Igram cod2 multiplayer i stalno mi se pojavljuje connection interrupted i to me vec pomalo zivcira. Imam bezicni internet (d-link dwl-g122) i nasao sam kako to rijesiti. Ono nesto da se ide start-run, upise se services.msc i wireless zero configuretion i stop. Kada ja stisnemstop internet mi se automatski iskljuci i ne mogu se vise spojiti ako zero configuratio ne stavim d radi, znaci start. U cemu je problem, pokusajte pomoci, ovo mi je vazno!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi probao različite servere?
Koliki ti je ping?
EDIT: Pretpostavljam da mu ping leti u nebesa........
Ping mi je izmedju 60 i 80 i probao sam na vise servera. Ali mene zanima ovo u vezi se wirelles zero configuraton.
WZC ti je onaj popis svih bežičnih mreža na kojih se možeš spojiti. Ako to isključiš, moraš koristiti neki program od tvoje WLAN kartice za traženje i spajanje na bežičnu mrežu.
Nema potrebe to isključivati.
Daj pls ako mozes napisi kako ide taj postupak za spajanje preko tog programa od wlan kartice. Zelim to probat jer sam cuo da je nekima pomoglo.
imam ja isto bezicni net istu mrezni stick i rijesio sam Connection interupted tak sto sam start up type stavio na automatic i onda kad idem igrati stisnem stop i bok.