Znamo svi za što služi BackTrack distribucija i znamo za tutroriale za probijanje enkripcije. Ako misliš da je početniku jednostavno napisati onolike naredbe u konzoli, koje čak i "hakeri" copy-paste varaš se. Osim toga ja i dalje stojim iza tvrdnje da ako se pravilno konfigurira ruter, nemoguće je probiti zaštitu. Svi današnji ruteri podržavaju WPA2 standard, koji je jako teško probiti.
Kao da je meni bilo jednostavno, pregledao sam na tone tutoriala i tek nakon pola godine poslozio sve na svoje mjesto da bi na kraju shvatio kako sve funkcionira, za mene je tada wlan jos bio totalna nepoznanica, i nisi u pravu mnogo ljudi uopce ne zna sto je to linux a gdje tek backtrack i za cega sluzi................
Wpa2 je tesko probiti ali nije nemoguce, tesko je zato sto osoba kojoj se probija mora koristiti router da bi dobio "hand shake" te nastavio daljnje operacije................
Probijanje wpa2 zastite? Imas neki link o tome? Koliko ja znam zasad je to cista teorija i probijen je samo dio zastite.