Paypal i Ebay iskustva

poruka: 12
|
čitano: 11.419
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Paypal i Ebay iskustva

Pozdrav, bas sam otvorio ebay i paypal racun i povecao ziro racun sa paypalo-m i sada cekam da mi skinu 1.95dolara radi 4-znamenkastog koda za potvrdu kartice (koje ce mi kasnije ja se nadam vratiti). 

Temu otvaram jer sam nakon sta sam otvorio racun na ebay i paypal isao sam malo vise istrazivati o paypalu i uglavno sam nasao losa iskustva ljudi diljem svijeta pa me zanima ima li tko od Vas(nas) bug-ovca iskustva sa ta dva servisa i kakva su ona?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Paypal i Ebay iskustva
losa iskustva citas zato sto nitko ne pise kako mu sve dobro radi

ja nemam problema s paypal i ebay evo u 3 godine koristenja
jedino ih je tesko kontaktirat mailom
14 godina
neaktivan
apoteka kaže...
losa iskustva citas zato sto nitko ne pise kako mu sve dobro radi

nadam se da si u pravu :)

13 godina
neaktivan
Paypal i Ebay iskustva

Meni isto sve radi perfektno tako da ne znam otkud sva ta loša iskustva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zna se nekad desit da nemožeš obaviti transakciju iako imaš novca na računu,ali jako rijetko....
14 godina
neaktivan
Paypal i Ebay iskustva

nitko nema problema da skidaju sa racuna banke na paypal racun bez razloga samo tako da tamo stoji novac kojega se prakticki nemoze koristiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
juju kaže...

nitko nema problema da skidaju sa racuna banke na paypal racun bez razloga samo tako da tamo stoji novac kojega se prakticki nemoze koristiti?

paypal ti, kad recimo kupujes na ebayu i koristis karticu (visa elektron npr)

skida novce direktno s kartice

paypal ti kod verifikacije uzme nesto s kartice sto poslije vrati, jedino to

14 godina
neaktivan
apoteka kaže...

paypal ti, kad recimo kupujes na ebayu i koristis karticu (visa elektron npr)

skida novce direktno s kartice

paypal ti kod verifikacije uzme nesto s kartice sto poslije vrati, jedino to

ja korisiti visu elektron.

a sta ako ja npr kupim nesto u kunama, visa elektron mi je u kunama ali mi je paypal u dolarima (tj mogu birati između dolara i jos par stranih valuta), sta onda prvo radi transakciju iz kuna u dolare i zatim ponovo iz dolara u kune i po kojem tecaju od banke ili?

14 godina
neaktivan

po tecaju paypala mislim

koji je gori od banke

sve ti pise na paypal racunu kod transakcije

14 godina
neaktivan
Paypal i Ebay iskustva

stigo mi je kod ali imam jedan problem. odlucio sam otvoriti devizni racun i njega povezati sa paypal-om. i sta sada, ako bi samo izbrisao racun prije aktivacije bili mi vratili novce (1.95 dolara) kad bi paypal povezao sa deviznim?

poslano na temu paypal pitanja i odgovori posto nije bas mjesto postu na ovu temu

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 11:31 (juju).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Paypal i Ebay iskustva

Evo  prije mjesec dana naručio sam 3 mobitela i 2 tableta ,međutim od svega su ispali samo probleme naj više me pogodio onaj gdje mi je prodavač umjesto tableta preporučeno poslao 2 hrđave žice da stvar bude gora ebey je tražio da vratim stavku što me je dodatno koštalo 25kn i na kraju su zatvorili slučaj tako da se nisam uspio žalit kod paypela,međutim ima ih puno prevariti a ebey se ograđuje inevidim izlaz več da se složimo i kontaktiramo Kinesko veleposlanstvo i Interpol.

umjesto novog androida 10colla 1.5gb umjesto novog androida 10colla 1.5gb

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozzdrav imam problem. trazio sam povrat novca jer nije stiglo i dobio sam ovo.. i sad mi nikaj nije jasno on mi moral vratiti gotovo 7 dolara a meni ni ne pise na paypal balance 0,00 i kad idem za detalje na onu transakciju evo podataka sa slike 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice