PayPal problem,Nudim nagradu od 10$ za pomoc zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.244
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PayPal problem,Nudim nagradu od 10$ za pomoc

Evo u cemu se radi, igrao sam jednu igricu i posle par mjeseci zasitio se je i odlucio da odustanem, iteme koji su mi ostali na racunu sam prodao 1 amerikancu za 110$ preko paypala, da napomenem da mi je to ujedno bila prva transakcija ikada na paypal, cak sam radi nje morao da izvadim karticu u banci.Posle dogovora sa amerikancem, rekao mi je da mu posaljem invoice i da stavim tu iznos, sto sam i uradio, sve se ok zavrsilo meni pare legle na racun pod pending balance.

Prije 2 dana ulazim na mail i ugoledam ovu poruku>

Your buyer or your buyer's bank requested a payment reversal for the transaction detailed above. Often times, bank reversals occur when a buyer or a buyer's bank reports that the transaction was not authorized. Although we are required to return the payment to the bank in these instances, we don't debit your account if the transaction was covered under PayPal Seller Protection. Unfortunately, this payment was not covered under PayPal Seller Protection, and it was deducted from your PayPal balance.

If a transaction is eligible for PayPal Seller protection it will be marked as "Eligible" or "Partially Eligible" on your Transaction Details page. To learn more PayPal Seller Protection, click "Legal Agreements" at the bottom of any PayPal webpage and then click "User Agreement".

We appreciate your business and are truly sorry for the problems you have experienced with this transaction

Yours sincerely,
PayPal

Kontaktirao sam kupca posle ovog i rekao mi je da je to ucinila njegova banka i ponudio da mi vrati novac, to je bilo prije dva dana.Jucer sam ga ponovo kontaktirao i rekao mi je da je doslo do nekih problema izmedju njega i banke te da ce mi poslat pare sa zeninog racuna, medjutimm ni to nije ucinio.Vjerovatno se sprda sa mnom i smije mi se na poruke pa sam odlucio da obavjestim paypal u vezi ovoga, tu mi treba neko od vas da mi pomogne sa zalbom, jer kao sto sam gore naveo nemam sad bas nekog iskustva u ovim situacijama pa za pomoc nudim 10 dolara..

Zainteresovani nek mi se jave ovde putem privatne poruke ili na mail >  casualee@hotmail.com

Molim Moderatore da ne diraju temu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 10:13 (Sempree).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da si naježio...

Imaš par članova na PayPal temi koji su stvarno iskusni u tim stvarima pa ih PMaj..al avaj, mislim da ti je djabe bilo gridanje u Dijablu ....

Kak se kaže  "You have been Jay Wilsoned.." :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ma nije u pitanju diablo neo jedna igra na mobitelu, ne znam ko su ti clanovi jer rijetko kad dolazim ovde, valjda ce procitat temu pa mi se javit.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice