Najdraže web stranice zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 1.958
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Najdraže web stranice

Otvorio sam ovu temu da napišete svoju najdražu web stranicu,ne treba biti vezano samo uz informatiku.Nema pisanja da je najdraža stranica BOL forum jer je to svima među najdražima.Po mogućnosti stavite link.Najviše vremena provodim na ovoj stranici.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 22:49 (emerik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najdraže web stranice

ja na ovoj

16 godina
neaktivan
Najdraže web stranice
Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 22:53 (Oly_E3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Oly_E3 kaže...

Dpreview, Cameralabs, Fotozine, Youtube

Daj link ako može.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
16 godina
emerik kaže...
Oly_E3 kaže...

Daj link ako može.
Pa upiši u google i otvorit će ti.

Mislim da ovakva tema već postoji negdje. 
16 godina
neaktivan
Najdraže web stranice
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
emerik kaže...
Oly_E3 kaže...

Daj link ako može.

tocno mislis
ima tema na kojoj stranici provodite najviše vremena ili tako nešto.

btw bug forum  u zadnje vrijeme najviše
AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
16 godina
Ivan M. kaže...
emerik kaže...
Oly_E3 kaže...

Daj link ako može.

Da,ali u poruci sam napisao da se stavi link ako može.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2009 22:50 (emerik).
17 godina
neaktivan
Najdraže web stranice

Na ovu, ovu, ovu, ovu, ovu, ovu i ....

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najdraže web stranice

Evo sredio sam linkove

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample (790MHz GPU, 1100MHz memorija) , Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Oly_E3 kaže...

Evo sredio sam linkove

Dobro,super stari!
16 godina
maniak kaže...

Na ovu, ovu, ovu, ovu, ovu, ovu i ....

E ova ti je super,no zamolio sam da ne stavljate BOL ili BOL forum jer je to većini najdraža.
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Najdraže web stranice

Bug forum NARAVNO!

Pa onda youtube

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Moj PC  
0 0 hvala 0
1