Ne mogu otvoriti stranicu www.forum.hr

poruka: 6
|
čitano: 5.939
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Ovako, kad pokušam otvoriti www.forum.hr dobijem poruku "Poštovani, ova stranica je promijenjena" i nakon par sekundi sam preusmjeren na stranicu hrportfolio.com.

To mi se događa od jutros. Ne kužim se jako u računala, ali je li moguće da je netko s toga foruma kome sam se zamjerio našao moju IP adresu i učinio nešto da me preusmjerava na drugu stranicu? Kako riješiti ovaj problem?

Jednom prije sam imao sličan problem (ne isti) da nisam mogao uopće otvoriti taj site i to sam riješio upisivanjem linije:

74.86.55.227       www.forum.hr                     

u fileu hosts u direktoriju windows/system32/drivers/etc.

To sad ne pomaže.

Unaprijed se zahvaljujem na pomoći

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ne mogu otvoriti stranicu www.forum.hr
free129 kaže...

Ovako, kad pokušam otvoriti www.forum.hr dobijem poruku "Poštovani, ova stranica je promijenjena" i nakon par sekundi sam preusmjeren na stranicu hrportfolio.com.

To mi se događa od jutros. Ne kužim se jako u računala, ali je li moguće da je netko s toga foruma kome sam se zamjerio našao moju IP adresu i učinio nešto da me preusmjerava na drugu stranicu? Kako riješiti ovaj problem?

Jednom prije sam imao sličan problem (ne isti) da nisam mogao uopće otvoriti taj site i to sam riješio upisivanjem linije:

74.86.55.227       www.forum.hr                     

u fileu hosts u direktoriju windows/system32/drivers/etc.

To sad ne pomaže.

Unaprijed se zahvaljujem na pomoći

meni radi, znaci problem je kod tebe
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Znam da je problem kod mene. Probao sam se spojiti s posla i pomoću mobitela i radi. Dakle, problem  je valjda vezan uz moju IP adresu?

Pomoć, itko?

16 godina
neaktivan
autorov komentar
free129 kaže...

Znam da je problem kod mene. Probao sam se spojiti s posla i pomoću mobitela i radi. Dakle, problem  je valjda vezan uz moju IP adresu?

Pomoć, itko?

Evo, našao sam na webu site koji omogućava anonimno surfanje zahvaljujući skrivanju IP adrese: proxify.com. I onda mogu otvoriri www.forum.hr bez problema.
Dakle, problem je definitivno vezan uz moju IP adresu.

Kako da ga riješim?
17 godina
neaktivan

Možda ti je IP adresa banana. Probaj resetirati router pa onda probaj otvoriti stranicu.

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

prijatelju pa to si si sam napravio, zašt si stavio u hosts datoteku tu liniju "74.86.55.227 www.forum.hr". time si reko kompu da kad ti ukucas www.forum.hr, on te preusmjeri na adresu 74.86.55.227, što je adresa tog hrportfolia. znači samo iz te datoteke obriši tu liniju (74.86.55.227 www.forum.hr) i sve će biti kao prije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice