Password manageri

poruka: 8
|
čitano: 1.343
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Password manageri

Pozdrav svima. Nije neki problem ali me nešto zanima. Koliko ljudi na ovom Forumu koristi ove alate iliti software. Ako ih koristite, koji su za Vas najbolji, bilo free ili shareware. Koliko je to sigurno? Naime ja koristim u svom defultnom browseru ( Firefox ) LastPass i nisam prezadovoljan njime. U alternativnom browseru ( IE 8 ) koristim AI RoboForm i za mene je puno bolji od prethodno navedenog koji na žalost nema podršku za najnoviju verziju Firefoxovog browsera. Ako znate za neke bolje ili imate neki drugi prijedlog u svezi navedenog, rado prihvaćam svaku sugestiju.

Hvala.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 22:18 (BlackFoot).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Password manageri

Sta ti smeta kod lastpass?

16 godina
neaktivan
Ja koristim Operin defaultni. Ideš se ulogirat na npr. Facebook, stisneš login i pita te da li želiš spremiti šifru. Da. Sljedeći put kad ideš na Facebook, na stranici za Login samo stisneš 'ključić', ikonu pokraj onih za Back, Refresh, Forward itd. i Voila!, ulogiran si!
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
protjeran
logic kaže...

Sta ti smeta kod lastpass?

Hu, ima toga dosta. Ali najbitnije je to što me kod odjava s nekih stranica u koje sam bio logiran preko njega doslovno ne pušta van. Znači cijelo me vrijeme vraća kod odjava na te stranice. Slijedeće je to što kod prijava previše vremena prolazi da bi on provjerio neke njemu važne stvari. I zna me često pitati da unesem glavni, a ujedni i jedini password da bi s njime dalje radio. To kod RoboForma nije slučaj. Možda nisam najsretnije i najspretnije predočio probleme, ali se nadam da shavaćaš.   

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 23:30 (BlackFoot).
17 godina
neaktivan

Hm. Ja ga koristim vec poprilicno i nikad takvih niti drugih problema.

15 godina
protjeran
logic kaže...

Hm. Ja ga koristim vec poprilicno i nikad takvih niti drugih problema.

Blago tebi. Kod tebe radi kako bi trebao kod svih korisnika. Koliko znam u njemu nema nekih dodatnih podešenja? Možda i moj osobni firewall uzrokuje neke probleme u radu tog managera. Naime kada ponekad isključim Outpost Pro on radi puno bolje, bez nekih od navedenih bugova ili mi se samo tako čini.

17 godina
neaktivan

Pa pusti ga  kroz firewall.

15 godina
protjeran
logic kaže...

Pa pusti ga  kroz firewall.

Slažem se s tobom . Ma Firewall ga prepoznaje u Anti-Leak Controlu i propušten je kroz njega, u to sam 100 % siguran.  Ali mi je bitnije sada imati uključene full postavke ( možda su neke i previsoko postavljene, moguće da je i u tome problem, Web Control je isključen ) firewalla nego koristiti LastPass. Deinstalirao ga i vratio se unosu lozinki na klasični ručni li preko Firefoxovog managera.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice