Pozdrav evo imao bi jedan problem radi se o tome da svakif pola minute ili minutu stalno mi se pali internet explorer i salje mi neke stranice confruglations itd dali neko mozda zna rjesenje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skeniraj komp za sve moguće viruse, spyware, malware, trojane i ostalu bagru
Ok imam avg full verziju sad mi reci jel ima kakav nacin da stavim disable internet explorer i onda kasnije skeniram komp jel ce mi se jako dugo skenirat
Tocnije i preciznije skeniraj s Malwarebites napravi fino Full Scan s njime pa obrisi kaj nađe to je samo skener ali odlican i svako bi ga trebal imat na kompu samo prije svakog skeniranja s njme napravis Update i onda skeniras!!!
http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
Hvala ti na programu evo skeniram kad vidim rezultate javim pozz
Slaba korist od tvog AVG-a vjeruj mi napravi skeniranje s ovim programom to nece trajat dugo a on ce pronac ako kaj ima!!!
preporucam ti format c,,,,,ja sam imao isti problem sa internet explorerom i nikakvi mi antivirusni prog nisu pomogli
preporucam ti format c,,,,,ja sam imao isti problem sa internet explorerom i nikakvi mi antivirusni prog nisu pomogli
Tocnije i preciznije skeniraj s Malwarebites napravi fino Full Scan s njime pa obrisi kaj nađe to je samo skener ali odlican i svako bi ga trebal imat na kompu samo prije svakog skeniranja s njme napravis Update i onda skeniras!!!
http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
Malware je zakon rambox hvala na programu preporucam svakome ugasite intenret i ostavite nek skenira ja sam ostavio preko noci naso mi je tri trojana i jos nekih virusa skeniro mi je cijelu noc kompletni hard problem rijesen hvala
Da napomenem ,promijeni taj antivirus (AVG 08) sa nakim drugim antivirusom jer je veoma los u detekciji....stavi aviru 09 ili nod 32
meni antivirusni nađe preko 80 trojanaca kad nećistim komp duže vrijeme
Stavi si nod32, avg mi nije bas nesto u zadnje vrijeme... Takoder skeniraj sa ad-aware se, ccleaner, ili najpametnije od svega odi na mozillu
ajd decki zelim staviti nod 32 ali full ima li gdje na netu za skinit i molim link jel vecinom su trial verzije
meni antivirusni nađe preko 80 trojanaca kad nećistim komp duže vrijeme
ajd decki zelim staviti nod 32 ali full ima li gdje na netu za skinit i molim link jel vecinom su trial verzije
cuo sam da je nod 32 najbolji po cemu je avira najbolja skinit cu je ak je dobra
cuo sam da je nod 32 najbolji po cemu je avira najbolja skinit cu je ak je dobra