Neprestano dobivanje linkova na internet explorer

poruka: 18
|
čitano: 2.409
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Pozdrav evo imao bi jedan problem radi se o tome da svakif pola minute ili minutu stalno mi se pali internet explorer i salje mi neke stranice confruglations itd dali neko mozda zna rjesenje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skeniraj komp za sve moguće viruse, spyware, malware, trojane i ostalu bagru

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ok imam avg full verziju sad mi reci jel ima kakav nacin da stavim disable internet explorer i onda kasnije skeniram komp jel ce mi se jako dugo skenirat

0 0 hvala 0
17 godina

Tocnije i preciznije skeniraj s Malwarebites napravi fino Full Scan s njime pa obrisi kaj nađe to je samo skener ali odlican i svako bi ga trebal imat na kompu samo prije svakog skeniranja s njme napravis Update i onda skeniras!!!Cool

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 2:24 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Hvala ti na programu evo skeniram kad vidim rezultate javim pozz

0 0 hvala 0
17 godina

Slaba korist od tvog AVG-a vjeruj mi napravi skeniranje s ovim programom to nece trajat dugo a on ce pronac ako kaj ima!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

preporucam ti format c,,,,,ja sam imao isti problem sa internet explorerom i nikakvi mi antivirusni prog nisu pomogli

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Neprestano dobivanje linkova na internet explo
ivan_1995 kaže...

preporucam ti format c,,,,,ja sam imao isti problem sa internet explorerom i nikakvi mi antivirusni prog nisu pomogli

Format C je najlakše rješenje. Ali ne i najbolje. Protiv gamadi se treba barem pokušati boriti!

Ako ti taj program nije ništa otkrio, pokušaj s SuperAntiSpyware-om.
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Tocnije i preciznije skeniraj s Malwarebites napravi fino Full Scan s njime pa obrisi kaj nađe to je samo skener ali odlican i svako bi ga trebal imat na kompu samo prije svakog skeniranja s njme napravis Update i onda skeniras!!!Cool

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

Eh,kad bi bar meni update na malware-u radio....
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Malware je zakon rambox hvala na programu preporucam svakome ugasite intenret i ostavite nek skenira ja sam ostavio preko noci naso mi je tri trojana i jos nekih virusa skeniro mi je cijelu noc kompletni hard problem rijesen hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da napomenem ,promijeni taj antivirus (AVG 08) sa nakim drugim antivirusom jer je veoma los u detekciji....stavi aviru 09 ili nod 32

16 godina
neaktivan

meni antivirusni nađe preko 80 trojanaca kad nećistim komp duže vrijeme

amd 3200+,3gb ram,320gb hdd,nvidia 7300gt
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stavi si nod32, avg mi nije bas nesto u zadnje vrijeme... Takoder skeniraj sa ad-aware se, ccleaner, ili najpametnije od svega odi na mozillu

16 godina
neaktivan
autorov komentar

ajd decki zelim staviti nod 32 ali full ima li gdje na netu za skinit i molim link jel vecinom su trial verzije

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...

meni antivirusni nađe preko 80 trojanaca kad nećistim komp duže vrijeme

Koji koristis antivirus,igleda da nema real time zastitu..........meni avira premium 09 nakon 20 dana nasla u scanu 1 virus a stalno sam na netu...vjerovatno sto ima real time zastitu a automatski se update-a
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

ajd decki zelim staviti nod 32 ali full ima li gdje na netu za skinit i molim link jel vecinom su trial verzije

https://license.avira.com/en/login.html to ti je licenca za aviru za 60 dana,uneses svoju e-mail i pasword i preuzmes sa e-maila njen kljuc pa je onda skines sa LINKA  ISPOD
Bolja ti je od nod32 vjeruj mi
16 godina
neaktivan
autorov komentar

cuo sam da je nod 32 najbolji po cemu je avira najbolja skinit cu je ak je dobra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

cuo sam da je nod 32 najbolji po cemu je avira najbolja skinit cu je ak je dobra

Avira je najbolji besplatni AV
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice