Neće mi internet ? zakaj ? zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.673
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Neće mi internet ? zakaj ?

Pozz svima, evo maloprije sam starcima installiro windovs 7 startet, ali neće internet, inaće sam an starom windowsu 7 ultimate palio net s 

F12 I CTRL, ali sad nista, sto da napravim ? tnx :)

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Neće mi internet ? zakaj ?

instaliraj drivere ako nisi :)

-=Every moment is another Chance=-
14 godina

tema ti ima ime koda ju je pisao čovjek koji je zavrsio 2 razreda osnovne skole i koji preživljava skupljanjem starog željeza.

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ukluci windows update mozda ti treba skinut drivere za mrezni adapter uz to probaj i resetirat router mozda pomogne
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina

pa daj čovječe,već si otvorio 3 teme za te neke probleme sa kompom od roditelja.Što nemožeš sve svoje probleme napisati u jednu temu koju si otvorio?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Neće mi internet ? zakaj ?
geek_boy1 kaže...
ukluci windows update mozda ti treba skinut drivere za mrezni adapter uz to probaj i resetirat router mozda pomogne

A kako će mu raditi windows update i kako će mu skinuti driver i to za mrežni adapter ako mu internet ne radi?

OnT: Ajde napravi screenshot device manager-a, klikni desnom tipkom na my comp, propertiers i u gornjem desnom kutu klikni na device manager. Vidi ima li žutih uskličnika. Napravi ss koristeći snipping tool koji imaš u windowsima. Sliku potom prebaci na komp koji ima internet i postaj sliku ovdje.

When all else fails - crowbar the fucker
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 19:58 (username).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice