Mozilla Firefox ogroman problem

poruka: 49
|
čitano: 7.342
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Instalirati add-on Firefox Sync, backupovati sve i ponovo instalirati Firefox.

(tokom instalacije obeležiti kvadratić sa kojim će se ceo profil obrisati)

Meni tako najlakše i najbrže rešavanje problema.Smijeh

http://redfoxyhead.blogspot.com

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kod mene je jednom bio problem da se nisam mogao ulogirati na forum i pokušao sam deinstalitati, oćistiti i ko zna šta sve i na kraju sam pokušao sa ccleanerom i uspio iz prve. Pokušaj i ti. Stavi sve kvaćice na ccleaneru za FF.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mozilla Firefox ogroman problem
Nello kaže...

Da koristim antivirusni program Aviru i Malwarebytes. trenutno on troši resurse. Skeniram ga jedno 15 dana pa nema nijedan virus dakle čist je. Bez ozbira dali su programi instalirani i li nije a problem samo na firefoxu.

Nisam ciljao na to da ti je racunalo zarazeno, ali kako kazes da je jedina stranica koju citas bugov forum to sada nije ni bitno.

Nello kaže...

Ako idem na Operu i odlično mi radi ništa smrzava i radi sve ok. Nisam neznam zašto događa bilo stariji i novije firefox.

Koji stariji/noviji firefox? Svi su verzija 3.6? Ili govorimo o vecem rasponu verzija? Koje plugine imas instalirane? Sto ti pise u about:plugins?

Nello kaže...

Net,framework večini služi za rad office, aplikacije nekih igara,nlitea i dr.

Nisam mislio na sâm .NET framework, nego na firefox addon koji ti se instalirao a koji ne sluzi prakticki nicemu.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Koji stariji/noviji firefox? Svi su verzija 3.6? Ili govorimo o vecem rasponu verzija? Koje plugine imas instalirane? Sto ti pise u about:plugins?

Verzija firefox je 3.6.11 dakle novija je. A plugin trenutno instalirani su:

2007Microsoft Office system Windows Genuine Advantage Mozilla Default Plug-in Google Update Shockwave Flash Windows Presentation Foundation Adobe Acrobat Microsoft® DRM Windows Media Player Plug-in Dynamic Link LibraryMicrosoft® DRM

Nenad, PC sam svoj majstor.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 19:33 (Nello).
15 godina
neaktivan

Ajoj koliko plugina, sansa je da ti upravo jedan od njih zadaje glavobolje. Ja bih se rijesio svih osim Flash plugina.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Ajoj koliko plugina, sansa je da ti upravo jedan od njih zadaje glavobolje. Ja bih se rijesio svih osim Flash plugina.

Pozdrav, sorry, bio sam na putu.  Kao prvo, firefox je radio sa i bez plugina i svejedno da se zamrzava. Ja mislim da bio mogo biti problem u Usb stick na internet pa može biti do toga jer kad se kod učitavanja tu pre kraja zapinje(sam se zamrzava i odmrzava) i onda poslije ide dalje kao da se nije dogodilo. Događaj nije ništa zabilježio. Imam drugi Usb stik i to ću testirati.

16 godina

ja imam problem da uopce ne mogu startati FF, cak ni u safe modu... odmah ode na crash report. Jednom mi se to desilo, i kad sam pobrisao suvisne profile stvar je proradila, ali sam postoji samo jedan profil, cak i kad njega pobrisem FF isto ne radi nego odmah ide u crash report ... isto se desava i kad pokusam pokrenuti profile manager (ode u crash report). Deinstalacija ne pomaze, cak ni nova instalacija .... cak ni instalacije FF4 bete ili FF2, kad njih pokusam pokrenuti kaze da je vec pokrenut i da moram FF ugasiti ili restartati racunalo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
shanshu kaže...

ja imam problem da uopce ne mogu startati FF, cak ni u safe modu... odmah ode na crash report. Jednom mi se to desilo, i kad sam pobrisao suvisne profile stvar je proradila, ali sam postoji samo jedan profil, cak i kad njega pobrisem FF isto ne radi nego odmah ide u crash report ... isto se desava i kad pokusam pokrenuti profile manager (ode u crash report). Deinstalacija ne pomaze, cak ni nova instalacija .... cak ni instalacije FF4 bete ili FF2, kad njih pokusam pokrenuti kaze da je vec pokrenut i da moram FF ugasiti ili restartati racunalo.

Instaliraj program Revo uninstallerom, jer taj program uspješno uklanja a i stime ima hrvatski sučelja. Revo uninstaller

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 10:46 (Nello).
17 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Spremi favorite i obriši profil kod reinstalacije.

Svoje bookmarke možeš spremit s addonom koji se zove Foxmark, a provjeriti koja je verzija FF- na tvom računalu se može jednostavno napraviti klikom na Help/About Mozilla Firefox i tamo ti odmah piše koja je verzija

Moze spremiti i bez ikakvog addona.

:)
16 godina
Nello kaže...
shanshu kaže...

Instaliraj program Revo uninstallerom, jer taj program uspješno uklanja a i stime ima hrvatski sučelja. Revo uninstaller

nije pomoglo

FF2 i FF4beta rade, ali FF3 ( bilo koja verzija) ne radi :(

16 godina
neaktivan

Obrišeš kompletno sa profilima sve Firefoxe koje imaš.

I onda instaliraš.

Naravno pre toga backup-ovati!

U 99% rešava probleme za mene.

0 0 hvala 0
16 godina
napravio sam to, ne radi opet kad nanovo instaliram
16 godina
icecold kaže...

Obrišeš kompletno sa profilima sve Firefoxe koje imaš.

I onda instaliraš.

Naravno pre toga backup-ovati!

U 99% rešava probleme za mene.

napravio sam to , ne radi kad ponovo instaliram

16 godina
neaktivan

Hmm, dakle kažeš da kada obrišeš kompletno (štiklirajući prilikom deinstalacije da želiš i da se ukloni profil) sve Firefoxe (3.6 i 4.0 betu) i posle kada želiš da instaliraš, neće?

0 0 hvala 0
16 godina
icecold kaže...

Hmm, dakle kažeš da kada obrišeš kompletno (štiklirajući prilikom deinstalacije da želiš i da se ukloni profil) sve Firefoxe (3.6 i 4.0 betu) i posle kada želiš da instaliraš, neće?

upravo tako, FF3 nece, ali FF2 ili FF4 beta hoce.

16 godina
shanshu kaže...
icecold kaže...

upravo tako, FF3 nece, ali FF2 ili FF4 beta hoce.

rjeseno, windows tema imala je font koji ocito FF3 nije svidio, promjenjen font i sve radi.

15 godina
protjeran

Da pogodim
Sigurno si koristio onaj windows blinds

0 0 hvala 0
16 godina

ma ne, nista slicno .. tj nista. sve rucno.

15 godina
protjeran

Eh evo me bit ću malo podugaćak:

Kao prvo ispričavam se svim članovima i moderatorima na ovom forumu zbog spamiranja i trollanja

a kao drugo:USPIO sam rješiti problem,no vi i dalje rješavajte svoje probleme,sve jedno hvala što ste mi u nečem pomogli

Ja se još jednom duboko ispričavam zbog trollanja {#}

Ekrem Jervić
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice