Optima i oprema

poruka: 10
|
čitano: 4.614
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Optima i oprema

Pozdrav,

Ja sam na MaxADSL-u. Razmisljam o prijelazu na Optimu. Zanima me koje  modela modema/routera trenutno salju u paketu ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Optima i oprema

ja imam optimu 2 i pol godine odprilike, dali su mi neki telesy modem - ne bas napredan uredjaj >_>

a sad dali daju jos uvijek to isto nebih znao nazalost :-/

15 godina
protjeran
Optima i oprema

Sad daju onaj crni D-linkov neznam tocan model....
Koji je osjetiv na grmljavinu i malo manju promjenu napona i frekvencije ko ku*ac na Pi*ku.zato cim malo zagrmi treba ga pod hitno istekavat iz uticnice...
Sad i ja imam taj telsey mali se grije ko grijalica al radi bez problema.....
Kvalitetniji je od tog D-link--ovog

0 0 hvala 0
15 godina

Dijele nekakve Sageme, ne znam model, a osobno sam prije nekoliko mjeseci dobio TP-Linkov TD-W8901G.

Od STBova imaju Telsey i Motorolu, Motorolin mmodel ti mogu provjeriti, a 90% je da ćeš dobiti Telsey

16 godina
neaktivan

Jel zna koji je model tog Telsey-a ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 7:56 (JoeFly).
15 godina

http://www.optima.hr/podrska/podrska-korisnicima/preuzimanje-uputa

Evo ti ovdje popis svega što možeš dobiti, jer za sve što postoje upute za samoinstalaciju, dijele kod potpisa ugovora.

16 godina
neaktivan

Super, to mi je trebalo. Samo mi fali informacija za Dlink. Kad bi netko tko ima d-link pogledao o kojem se modelu radi bio bih zahvalan. Modele trazim iz razloga jer mi igraju samo routeri koji podrzavaju definiranje statickih ruta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 11:29 (JoeFly).
16 godina
protjeran
JoeFly kaže...

Super, to mi je trebalo. Samo mi fali informacija za Dlink. Kad bi netko tko ima d-link pogledao o kojem se modelu radi bio bih zahvalan. Modele trazim iz razloga jer mi igraju samo routeri koji podrzavaju definiranje statickih ruta.

DSL-2640 R..izuzetno kvalitetan..

15 godina
Optima i oprema

prije su davali dlink dsl-2640r, sad daju sagem F@st 1704

ja priđem udarim ga pesnicom..ajde sad šta si bio bezobrazan,skini tog rolexa,daj ključeve od mercedesa..onako..klinački
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 12:26 (superJozo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
linuxjuzer kaže...
JoeFly kaže...

DSL-2640 R..izuzetno kvalitetan..

hahaha mora da se šališ
Tebi ak je to kvalitetno onda izgleda da nikad nisi ni vidio sta je prava kvaliteta...
Daleko je to od kvalitete kinezi štancaju adapter ko da je od reciklirane plastike napravljen a unutra me bilo strah gledat kak je lagat.....
Jadan se spušio ko nist i adaper i router al ovaj telsey je punoo kvalitetniji barem je adapter kak bog zapovjeda...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice