Online zarada - mink take zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 3.741
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Online zarada - mink take

Pozdrav,

naišao sam na jednu stranicu koja se bavi anketama,evo točnije;

MindTake je firma koja se bavi istraživanjem tržišta i naša je osnovna djelatnost provođenje anketa i to putem Interneta.
Ovim putem tražimo ljude koji su spremni sudjelovati u našim anketama i za to biti nagrađeni.

Što to znači?
Za naše projekte istraživanja tržišta tražimo punoljetne osobe koje žive u Republici Hrvatskoj koji se znaju služiti računalom, imaju pristup internetu i imaju svoju e-mail adresu.
I to je sve što je potrebno.

Ukoliko postanete član našeg panela dobivate mogućnost da sudjelovanjem u našim anketama skupljate bodove i na taj način zarađujete.

Kako zaraditi?
Za sudjelovanje u svakoj našoj anketi, na Vašu e-mail adresu bit će poslana pozivnica, a vi, ukoliko želite, sudjelujete i ispunite odgovore.
Mi Vam, za svaku ispunjenu anketu dodjeljujemo određen broj bodova, koji su unaprijed definirani i koji su navedeni već u pozivnici.
Kad sakupite određeni broj bodova možete ih zamijeniti ili za gotovinu ili za poklon bon u vrijednosti gotovine.

Ukoliko Vam se čini interesantno, bit će nam drago da nam se priključite, sudjelujete u anketama, skupljate bodove i zarađujete nagrade.

znači,za zarađenih 200 bodova,dobivate 100kn,koje možete tražiti isplatu na račun,ili zamjeniti za neku nagradu.

..bodove dobivate ovisno o trajanju ankete,1minuta=1bod

...po mome izračunu jedan sat=30kn :)),što nije loše s obzirom da sjedite kod kuće i rješavate anketu...

ako nekoga zanima,neka mi pošalje svoj mail,pa mu ja pošaljem link,jer za svakog novog člana dobijete 15 bodova (a moram i ja zaradit) :))

0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen

E ovako 'brzu zaradu' jos nisam vidio  Smijeh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Online zarada - mink take

pa ok,nije brza,ali isplati se.... :))

...uz malo truda

15 godina
protjeran

Vjerojatno neka fora..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma nema veze,bitno da kad puste ankete u ponudu za ispunajvanje,da rješim neku za 40min,i zaradim 20kn...a ionako sjedim bzvz ujutro barem 20min za kompom,gledajući vjesti i ispijajući kavu,vako barem ću imati šta za radit :)),i uz to zaradit ...

15 godina
protjeran

moze barem link ?

jer imam puuno vremena :)

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

OK. Zar vi stvarno mislite da ce vam netko dati po novom clanu pravih 7 i pol kuna (to je kao tih 15 bodova) ?!?!

Na onim mjestima gdje se pare zapravu isplacuju (ima i takvih, ali opet se moze dogoditi da cek nikada ne stigne), tamo to ide na kapaljku. No, tada nema jednostavno smisla jer se vise struje potrosi nego sto se para dobije.

Da ne pisem o amortizaciji ili izgubljenom vremenu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne znam videjt ću...zasad imam 120 bodova,fali još 80,pa da zatražim isplatu,pa ću vidjet...

16 godina
protjeran

Još jedna u nizu od internetskih prijevara.

Pokretača teme instant banirati.

Life is all about ass; you are either covering it,laughing it off, kicking it, kissing it, busting it, or trying to get a piece of it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja bi link ako može?

http://svijet-racunala.lefora.com/ banzaiiiiiiiiiiiii
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: