Danas sam skinuo Mozillu Firefox 3.5 beta,no ne znam kako gore u glavnom prozoru aktivirati da mi je glavni pretraživač google.hr,a ne yoog.com?Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
klik na ikonicu pored onog prozorčića za upisat šta oćeš tražit i odabereš koji ćeš search engine.
Tools - Options - Main - Home page - upiši stranicu i stisni OK. Za alternativu ne znam.
Zašto bi tu 'narihtao'? Jednostavno kopiraj adresu stranice koju želiš za početnu i zalijepi tamo.
Danas sam skinuo Mozillu Firefox 3.5 beta,no ne znam kako gore u glavnom prozoru aktivirati da mi je glavni pretraživač google.hr,a ne yoog.com?Hvala unaprijed!
evo jos pitanjce: jel netko primjetio da mu se ova verzija 3.5b4 sporo otvara? kod mene je to slucaj pa sam malo istrazivao... vratio sam se na verziju 3.1b3 (prijasnju) i ona se otvara sasvim normalno. nakon nje sam ponovo instalirao 3.5b4 i ista stvar. radi se o 10-tak sekundi... vjerojatno se radi o nedovrsenosti proizvoda, no medutim cini mi se da se i ta 3.5b4 prije otvarala normalno a sada nece. kada se otvori sve radi brzo i normalno i nemam trenutno nikakvih dodataka
evo jos pitanjce: jel netko primjetio da mu se ova verzija 3.5b4 sporo otvara? kod mene je to slucaj pa sam malo istrazivao... vratio sam se na verziju 3.1b3 (prijasnju) i ona se otvara sasvim normalno. nakon nje sam ponovo instalirao 3.5b4 i ista stvar. radi se o 10-tak sekundi... vjerojatno se radi o nedovrsenosti proizvoda, no medutim cini mi se da se i ta 3.5b4 prije otvarala normalno a sada nece. kada se otvori sve radi brzo i normalno i nemam trenutno nikakvih dodataka
ja imam sa ovom malo starijom verziom mozille 3.0 odradila mi je update i nemogu uci u svoje forume kako da to rjesim sve ostale da ali one koje ja hocu nece kako da se rjesim toga i kako da se makne smajlic za besplatno skidanje koje mi se pojavi pri svakom pokretanju interneta
Ali kak tu narihtati?
@cosa, fulao si topic
ljudi, zanima me jel imate problema s Mozillom (3.0.1)
naime, ja ju koristim već 2-3 godine i super mi je, međutim, ova verzija koju sad imam mi svako malo zamrzava
to mi se nije nikad toliko događalo, a unazad 2-3 tjedna stalno..
instaliraj 3.0.10
meni se cini da su konkurencije malo zatresle mozilu jer firefox nikad nije bio losiji u radu, bete po 6 mjeseci.... ako ovako nastavi prelazim na neki drugi
a kakvih problema
tools>options> Main>When firefox starts; (podesiti na show my home page)
ispod na Home page; samo upisati www.google.com i gotovo.
a kakvih problema
a kakvih problema
a kakvih problema
Narihtal sam kao home page google.hr,ali svejedno pretraživa yooog.com,@mitch tvoj prijedlog je najbolji,gde mogu to skinuti,samo upiše, u pretraživač?
Narihtal sam kao home page google.hr,ali svejedno pretraživa yooog.com,@mitch tvoj prijedlog je najbolji,gde mogu to skinuti,samo upiše, u pretraživač?
Ovako se vidi.
Ovako se vidi.
imam 2 pitanja:
1) jel postoji neka opcija da ne moram taj zoom podešavati za svaku stranicu, već da bude namještenon za sve (probao sam ono minimun font size, al se ništ ne događa)
2) u skladu s prvim, naime, otkako imam 20" 16:9 LCD, s 1600x900, sva su mi slova presitna..e sad, lako to riješim u windowsu, ali mi internet stranice firefox cijelo vrijeme otvara sa minijaturnim slovima..kad povećam neku stranicu, onda mi ponekad guta dio teksta..
..dođe mi da koristim onaj magnifier ;D
hvala'
pa napravi reset stranice,počevši od googla
wiew>zoom>reset(ctrl+0)
i maximiziraj u desnom ćošku gore na ikoni..( srednji kvadratić)
tako bi trebalo ostat..