poklon? Opcija je stvarno mnogo. Jer, vraćam se na svoju tvrdnju: ništa se ne dijeli besplatno, a pogotovo ne Švabo(čitaj T-Com)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2009 8:59 (žeto).
16 godina
žeto kaže...

Gledaj, ovak! Da li je logično da ti netko pošalje uređaj koji u slobodnoj prodaji vrijedi 1599,00 kn, a da nitko to nije tražio? Dakle, na neviđeno. Nema šanse. Mora da je netko nešto potpisao; možda netko dao krive podatke i sl. Jer, sam viđaš po trgovačkim centrima akvizitere koji nude ovaj proizvod. Da li su oni ovlašteni od T-Coma ili njihovih poslovnih partnera, tko zna. Da li je tko iz obitelji ili možda čak od kolega našeg forumaša Amon Zero-a,  fore radi na takvom mjestu nešto potpisao kao zaj.. ili iznaneđenje ili poklon? Opcija je stvarno mnogo. Jer, vraćam se na svoju tvrdnju: ništa se ne dijeli besplatno, a pogotovo ne Švabo(čitaj T-Com)

eeeeeeee........ pa kad vam kazem da nitko nije nista potpisao....
i danas su nest zvali u vezi maxtv-a doma... ali je stari rekao da smo mi paket danas njima vratili... ona kaze dobro i ajd bok !!!!
ovi u t-centru se isto cude !!!
sad mi nemogu nista kad sam vratio paket jel tako ?
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...
žeto kaže...

eeeeeeee........ pa kad vam kazem da nitko nije nista potpisao....
i danas su nest zvali u vezi maxtv-a doma... ali je stari rekao da smo mi paket danas njima vratili... ona kaze dobro i ajd bok !!!!
ovi u t-centru se isto cude !!!
sad mi nemogu nista kad sam vratio paket jel tako ?
 Ej, kad si vratio paket u T-Com, kakva je bila njihova reakcija i da li si tada nešto potpisao tj. da li si dobio potvrdu da si vratio pošiljku? To je bitno. Ako si dobio nekakvu "povratnicu", onda priznaju da su oni ili netko u ime njih poslali paket. Ako nisi ništa dobio jbg... Moraš imati neki papir, jer će te tada kačiti oni koji su ti ga zaista dostavili!!!
16 godina
Pomoć -MAXtv.... hitno !

Dobio sam papir... moro je stari dat svoje dokumente i dali su nam papir da smo vratili posiljku !!!

Sad je gotovo... idem sutra potpisat za MAXADSL...lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Znaći,ipak je od njih. Sada ajde sve iz početka.Sretno! Kraj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: