Opera 11 izašla ;-)

poruka: 7
|
čitano: 1.765
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Opera 11 izašla ;-)

Yo dawg we heard you like tabs ...  {#}

gledam i ekstenzije, prehebeno je ovo sve :-)) Totalna ludnica, stranice se otvaraju ono munjevito, ma svašta... jedini problem mi je s otvaranjem PDFova, naime plugin   koji PDF otvara unutar opere je malo onak ... ljigav ... pa mu za prvu inicijalizaciju treba 100 godina (sve se zamrzne) ali jednom kad se inicijalizira svako otvaranje je jako brzo. Brijem da je ovo spika od Adobea ... nije stvar u Operi. (jedino što se ovaj problem poteže već godinama)

:)
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Opera 11 izašla ;-)

Predobra je nova verzija upravo presao na beta inačicu i sve pohvale, iz prvog dojma cini ce nekako uglađenija i tecnija kao da klizi....{#}, sa pdf nemam problema za sada.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Opera 11 izašla ;-)
a nije da sam ja otvorio temu, nema veze, Opera je zvijer
da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
neaktivan
Opera 11 izašla ;-)

Kako je samo jaka ova opera, uf . . .

Pitanje, vama otvara extenzije? meni pise da je site offline . . :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rulF kaže...

Kako je samo jaka ova opera, uf . . .

Pitanje, vama otvara extenzije? meni pise da je site offline . . :(

sad je proradilo nedavno.veliko je zagušenje servera pa stranice ne rade baš naj naj.

:)
16 godina

Radi super, brzo.. konačno ekstenzije u Operi, ozbiljno razmišljam da ju ostavim na kompu.

Jedino ne mogu nikako adblock addon (NoAds) natjerat da radi, a bez tog mi je surfanje katastrofa.

I skrolanje u gmail-u je bolesno sporo..

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 15:50 (nontryer).
15 godina
neaktivan
Opera 11 izašla ;-)

Nezz jel to samo meni ali malo štekaju neke ekstanzije...tj nerade baš najbolje...nadam se da će to popravit...a što se tiče same opere nije loša...nekako mi stranice sporije otvara od mozille...:/

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice