Pitanje u vezi demonoida

poruka: 31
|
čitano: 6.050
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi demonoida

Pozdrav dragi ljudi,ovako imam account na demonoidu i ratio mi je veoma loš

Uploaded: 786.26 MB
Downloaded: 2.76 GB
Ratio: 0.28

E sada,zanima me da li ce me oni banovati sa demonoida posto mi je los ratio,i da li ratio ima neke veze sa invitation codovima za demonoid jer sam drugu htio da dam invitation code da se registruje ali

You can not create more invitations at the moment
Invitation codes are limited based on time since last creation and other factors.
Please check back this space, you'll be notified here when you are able to create an invitation again.

I tako stoji vec 15-ak dana

Unaprijed hvala,pozdrav ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 21:50 (ulinsky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pitanje u vezi demonoida

Ratio na demonoidu je za ukras, nemoras se brinut, ban mozes dobit samo u ekstremnim slucajevima (ako upload viruse i slicno).

Pozivnice neces dobit jer imas los ratio, tako da ce ti se kolega morat snaci drugdje za demonoid.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 21:53 (BORG).
17 godina
neaktivan
ulinsky kaže...
E sada,zanima me da li ce me oni banovati sa demonoida posto mi je los ratio

Neće.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 21:54 (macak).
16 godina
protjeran
ulinsky kaže...

E sada,zanima me da li ce me oni banovati sa demonoida posto mi je los ratio,i da li ratio ima neke veze sa invitation codovima za demonoid jer sam drugu htio da dam invitation code da se registruje ali

Invitation codes are limited based on time since last creation and other factors.
Please check back this space, you'll be notified here when you are able to create an invitation again.

ako hoces ja mu dam pozivnicu za demonoid

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan

Aha,havala vam svima

A koliki mi mora biti ratio da bi jednu pozivnicu ispucao? Posto sam ja prije po 7-8 na dan jer nisam znao da to ima veze s ratiom i kucao za drugove za cijelu ulicu i tako :)

I da li je demonoid najbolji privatni torrent tracker?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 21:55 (ulinsky).
16 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Aha,havala vam svima

A koliki mi mora biti ratio da bi jednu pozivnicu ispucao? Posto sam ja prije po 7-8 na dan jer nisam znao da to ima veze s ratiom i kucao za drugove za cijelu ulicu i tako :)

Ne znam koji se ratio treba imati (ja imam 3.5 pa ne mogu davati pozivnice) , ali demonoid definitivno nije najbolji private tracker. Demonoid je private tracker sa free download brzinama. Moglo bi se reci replika pirate baya bez virusa i ostalog smeca

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 21:58 (Sylar).
15 godina
neaktivan

Pa i meni nesto nije demonoid,ja koristim rapidshare+premium i dnevno "obrnem"  po 5-6 gb na dan :)

A koji je dobar private tracker za kjoi se najlakse dobije pozivnica?

17 godina
neaktivan
ulinsky kaže...

Po meni je najbolji torrentleech, ali za njega nije baš tak lako nabaviti pozivnice, jer da bi ti netko dao pozivnicu taj mora imati vip koji je cca.700 kn (malo manje) a imaju stroga pravila pa ako ti ratio nije preko 1 nakon tjedan dana dobiješ ban, a onaj ko ti je dao pozivnicu dobije opomenu, a nakon toga i ban, tako da ja svoje pozivnice nedam nikome osim ako taj netko uplati vip

Hvala mami i tati koji su me napravili, jer da me nema mnogo ljudi bi bilo u velikoj zabludi!!!
16 godina
ulinsky kaže...

Aha,havala vam svima

Neznam sad tocno koliki ti treba biti ratio da dobijes pozivnice, no nemas brige demonoid je najlaksi tracker za upast, nema foruma gdje se ne dijeli

i to bez ikakvih uvijeta.

Najbolji sigurno nije, prije najgori, a zasto najgori?

Zato sto se trackeri dijele (klasificiraju) po levelima.

Level određuje koliko je tesko upast na pojedini tracker, na demonoid je

recimo najlakse upast i zato je najgore rangiran.

No svatko pametan ne mari za levele nego za sadržaj, te ono jako bitno

a to je brzina downloadanja.

Najbolji privatni trackeri su ti: FTN, SCT (0day tj. imaju svega sadržaj, nije specijaliziran, demonoid ti je 0day recimo), ta 2 su po meni vrh, a tu bi jos mogli smjestiti i TL.

Postoje jos razni trackeri (dedicated ili tocno specijalizirani za neki sadržaj) tipa za muziku (Waffles.fm, what.cd), tv sadržaj (TV torrents.com/ro), hdtv(HDbits.ro), e-learning (Bitme) i za igre (BCG).

ulinsky kaže...

Pa i meni nesto nije demonoid,ja koristim rapidshare+premium i dnevno "obrnem"  po 5-6 gb na dan :)

Recimo zamunda, cesto su otvorene registracije, moras se malo potruditi brzine su i vise nego dobre.

Svakako preporucam svima taj tracker, također pravila su jako blaga (slicna politika kao demonoid), kod

njih pozivnice nepostoje.

D3nnis kaže...
ulinsky kaže...

Po meni je najbolji torrentleech, ali za njega nije baš tak lako nabaviti pozivnice, jer da bi ti netko dao pozivnicu taj mora imati vip koji je cca.700 kn (malo manje) a imaju stroga pravila pa ako ti ratio nije preko 1 nakon tjedan dana dobiješ ban, a onaj ko ti je dao pozivnicu dobije opomenu, a nakon toga i ban, tako da ja svoje pozivnice nedam nikome osim ako taj netko uplati vip

Tl nije najbolji, SCT (i FTN) su bolji samo sto kod nas vlada zaluđenost TL-om.

SCT je daleko teze nabaviti i ima veliku prednost za nas a to je freeleech,

sto kod TL-a nepostoji. Pozivnica se samo moze dobit tako da vec postojeci clan

donira staffu neku lovu (oko 200kn mislim) i onda taj user da vama pozivnicu.

Samo sto je sad malo teze i TL nabavit jer samo vip useri dobivaju pozivnice (kao sto si

vec rekao, nevjerujem da je vip status 700kn, to jos nisam cuo da je tak skupo.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 22:21 (BORG).
17 godina
Pitanje u vezi demonoida

Ja sam u pocetku imao ratio oko 0.20-ak i dobio sam pozivnice, ali mislim da je proslo ok 5-6 tjedana dok ih nisam dobio.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Najbolji privatni trackeri su ti: FTN, SCT (0day tj. imaju svega sadržaj, nije specijaliziran, demonoid ti je 0day recimo), ta 2 su po meni vrh, a tu bi jos mogli smjestiti i TL.

Postoje jos razni trackeri (dedicated ili tocno specijalizirani za neki sadržaj) tipa za muziku (Waffles.fm, what.cd), tv sadržaj (TV torrents.com/ro), hdtv(HDbits.ro), e-learning (Bitme) i za igre (BCG).

Borg jel možeš napisati puni naziv za FTN i SCT?

I još jedan dobar torrent tracker koji ja dosta koristim u zadnje vrijeme je torrenthr.org jer ima dosta starih sinkroniziranih crtića,hrv. serija, e-bookova, ugl. dosta hrvatskog sadržaja.

EDIT: što se tiče pozivnica na demonoidu, ja imam ratio 1.39 ali nemogu generirat pozivnice, tak da mislim da ima veze sa ostvarenim prometom, jer sam ja na 9gb downloada, tak da možda treba nešto više.

Hvala mami i tati koji su me napravili, jer da me nema mnogo ljudi bi bilo u velikoj zabludi!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 22:22 (D3nnis).
16 godina
D3nnis kaže...
BORG kaže...

I još jedan dobar torrent tracker koji ja dosta koristim u zadnje vrijeme je torrenthr.org jer ima dosta starih sinkroniziranih crtića,hrv. serija, e-bookova, ugl. dosta hrvatskog sadržaja.

SCT = Scene Torrents 

FTN = Feed The.Net (P.S. gotovo ga je nemoguce nabavit, sretno) 

Thr nije los kaj se tice Hrv sadržaja ali brzine su druga pjesma ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 22:30 (BORG).
17 godina
neaktivan
D3nnis kaže...
BORG kaže...

EDIT: što se tiče pozivnica na demonoidu, ja imam ratio 1.39 ali nemogu generirat pozivnice, tak da mislim da ima veze sa ostvarenim prometom, jer sam ja na 9gb downloada, tak da možda treba nešto više.

SCT - Scene Torrents

Cijene za SCT u prilogu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
BORG kaže...
D3nnis kaže...
BORG kaže...

SCT = Scene Torrents

tnx

a što se tiče brzina na thr-u, jbg. navečer staviš skidati, i drugi dan u doba kad se ja dižem to je već skinuto, a i to je jedino mjesto za koje ja znam di mogu skidati crtiće na hrvatskom za klince iz ulice

16 godina
D3nnis kaže...
BORG kaže...
D3nnis kaže...
BORG kaže...

SCT = Scene Torrents

tnx

a što se tiče brzina na thr-u, jbg. navečer staviš skidati, i drugi dan u doba kad se ja dižem to je već skinuto, a i to je jedino mjesto za koje ja znam di mogu skidati crtiće na hrvatskom za klince iz ulice

Probaj si nabaviti jos Yuwabits, ima slicne stvari kao THR samo sto su ipak vecinom

bolje brzine.

16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Samo sto je sad malo teze i TL nabavit jer samo vip useri dobivaju pozivnice (kao sto si

200tinjak kuna kosta VIP status na TorrentLeechu. Definitivno jeftino kad pogledat kakve privilegije imas sve:

Vip access includes:

• No wait time restrictions, regardless your ratio.
  • No slot restrictions, regardless your ratio.
  • Immunity to the auto-ban because of low ratio
  • No ads at all
  • You participate to a monthly drawing to win a valuable prize. Could be an iPod or a game console for a lucky VIP user :)
  • You get VIP priviledges in our IRC channel
  • Only Vips get invitations, usually each month, and 2 of them when you donate for the first time or renew
  • Premium Support and high priority from First Line Support queries.
  • You will get a distinct pleasure, knowing that you are helping TorrentLeech providing you the best service at all time ;)

3 mjeseca skidas,a da pritom ne moras seedat.Steta sto ove opcije nema recimo na Wafflesu.

http://www.youtube.com/watch?v=eVU9YWliLzs&feature=related
17 godina
Pitanje u vezi demonoida

Ne znam sta tko skida i kojim brzinama, ali ja gotovo nikada nisam imao problema sa brzinom skidanja ili pronalazenjem sadrzaja na Demonoidu.

Mislim da je za vecinu korisnika vrlo dobar torrent koji filtrira nepozeljne sadrzaje, .... ali evo skrecemo sa teme i sada ce poceti prepucavanje koji je bolji, brzi, jaci....

A, placanje za skidanje torrenta je za mene ne prihvatljiva ideja...

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
BORG kaže...

200tinjak kuna kosta VIP status na TorrentLeechu. Definitivno jeftino kad pogledat kakve privilegije imas sve:

Vip access includes:

• No wait time restrictions, regardless your ratio.
  • No slot restrictions, regardless your ratio.
  • Immunity to the auto-ban because of low ratio
  • No ads at all
  • You participate to a monthly drawing to win a valuable prize. Could be an iPod or a game console for a lucky VIP user :)
  • You get VIP priviledges in our IRC channel
  • Only Vips get invitations, usually each month, and 2 of them when you donate for the first time or renew
  • Premium Support and high priority from First Line Support queries.
  • You will get a distinct pleasure, knowing that you are helping TorrentLeech providing you the best service at all time ;)

3 mjeseca skidas,a da pritom ne moras seedat.Steta sto ove opcije nema recimo na Wafflesu.

SRY na off-topic, obećajem da neću više :)))

Cijene preuzete s eNabave, s obzirom da sam ja tako plaćao jer nisma imao drugih mogućnosti: 

3 mjeseca – 25.94 EUR ~ 189 kn (+ 39kn provizije = 228kn)

6 mjeseci – 46.75 EUR ~ 341 kn (+ 39kn provizije = 380kn)

1 godina – 83,15 EUR ~ 607 kn (+ 39kn provizije = 646kn)

I da... rekao si 3mj. skidaš i ne seedaš, pa nakon 3. mj imaš ratio 0.001 nakon čega češ u roku sedam dana ostati bez računa, i šta onda?

zato sam ja uzeo na godinu da (ponuda je sad takva da kolko platiš tolko još dobiš đaba, znači dvije god) da me baš boli k....lip :)))

@croart, ja ne plaćam skidanje torrenta, već plaćam da nemoram pratiti ratio jer ga je uz ove t-com brzine uploada nemoguće držati imalo blizu 1 !!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 23:23 (D3nnis).
16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi demonoida

Uz samo saznanje da ce ti ratio biti mizeran nakon isteka VIP privilegija,normalno da ces donirati opet.Tako cu ja,barem.

A ti si uzeo VIP account na ilegalan nacin,za koji se dobije suspenzija sa TL-a,je li?:) Isto kao sto na eBayu prodaju VIP accout?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi demonoida

bok..ljudi moze mi neko rec kako se ovdja postavlja tema??ja sam nov ovdja tako da neznam....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje u vezi demonoida

kak to misliš ilegalan način?

ja nema pp pa sam platio eNabavi da oni preko svog pp-a uplate meni vip na moj već postojeći torrentleech.

Tu nema ničega ilegalnog, a to što sam ja njima dao 40kn je naknada za korištenje njihovog pp računa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi demonoida

svi na partis.si privatan je tracker ali su brzine jednostavno predivne:D znaci skida datoteku najvecom doistupnom brzinom koju ti pruza tvoj ISPSmijeh

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3nnis kaže...

ja nema pp pa sam platio eNabavi da oni preko svog pp-a uplate meni vip na moj već postojeći torrentleech.

Tu nema ničega ilegalnog, a to što sam ja njima dao 40kn je naknada za korištenje njihovog pp računa

Na ciji oni account uplate novce?

Tebi kad istekne VIP account i ako u odredenom vremenu nakon isteka accounta ne vratis ratio u pozitivu,dobit ces ban zajedno sa onim na ciji je account uplacen novac.

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
D3nnis kaže...

Tebi kad istekne VIP account i ako u odredenom vremenu nakon isteka accounta ne vratis ratio u pozitivu,dobit ces ban zajedno sa onim na ciji je account uplacen novac.

Pa nije plaćen preko njihovog Torrentleech accounta, već preko njihovog paypal accounta!!!

Tak da mi nije jasno kak bi dobio ban onaj s čijeg je accounta uplaćeno, jer paypal i torrentleech nisu međusobno povezani,

a i da ja i planiram uplatiti ponovno vip kad mi istekne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 godina
neaktivan
D3nnis kaže...
VirtUoso kaže...
D3nnis kaže...

Pa nije plaćen preko njihovog Torrentleech accounta, već preko njihovog paypal accounta!!!

Tak da mi nije jasno kak bi dobio ban onaj s čijeg je accounta uplaćeno, jer paypal i torrentleech nisu međusobno povezani,

a i da ja i planiram uplatiti ponovno vip kad mi istekne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne moras se derati.Razumijem ja i bez 15 usklicnika.

Ocito da ne razumijes. VIP account na TL-u mozes imati samo ako doniras novce na vec postojani account.Dakle,pri samoj registraciji mozes donirati.

Druga stvar,donirani novac ide na neciji account.Ako ti dobijes ban,dobit ce i osoba na ciji je account uplacen novac.

Eto,ako sam ista krivo rekao,povlacim sve.Ali mislim da nisi u pravu.

17 godina

@croart, ja ne plaćam skidanje torrenta, već plaćam da nemoram pratiti ratio jer ga je uz ove t-com brzine uploada nemoguće držati imalo blizu 1 !!!

Na Demonoidu ne moras pratiti ratio, ali znam sada ces reci da nema ovoga i onoga....

15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi demonoida

Evo kako ne bi otvarao novu temu imam jedno pitanje u vezi demonoida.Evo naprimjer ako stavim 20 epizoda neke serije i nakon što sam stavio to na demonoid tih 20 spojim u jedan torrent file i upladam na demonoid hoće li me bannati.jel neznam jel se to racuna kao spem

Demonoid invate cod tražim pa ako netko imam molim vas da mi pošaljete na pm!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pitanje u vezi demonoida

eo mog ratia...

0 0 hvala 0
16 godina
APazinjan kaže...
ulinsky kaže...

ako hoces ja mu dam pozivnicu za demonoid

moze meni pozivnica .. :D

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/541141739.png[/IMG][/URL]
17 godina
protjeran
Pitanje u vezi demonoida

demonoid ne treka dobro

uploado sma vise nego downloado

nekad uopce ni jedno ni drugo ne tracka

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: