Pozdrav,
naišao sam na jednu stranicu koja se bavi anketama,evo točnije;
MindTake je firma koja se bavi istraživanjem tržišta i naša je osnovna djelatnost provođenje anketa i to putem Interneta.
Ovim putem tražimo ljude koji su spremni sudjelovati u našim anketama i za to biti nagrađeni.
Što to znači?
Za naše projekte istraživanja tržišta tražimo punoljetne osobe koje žive u Republici Hrvatskoj koji se znaju služiti računalom, imaju pristup internetu i imaju svoju e-mail adresu.
I to je sve što je potrebno.
Ukoliko postanete član našeg panela dobivate mogućnost da sudjelovanjem u našim anketama skupljate bodove i na taj način zarađujete.
Kako zaraditi?
Za sudjelovanje u svakoj našoj anketi, na Vašu e-mail adresu bit će poslana pozivnica, a vi, ukoliko želite, sudjelujete i ispunite odgovore.
Mi Vam, za svaku ispunjenu anketu dodjeljujemo određen broj bodova, koji su unaprijed definirani i koji su navedeni već u pozivnici.
Kad sakupite određeni broj bodova možete ih zamijeniti ili za gotovinu ili za poklon bon u vrijednosti gotovine.
Ukoliko Vam se čini interesantno, bit će nam drago da nam se priključite, sudjelujete u anketama, skupljate bodove i zarađujete nagrade.
znači,za zarađenih 200 bodova,dobivate 100kn,koje možete tražiti isplatu na račun,ili zamjeniti za neku nagradu.
..bodove dobivate ovisno o trajanju ankete,1minuta=1bod
...po mome izračunu jedan sat=30kn :)),što nije loše s obzirom da sjedite kod kuće i rješavate anketu...
ako nekoga zanima,neka mi pošalje svoj mail,pa mu ja pošaljem link,jer za svakog novog člana dobijete 15 bodova (a moram i ja zaradit) :))