Newsgrupe u Outlooku 2007

poruka: 2
|
čitano: 3.801
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Newsgrupe u Outlooku 2007
pitanje

Htio bih dodati news groupe u outlook 2007. Već sam dodao news toolbar samo neznam adresu news grupe. Na groups.google. sam našao news grupu hr.ponuda.hardver i htio bih je imati u outlooku. Moze mala pomoć ?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Newsgrupe u Outlooku 2007
Mitch kaže...

Htio bih dodati news groupe u outlook 2007. Već sam dodao news toolbar samo neznam adresu news grupe. Na groups.google. sam našao news grupu hr.ponuda.hardver i htio bih je imati u outlooku. Moze mala pomoć ?

Koji OS imas? Ako imas Vistu onda klikanjem na News gumb otvora Vista Mail. Za Xp ne znam sta otvora.

Inace moras uneti News server pa prilikom sledecih koraka trebas uneti svoje ime i mail (ne mora da budu istinski) i na kraju kada zavrsis sve onda ti News klient izlista sve grupe koje su na tom serveru

Na primer na Carnetovom serveru nalaze se (koliko ja znam) sve hrvatske news grupe u polje server upisi news1.carnet.hr portove i ostalo ne diraj.

(javi se kod tvog providera da vidis dali oni imaju news servere pa zatrazi sta treba da upises) 

Druga opcioja (pomalo bedasta) je da otvoris grupu na googleu (prije toga si napravio acc.) u svom pregledniku i klikni na ikonu RSS feeda. Ili vidi koja je adresa RSS-a pa je upisi u RSS reader u Outlook 

A zasto ne probas 40tude Dialog? Odlican program namenjen upravo time,podrzava sve kodne strane ove planete :)   Lepa strana je sto radi na sve verzija Windowsa (iako je star),besplatan,brdo mogucnosti+podrska za binariese i najlepse je sto njegov instalacioni folder moze setati iz PC-a na PC ili prilikom preinstalacije a da ne moras da radis nove postavke svaki put.
Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice