PayPal problem zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 4.018
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PayPal problem

Pozdrav svima, imam jedan problem.
Naime mogu bez problema primat novce na PayPal te slati novce bez ikakvog problema. (radilo se o iznosima od 1-50 USD)
Jučer sam trebao poslati 10 USD, ali mi se javlja sljedeća greška:

,,Your card issuer denied this payment. If you have another debit or credit card linked to your PayPal account, please use that. Or take a moment to link a new debit or credit card. Contact your card issuer if you don't know why you were declined.''

isto tako sam dobio na email (na adresu koju koristim pri loginu na PayPal) u kojem mi kaze : Border Donations has suspended your automatic payments. Contact Border Donations for more details or to reactivate your payments. te u njemu stoji neka uplata koju sam slao od 1.50 USD.

Ako je tko imao isti problem ili zna rješenje za ovaj problem neka mi pomogne, e i da.. imam Visa Electron karticu, PayPal račun mi je verified.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 12:19 (piik).

0 0 hvala 0
17 godina
PayPal problem

Moj frend je jučer pokušao napraviti PP acc, ali nikako nije uspio, stalno mu je javljao da je kartica odbijena iako na njoj ima love i uredno ju koristi. Isto Visa Electron, tako da je možda povezano.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: PayPal problem

Sa Visa Electron kartice se novci skidaju odmah, dakle ako nemaš novca ne možeš raditi uplate.

Drugo, svaka Visa ima i svoj limit potrošnje, odnosno iznos koji možeš potrošiti u toku obračunskog razdoblja (kod nas je u BiH to razdoblje je od 20-og do 20-og)

A opet ćeš najprije doznati razlog problema ako nazoveš banku i pitaš što je sa karticom.

17 godina
neaktivan
PayPal problem

Tema za pitanja o PayPalu već postoji.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice