PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.437
|
čitano: 912.548
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: PayPal - pitanja i odgovori
Torent kaže...

NEko je tu lud...

Pa logično, ova što je zvala, rekla je da ona nema PayPal račun, ali da zna, da se to može ukloniti.

Za zahvalu klikni na Hvala
9 godina
odjavljen

Hahahhaa pa sto te onda zvala i sto se uopste zamaras sa time? ;)

17 godina
neaktivan
PayPal - pitanja i odgovori

Poz. Klincu sam preko svog paypala 24.08. uplatio neki premium mjesec dana na Faceit-u. Jučer mu je skinuto opet za istu stvar a klinac tvrdi da nije on uplatio ( volio bih to vjerovati ). Moje pitanje je da li oni ( Faceit ) mogu to automatski skinuti sa mojeg paypala ( nebi volio vjerovat u to ) i ako ne mogu a klinac stvarno nije uplatio kako mogu to riješiti ? Inače klincu je dostupna moja lozinka za paypal ali igram na povjerenje da neće to zloupotrebljavati .

P.S. nije premium račun nego neki supporter

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 22:09 (Gogs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Vjerovatno je ostalo da se automatski produzava...

8 godina
neaktivan

Pozdrav svima...

Molim za pomoć....Na Paypal računu imam neki novac i registrirana mi je VISA i AMEX (obe su kreditne kartice), ali ne mogu povući novac s računa. Kad god pokušam javlja mi grešku.

Da li se nešto promijenilo od prije i da li se može linkati kartica tekućeg računa (imam račun u Hypu)?

Da li oni prebacuju novac na kreditnu karticu i u kojoj valuti (trenutno imam novac na Paypalu u dolarima)?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovako, dodao sam karticu za paypal i cekao onaj kod da je potvrdim. Medjutim kod nije stigao za 4-5 dana pa sam ja zatrazio novi i onda su oba stigla za 2 dana..

Sad sam potvrdio karticu i sad me zanima samo da li ce oni vratiti 2x1,95 sto su skinuli ili smo ovaj zadnji..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Segy kaže...

Pozdrav svima...

Molim za pomoć....Na Paypal računu imam neki novac i registrirana mi je VISA i AMEX (obe su kreditne kartice), ali ne mogu povući novac s računa. Kad god pokušam javlja mi grešku.

Da li se nešto promijenilo od prije i da li se može linkati kartica tekućeg računa (imam račun u Hypu)?

Da li oni prebacuju novac na kreditnu karticu i u kojoj valuti (trenutno imam novac na Paypalu u dolarima)?

Hvala

Moguće je linkati karticu od tekućeg. Ja imam običnu Visu. 

Kad si withdrawam novce, automatski mi konvertira iz dolara u kune po njihovom tečaju. Vjerojatno tu malo potegnu, pa onda još 5$ trošak isplate... Zadnji tečaj (prije tjedan dana) mi je bio 6.47, a trenutno je koliko vidim 6.69. 

Kad smo već kod toga, jesu li oni ukinuli onaj besplatni withdrawal svakog prvog u mjesecu? Nisam primjetio da mi je išta slalo zadnjih mjeseci. 

9 godina
neaktivan
Jesu,ima već dugo
Potpis
8 godina
neaktivan

Molim Vas pomoč ako netko zna.

Povukla sam novac sa Paypala prije 5 dana i obično nakon povlačenja novac mi bude kroz 1-2 dana na računu a sada već 5 dan novac još nije sjeo?Kome da se obratim.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Lolalita kaže...

Molim Vas pomoč ako netko zna.

Povukla sam novac sa Paypala prije 5 dana i obično nakon povlačenja novac mi bude kroz 1-2 dana na računu a sada već 5 dan novac još nije sjeo?Kome da se obratim.

Nikome, 5 dana nije nikakav alarm. Ne znam o čemu sve ovisi, ali između je bio i vikend pa vjerujem da će stići do kraja tjedna. 

13 godina
neaktivan

Pozz ekipa,

Procitao sam veci dio teme i nisam uspio naci informaciju koja me zanima

Uglavno radi se o sljedecem...Imam "brata" kineza sa kojim sam uspostavio stvarno odlicne odnose.Online shopping mi je itekako poznat ali on mi je dodatno otvorio oci.Sve ono sto nademo na aliexpressu,ebay-u,gearbest-u i slicnim stranicama u Kini kosta puno jeftinije naravno.Tako da sam sa njime sklopio nekakav sporazum da sve sto pozelim kupiti online,on mi nade jeftinije.S obzirom da zivi u Shenzenu,nema toga sto mi nemoze nabaviti.Tako da se "ostavljam"online shoppinga i kupujem direktno iz Kine.Za sada je to samo na privatnoj bazi ali uskoro bi moglo preci i u poslovnu suradnju s obzirom da obojica imamo slicne ambicije.

Zapeli smo na transferu novaca,ja cu naravno njemu placati neku "proviziju" i jos uvijek prolaziti puno jeftinije.Pitanje je....postoji li i koliki je ograiceni iznos slanja kao prijatelju ili obitelji.Trenutno sam mu "duzan" 100 ak dolara i to zasigurno nece biti problem.Medutim u blizoj buducnosti imam namjeru kupovati i  malo "vrijednije" stvari te bi iznosi mogli biti i po 500-1000 usd.

Brine me ucestalost slanja novaca i kolicina slanja novaca a nigdje nemogu naci taj podatak

Xiaomi Mi5,Mi4,Mi Pad2,MiTV 49,WiFi Router,Power strip,Piston 3 Youth edition,Hybrid earphone,Bluetooth earphone,Mi Band,Xiaomi Little bee

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

ja sam jutros platio recimo 380USD tako...

Evo sad citam da je moguce povuci do 10.000USD u jednoj transkaciji pa vjerujem da su takvi limiti i za placanje...1000 USD nije nista....

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 16:27 (Torent).
9 godina
neaktivan

Pozdrav

interesuje me kada mi neko uplacuje na paypal, na sta treba ici da bi mi novac dosao direktno na paypal balance, znaci da ne ide u pending da ne moram cekati 30 dana da dodje na balance?

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Ides na send money. Ukucas mail i iznos. No shipping adress na sledecoj stranici. 30 dana se cek ako placas robu.
9 godina
neaktivan
toro86 kaže...

Pozdrav

interesuje me kada mi neko uplacuje na paypal, na sta treba ici da bi mi novac dosao direktno na paypal balance, znaci da ne ide u pending da ne moram cekati 30 dana da dodje na balance?

Unaprijed hvala

Mora ti ic tam na "Send money to family" tak nekak

Potpis
10 godina
neaktivan

Ovako, ja imam veliki problem sa povlacenjem novca sa paypala. Paypal mi je u USD, Visa Electron u splitske bnake mi je isto u USD. I sada na prosloj transakciji posaljem $760, znate koliko mi je skinulo? 62 dolara!! Znaci na transakciju od nekih 5000kn ja izgubim 400+ pa di je to normalno..Paypal sam kontaktirao oni kazu da uzmu 2,5% to je posteno, ali di je ostatak? Kontaktiram splitsku banku a oni odgovore 

''Tečajne razlike nastaju iz razloga jer sve dolazne uplate na Visa karticu koje su u valuti različitoj od EUR-a prvo se konvertiraju u EUR-o valutu po Visa internacionalnom tečaju da bi se nakon toga po tečaju Splitske banke konvertirale u HRK i nakon toga se konvertira u valutu računa (ukoliko je valuta računa različita od EUR-o ili HRK valute).''

What the fuck? Odem u Splitsku banku i ne znaju ni oni, pricaju i sa seficom i nista...kazu to je tecaj takav i tako viza uzima svoju proviziju da ide preko eura. Znaci oni su mene lipo namaslali i uzeli mi $62 ovu transakciju i proslu isto oko $70. I sta je najgore sad trebam vecu svotu prebacit na karticu a ne mogu jer cu izgubit preko 10,000kn....a paypal ne podrzava povlacenje para na mastercard nego samo na visu zato sta zivim u vukojebini od drzave. I sta ja sad da radim...jer da se prebacim iz splitske u pbz il nesto tako opet je ista stvar...opet je viza. Mogu se j*bat ukratko..

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mozete li mi rec kad saljete pare sa paypala na vizu koliko vam % nestane? Da je 2%, 3...pa i 4, ne bi ni rici reka. Al brate nemos mi skidat ovoliko. Sta je previse previse je.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Šuti i puši..

Nemozes da ti pošalju direktno na račun? Ovak samo igraš njihovu igru
Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Bruno555 kaže...

Ovako, ja imam veliki problem sa povlacenjem novca sa paypala. Paypal mi je u USD, Visa Electron u splitske bnake mi je isto u USD. I sada na prosloj transakciji posaljem $760, znate koliko mi je skinulo? 62 dolara!! Znaci na transakciju od nekih 5000kn ja izgubim 400+ pa di je to normalno..Paypal sam kontaktirao oni kazu da uzmu 2,5% to je posteno, ali di je ostatak? Kontaktiram splitsku banku a oni odgovore 

''Tečajne razlike nastaju iz razloga jer sve dolazne uplate na Visa karticu koje su u valuti različitoj od EUR-a prvo se konvertiraju u EUR-o valutu po Visa internacionalnom tečaju da bi se nakon toga po tečaju Splitske banke konvertirale u HRK i nakon toga se konvertira u valutu računa (ukoliko je valuta računa različita od EUR-o ili HRK valute).''

What the fuck? Odem u Splitsku banku i ne znaju ni oni, pricaju i sa seficom i nista...kazu to je tecaj takav i tako viza uzima svoju proviziju da ide preko eura. Znaci oni su mene lipo namaslali i uzeli mi $62 ovu transakciju i proslu isto oko $70. I sta je najgore sad trebam vecu svotu prebacit na karticu a ne mogu jer cu izgubit preko 10,000kn....a paypal ne podrzava povlacenje para na mastercard nego samo na visu zato sta zivim u vukojebini od drzave. I sta ja sad da radim...jer da se prebacim iz splitske u pbz il nesto tako opet je ista stvar...opet je viza. Mogu se j*bat ukratko..

Ne zivim u Hr ali svejedno. Nije mi jasno zasto se sve konvertuje u EUR pa onda u HRK. Ako je kunski racun zasto ne ide direktno u kune a ako je devizni onda je devizni za sve valute pa ne bi trebalo biti nikakve konverzije. Ne vidim nikakvu poentu EUR-a u ovom slucaju. Mislim da te debelo muljaju....Mislim na banku. Sad ce jos reci da oni ne naplacuju nikakvu proviziju....

10 godina
neaktivan

Ne moze direktno na devizni...mora preko vize. A viza uvik al uvik konvertira prvo u euro....i tek onda iz eura u kunu konvertira banka...tako da nisan pametan sta da radin. Moj paypal je u USD, mozda da namjestim da se sa Paypala konvertira direktno u eure (onda tu visa ne bi morala konvertirati nista u eure, platio bi tek paypalu neki trosak konverzije) i onda bi banka konvertirala u kune (A da karticu nabavim novu u EURima i prekinem koristiti ovu USD)....ovako sada imam 4-5 konverzija a tako bi imao 2-3 mozda...ne znam...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

I sta je najgore 3 ipo godine imam  karticu ovu i nikad ni lipe na konverziju nisam platio uvijek bi sjelo koliko bi poslao, i onda su me prije 3 mjeseca zvali iz banke da je kartica hakirana i da su je blokirali i da dodem u poslovnicu po novu...i sad otkad imam tu novu ovo se pocelo desavat. Ista kartica ka i prije samo drugi brojevi ....je li to banka izmislila i cija je to prljava politika i sta se desilo, sami Bog zna...

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mozete li mi rec samo u kojoj banci imate visu (je li visa electron?), i koliki su vam troskovi prebacivanja novca sa paypala? Samo me to zanima, pa ću promijeniti banku ako treba...nzn vise sta da radin.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Riješeno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2016 13:16 (MacTheBig).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

imam pitanje. poslo sam liku 20 dolara i on mi ih je refundo, oce to sad opet sjest na moju karticu ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mar123 kaže...

imam pitanje. poslo sam liku 20 dolara i on mi ih je refundo, oce to sad opet sjest na moju karticu ili?

Ako su uzeti sa kartice onda da, a ako su bili na "paypal balance" onda idu natrag na "paypal balance"

Potpis
16 godina

Sa kartice je uzeto da, posto je to bilo u petak vjerujem da ce pare sjest u ponedjeljak tek?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Super je ovaj forum i ovaj thread.....svi samo postavljaju masu pitanja, a nema nijednog odgovora :D

I mene zanima provizija za skidanje love sa accounta na visu electron. Kolko % ?

Jer ja bi trebo 5000 eura uplatu skinut, a jebeno im nedam par stotina eura provizije..

0 0 hvala 0
13 godina
Spem kaže...

Super je ovaj forum i ovaj thread.....svi samo postavljaju masu pitanja, a nema nijednog odgovora :D

Kad netko pronađe rješenje za svoj upit, onda više ne prati ovu temu da bi pomogao drugima.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
9 godina
odjavljen
Spem kaže...

I mene zanima provizija za skidanje love sa accounta na visu electron. Kolko % ?

Jer ja bi trebo 5000 eura uplatu skinut, a jebeno im nedam par stotina eura provizije..

Mozda se neda istim ljudima stalno te isto pricati jer je tebi ili nekom drugom tesko procitati FAQ ili prelistati par stranica. Ili nedaj boze procitati faq od paypala.... Nije ovo tehnicka podrska paypala....

8 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

hoću si napravit paypal al sam maloljetan i dogovorio sam se sa starom da ce mi napravit. Ona ima VISA kreditnu ( I guess) u PBZ-u i zanima me šta treba napravit u banci da otvori račun na paypalu i kako određuje kolko novaca ću si prebacit na PP?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice