Pitanje za werless zaključana tema

poruka: 31
|
čitano: 4.296
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pitanje za werless

pozz svima

imam pitanje vezano za werless:moguli se ja spojiti na tudju mrezu mislim sad kodmene komsija ima isti internet moguli se ja spojiti na njegova racuna ada on to nezna

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pitanje za werless
cvrk kaže...

pozz svima

imam pitanje vezano za werless:moguli se ja spojiti na tudju mrezu mislim sad kodmene komsija ima isti internet moguli se ja spojiti na njegova racuna ada on to nezna

Mozes ali o tome se ne govori, i nije werless nego wireless...................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
16 godina
neaktivan
cvrk kaže...

pozz svima

Daj nauci pisati prvo.

Model fashion guru.
15 godina
protjeran
Pitanje za werless

zavisi ako ima password  onda nemozes

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
damir1994 kaže...

zavisi ako ima password  onda nemozes

Nije tocno.............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
16 godina
Pitanje za werless

Ako je postavljena WPE enkripcija možeš ali nije baš jednostavno. Ako je WPA + MAC filtriranje nema šanse.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
uss kaže...

Ako je postavljena WPE enkripcija možeš ali nije baš jednostavno. Ako je WPA + MAC filtriranje nema šanse.

Koji crni WPE, nije wpe nego WEP, sta vam je danas ljudi.............

I odkud ti ideja da nije jednostavno, par recenica i eo ga..............

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 20:16 (Ivan 992).
16 godina
Pitanje za werless

Što si nervozan?Cool

Ajde objasni mu postupak probijanja enkripcije pa da vidimo kako je jednostavno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 20:18 (uss).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
uss kaže...

A možda čak i ima

16 godina
GigaGirl kaže...
uss kaže...

A možda čak i ima

Rekao sam WPA+MAC. Čak i da promijeniš MAC ostaje WPA. I kako ćeš znati koju MAC adresu da staviš?

17 godina
neaktivan
Pitanje za werless
Posjetite http://www.MojPortal.com.hr i naš forum http://www.MojPortal.com.hr/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a nešto malo o softwareu ima i ovdje. Uglavnom sve se može napraviti uz malo pomoći Google-a. Ali samo zato što se može ne znači da se smije.

15 godina
neaktivan
Pitanje za werless

Pa dobro ljudi zar nikad niste culi za Backtrack, iako mu to nije prvobitna namjena nego testiranje sigurnosti.............

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje za werless
no ajde nek neko onda napise tutorijal za probijanje wep enkripcije ak ste tak pametni.
Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pitanje za werless

Gotovo, tko je kopirao kopirao je (da ne bude kartoncic)...............

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 21:45 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje za werless

sjedni,5.

a kak ide onda za moju karticu?

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 21:20 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

sjedni,5.

Jel ti to mene pokusavas isprovocirat il sta.............

16 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...
luka_cro kaže...

sjedni,5.

Jel ti to mene pokusavas isprovocirat il sta.............

ne, samo ti se divim.

Model fashion guru.
17 godina
odjavljen
Pitanje za werless

Jedna napomena: ako postoji bilo kakva zaštita, makar najjadnija, ilegalno se spajati na takvu mrežu.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

3 0 hvala 0
16 godina

Da, svatko si moze skinut backtrack, jer je to .exe programcic od 5Mb koji samo instaliras sa next, next, next..

Osim toga, zar na ovom forumu nije "zabranjeno pricati" o probijanju tuđih mreza..?

Google IS your friend!!!
15 godina
neaktivan
passat kaže...

Da, svatko si moze skinut backtrack, jer je to .exe programcic od 5Mb koji samo instaliras sa next, next, next..

WTF............

WTF............

WTF............

WTF............

Ja i dalje nevjerujem cega se sve necu nacitati na ovom forumu.............

16 godina

haha, bio sam ironican(ako znas sto to znaci).

Mislim da backtrack nece znati instalirati osoba koja ni nezna kako se wireless speluje

Google IS your friend!!!
15 godina
neaktivan
passat kaže...

Mislim da backtrack nece znati instalirati osoba koja ni nezna kako se wireless speluje

Backtrack 3 final nece znati instalirati ni uz sve tutoriale koje moze naci na internetu, al 4 je vec druga prica koja ima svoj instaler i samo klikas next kao sto si i rekao...............

I nisam glup da neznam sta znaci biti ironican, i ono ti prijatelju moj uopce nije ironicnost...............

16 godina
Ivan 992 kaže...
passat kaže...

Backtrack 3 final nece znati instalirati ni uz sve tutoriale koje moze naci na internetu, al 4 je vec druga prica koja ima svoj instaler i samo klikas next kao sto si i rekao...............

I nisam glup da neznam sta znaci biti ironican, i ono ti prijatelju moj uopce nije ironicnost...............

Znamo svi za što služi BackTrack distribucija i znamo za tutroriale za probijanje enkripcije. Ako misliš da je početniku jednostavno napisati onolike naredbe u konzoli, koje čak i "hakeri" copy-paste varaš se. Osim toga ja i dalje stojim iza tvrdnje da ako se pravilno konfigurira ruter, nemoguće je probiti zaštitu. Svi današnji ruteri podržavaju WPA2 standard, koji je jako teško probiti. 

15 godina
neaktivan
uss kaže...

Znamo svi za što služi BackTrack distribucija i znamo za tutroriale za probijanje enkripcije. Ako misliš da je početniku jednostavno napisati onolike naredbe u konzoli, koje čak i "hakeri" copy-paste varaš se. Osim toga ja i dalje stojim iza tvrdnje da ako se pravilno konfigurira ruter, nemoguće je probiti zaštitu. Svi današnji ruteri podržavaju WPA2 standard, koji je jako teško probiti.

Kao da je meni bilo jednostavno, pregledao sam na tone tutoriala i tek nakon pola godine poslozio sve na svoje mjesto da bi na kraju shvatio kako sve funkcionira, za mene je tada wlan jos bio totalna nepoznanica, i nisi u pravu mnogo ljudi uopce ne zna sto je to linux a gdje tek backtrack i za cega sluzi................

Wpa2 je tesko probiti ali nije nemoguce, tesko je zato sto osoba kojoj se probija mora koristiti router da bi dobio "hand shake" te nastavio daljnje operacije................

17 godina
odjavljen
Ivan 992 kaže...

Wpa2 je tesko probiti ali nije nemoguce, tesko je zato sto osoba kojoj se probija mora koristiti router da bi dobio "hand shake" te nastavio daljnje operacije................

A WPA2 uz MAC filtriranje i skriveni SSID?

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
15 godina
neaktivan

Eboga vi tu razgovarate o enkripciji i WPA sa likom koji se spaja na tuđi  werlles? Smijeh

If you can understand the me, than I can understand the you.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 23:35 (The Unforgiven).
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Eboga vi tu razgovarate o enkripciji i WPA sa likom koji se spaja na tuđi  werlles? Smijeh

Eo nam opet werlles (ti si jos gori od autora teme nije sa dva l nego dva s).............

I ko kaze da se ja spajam na tuđi wlan, de malo razmisljaj prije nego sto pises gluposti...........

Mr.black to vec ne bi islo..............

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 23:51 (Ivan 992).
16 godina
Ivan 992 kaže...
The Unforgiven kaže...

Eo nam opet werlles (ti si jos gori od autora teme nije sa dva l nego dva s).............

I ko kaze da se ja spajam na tuđi wlan, de malo razmisljaj prije nego sto pises gluposti...........

Mr.black to vec ne bi islo..............

Lol... pa on aludira na to da autor teme nezna ni kak se piše wer... erm wireless Smijeh

http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
15 godina
neaktivan
8ax kaže...

Lol... pa on aludira na to da autor teme nezna ni kak se piše wer... erm wireless  Smijeh

Ko onda razgovara s tim likom uopce, jer je napisao "vi razgovarate s................"

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice