pozz svima
imam pitanje vezano za werless:moguli se ja spojiti na tudju mrezu mislim sad kodmene komsija ima isti internet moguli se ja spojiti na njegova racuna ada on to nezna
pozz svima
imam pitanje vezano za werless:moguli se ja spojiti na tudju mrezu mislim sad kodmene komsija ima isti internet moguli se ja spojiti na njegova racuna ada on to nezna
pozz svima
Mozes ali o tome se ne govori, i nije werless nego wireless...................
pozz svima
Daj nauci pisati prvo.
zavisi ako ima password onda nemozes
zavisi ako ima password onda nemozes
Nije tocno.............
Ako je postavljena WPE enkripcija možeš ali nije baš jednostavno. Ako je WPA + MAC filtriranje nema šanse.
Ako je postavljena WPE enkripcija možeš ali nije baš jednostavno. Ako je WPA + MAC filtriranje nema šanse.
Koji crni WPE, nije wpe nego WEP, sta vam je danas ljudi.............
I odkud ti ideja da nije jednostavno, par recenica i eo ga..............
Što si nervozan?
Ajde objasni mu postupak probijanja enkripcije pa da vidimo kako je jednostavno.
Pa dobro ljudi zar nikad niste culi za Backtrack, iako mu to nije prvobitna namjena nego testiranje sigurnosti.............
Gotovo, tko je kopirao kopirao je (da ne bude kartoncic)...............
sjedni,5.
a kak ide onda za moju karticu?
sjedni,5.
Jel ti to mene pokusavas isprovocirat il sta.............
sjedni,5.
Jel ti to mene pokusavas isprovocirat il sta.............
ne, samo ti se divim.
Jedna napomena: ako postoji bilo kakva zaštita, makar najjadnija, ilegalno se spajati na takvu mrežu.
Da, svatko si moze skinut backtrack, jer je to .exe programcic od 5Mb koji samo instaliras sa next, next, next..
Osim toga, zar na ovom forumu nije "zabranjeno pricati" o probijanju tuđih mreza..?
Da, svatko si moze skinut backtrack, jer je to .exe programcic od 5Mb koji samo instaliras sa next, next, next..
WTF............
WTF............
WTF............
WTF............
Ja i dalje nevjerujem cega se sve necu nacitati na ovom forumu.............
haha, bio sam ironican(ako znas sto to znaci).
Mislim da backtrack nece znati instalirati osoba koja ni nezna kako se wireless speluje
Mislim da backtrack nece znati instalirati osoba koja ni nezna kako se wireless speluje
Backtrack 3 final nece znati instalirati ni uz sve tutoriale koje moze naci na internetu, al 4 je vec druga prica koja ima svoj instaler i samo klikas next kao sto si i rekao...............
I nisam glup da neznam sta znaci biti ironican, i ono ti prijatelju moj uopce nije ironicnost...............
Backtrack 3 final nece znati instalirati ni uz sve tutoriale koje moze naci na internetu, al 4 je vec druga prica koja ima svoj instaler i samo klikas next kao sto si i rekao...............
I nisam glup da neznam sta znaci biti ironican, i ono ti prijatelju moj uopce nije ironicnost...............
Znamo svi za što služi BackTrack distribucija i znamo za tutroriale za probijanje enkripcije. Ako misliš da je početniku jednostavno napisati onolike naredbe u konzoli, koje čak i "hakeri" copy-paste varaš se. Osim toga ja i dalje stojim iza tvrdnje da ako se pravilno konfigurira ruter, nemoguće je probiti zaštitu. Svi današnji ruteri podržavaju WPA2 standard, koji je jako teško probiti.
Znamo svi za što služi BackTrack distribucija i znamo za tutroriale za probijanje enkripcije. Ako misliš da je početniku jednostavno napisati onolike naredbe u konzoli, koje čak i "hakeri" copy-paste varaš se. Osim toga ja i dalje stojim iza tvrdnje da ako se pravilno konfigurira ruter, nemoguće je probiti zaštitu. Svi današnji ruteri podržavaju WPA2 standard, koji je jako teško probiti.
Kao da je meni bilo jednostavno, pregledao sam na tone tutoriala i tek nakon pola godine poslozio sve na svoje mjesto da bi na kraju shvatio kako sve funkcionira, za mene je tada wlan jos bio totalna nepoznanica, i nisi u pravu mnogo ljudi uopce ne zna sto je to linux a gdje tek backtrack i za cega sluzi................
Wpa2 je tesko probiti ali nije nemoguce, tesko je zato sto osoba kojoj se probija mora koristiti router da bi dobio "hand shake" te nastavio daljnje operacije................
Wpa2 je tesko probiti ali nije nemoguce, tesko je zato sto osoba kojoj se probija mora koristiti router da bi dobio "hand shake" te nastavio daljnje operacije................
A WPA2 uz MAC filtriranje i skriveni SSID?
Eboga vi tu razgovarate o enkripciji i WPA sa likom koji se spaja na tuđi werlles? 
Eboga vi tu razgovarate o enkripciji i WPA sa likom koji se spaja na tuđi werlles? 
Eo nam opet werlles (ti si jos gori od autora teme nije sa dva l nego dva s).............
I ko kaze da se ja spajam na tuđi wlan, de malo razmisljaj prije nego sto pises gluposti...........
Mr.black to vec ne bi islo..............
Eo nam opet werlles (ti si jos gori od autora teme nije sa dva l nego dva s).............
I ko kaze da se ja spajam na tuđi wlan, de malo razmisljaj prije nego sto pises gluposti...........
Mr.black to vec ne bi islo..............
Lol... pa on aludira na to da autor teme nezna ni kak se piše wer... erm wireless 
Lol... pa on aludira na to da autor teme nezna ni kak se piše wer... erm wireless 
Ko onda razgovara s tim likom uopce, jer je napisao "vi razgovarate s................"