Pao facebook

poruka: 32
|
čitano: 5.021
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pao Facebook

Jao, sad kad ćemo sutra dan čitat o masovnim samoubojstvima zbog nedostupnosti Facebooka xD

http://www.net.hr/tehnoklik/page/2010/09/23/0774006.html?pos=n1

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pao facebook

dao bog da ostane tako par dana....  meni ne fali nimalo....

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pao facebook

Nek je otvorena jos jedna tema o Facebook-u Izlanuo se

4 0 hvala 0
16 godina
RE: Pao Facebook
Geek kaže...

Jao, sad kad ćemo sutra dan čitat o masovnim samoubojstvima zbog nedostupnosti Facebooka xD

http://www.net.hr/tehnoklik/page/2010/09/23/0774006.html?pos=n1

hahah fail nemogu vjerovat :D

bar necemo bit neko vrijeme online :D

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina
neaktivan
Pao facebook

DNS Failure... Cool

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://squareroot2.isgreat.org/squareroot2.html
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo samo hitne voze vamo po zagrebu... mora da su se poceli bacati s katova :O :O :O
In Control
17 godina
neaktivan
Pao facebook

hahahahaha facebook ima twitter? kako jako hahahahahaha

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pao facebook
Ma znate sto mene boli... sto je ova trgovina za Civilization 5 toliko spora a nema brze...
In Control
16 godina
odjavljen
Pao facebook

Kako pao ?!?! Pa meni radi... Ne vjerujem da je to zato sto nisam registriran :p.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Pao facebook

ajd budem ja probo upast na neciji pa vam javim dal radi :) kad nemam svoj 

Dragon Slayer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pao facebook

sada ekipa želi napisati na fbooku dali i drugima ne radi fbook a ne mogu jer ne radi pa su zbunjeni i "što sada ?"

get doooooown !!!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nailer kaže...

hahahahaha facebook ima twitter? kako jako hahahahahaha

To im je failover service, shhhh.... Namigiva

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
15 godina
Pao facebook
joj , koja panika , evo i ja sam vidio da ne radi neko vrijeme i bmk , neka ostane tako jedno mjesec dana.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Pao facebook

radi FB, mislim proradio je

RAZOR
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tpg kaže...

radi FB, mislim proradio je

Je ali neda mi se uopce bit na njemu sad jer ucitava po punih minutu-dvije... Preopterecen je...

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
Pao facebook

men sve ok ide brzina kao i uvijek

RAZOR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Evo samo hitne voze vamo po zagrebu... mora da su se poceli bacati s katova :O :O :O

Živa istina,danas prošle 3 hitne pored moje kuće,Facebook šta češ,imam facebook profil volio bi da ga ukinu,ali da ga nekad i ima da pišem zadacu preko chata sa frendom,heehe...

harry
17 godina
neaktivan
Pao facebook

Ja sam čuo da je fejsbuk pao jer je žak napravio profil i preopteretio servere.

15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pao facebook

Ima već mjesec dana od kada sam izbrisao profil, iskreno mogu reći da se bolje osjećam...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
the economist kaže...

Ima već mjesec dana od kada sam izbrisao profil, iskreno mogu reći da se bolje osjećam...

onaj osjećaj slobode, a? :)

15 godina
Pao facebook
i evo sad radi , i zasto si sad radio temu ha ?? koji kur ac morate svaki put kad facebook ne radi napravit temu
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pao facebook

sta ste ovisni sunce vam vašeViče

1 0 hvala 0
15 godina
Pao facebook

joj kad vidim one zenske u skoli , preko sata moraju na mobitelu visit po " faceu " , eeeej imam novu profilnu , nova profila ,svi mi viidte novu profilnu , A bolimeku_raczatvojuprofilnukr_avog-lupa ,tako mi idu na neku stvar da je to milina hebote , kad mi upadne , e jel mozes ti meni slozit novi komp ,Ja: oke , do oliko para , Ona: ma moze do jedno 2 soma eura , sad ja slozim konfu , djelovi za plakat unutrra, phnom 955be, 4gb memorije od 1600mhz , radeon 5850... i na kraju je pitam koliki ces ekran ,a ona , a moglo bi jedno 30 da mi bude onaj dugi , Ja: a za sta ces ti to koristis : a da bi mogla malo na fejs, baaaaa tia sam joj kosu zapalit krava glupa ,ja sam u to vrime jos ima athlona 3000 pa sam bia i ljubomoran haha.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 11:08 (athlon64).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Pao facebook

ja idem na f....... samo kad mi neko treba, a nemam broj.

Volim jabuke :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Pao facebook

Bilo je više grešaka, a ne samo DNS failure

http://www.mojportal.com.hr/2010/09/23/facebook-ponovo-nedostupan/

Posjetite http://www.MojPortal.com.hr i naš forum http://www.MojPortal.com.hr/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pao facebook

Kad je kvar započeo, Facebook je na svom Twitter profilu objavio da je do problema došlo zbog internet providera, te da će kvar otkloniti što prije.

Priceless!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
athlon64 kaže...

joj kad vidim one zenske u skoli , preko sata moraju na mobitelu visit po " faceu " , eeeej imam novu profilnu , nova profila ,svi mi viidte novu profilnu , A bolimeku_raczatvojuprofilnukr_avog-lupa ,tako mi idu na neku stvar da je to milina hebote , kad mi upadne , e jel mozes ti meni slozit novi komp ,Ja: oke , do oliko para , Ona: ma moze do jedno 2 soma eura , sad ja slozim konfu , djelovi za plakat unutrra, phnom 955be, 4gb memorije od 1600mhz , radeon 5850... i na kraju je pitam koliki ces ekran ,a ona , a moglo bi jedno 30 da mi bude onaj dugi , Ja: a za sta ces ti to koristis : a da bi mogla malo na fejs, baaaaa tia sam joj kosu zapalit krava glupa ,ja sam u to vrime jos ima athlona 3000 pa sam bia i ljubomoran haha.

LOL, ovo dugo nisam vidio, u kompu od 14000kn da ide 955 i 5850 :)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
15 godina
APazinjan kaže...
athlon64 kaže...

LOL, ovo dugo nisam vidio, u kompu od 14000kn da ide 955 i 5850 :)

ma nije bilo bas 2 soma eura na kraju ali dala je dosta para, kupio tatica.

15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Pa sto sebi nisi ostavio 5850 a njoj dao 4850,vidi da imas 4850 u moj pc

harry
15 godina
Captain.Price kaže...
athlon64 kaže...

Pa sto sebi nisi ostavio 5850 a njoj dao 4850,vidi da imas 4850 u moj pc

4850 sam kupio ima 3 dana, jos je nisam ni stavio u pc jer cekam da mi vrate ploču s reklamacije , uostalom nemogu joj krast djelove , da joj jos nesto crkne pa ide na garanciju i vidi da sam je okra.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice