Mozilla čudna protrošnja

poruka: 10
|
čitano: 1.654
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mozilla čudna protrošnja

Pozdrav imam najnoviju betu mozille i pogledajte koliko troši... imam otvoren Facebook, youtube i 2 bug foruma :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Mozilla čudna protrošnja

Meni 90.000  samo bug forum otvoren

http://www.filesonic.com/file/16918661/cool gamer wallpapers.zip

1 0 hvala 0
17 godina
RE: Mozilla čudna protrošnja
xDinichx kaže...

Pozdrav imam najnoviju betu mozille i pogledajte koliko troši... imam otvoren Facebook, youtube i 2 bug foruma :D

To ti je normalno kod Firefox ali ne samo kod njega, probaj otvorit malo vise tabova pa bus tek onda videl.Nevinašce No ak imas 2 gb memorije na Windows 7 recimo, ili 1gb na XP ili vise nema nikakvih problema. Kad vidis da Firefox drzi puno memorije, a to je uvjek tak dok je duze otvoren samo skuplja po malo zatvori ga pa opet otvori to ce izbacit visak memorije koju drzi i to je to.Cool

16 godina
neaktivan
Mozilla čudna protrošnja

Glupost -.-'

eh da se mogu prebaciti na neki drugi browser, ali da povuče sve bookmarkse, history i passworde e onda bi tek prešao :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Glupost -.-'

eh da se mogu prebaciti na neki drugi browser, ali da povuče sve bookmarkse, history i passworde e onda bi tek prešao :D

prebaci se na crome npr,ponudiće ti da prekopira sve tvoje osobne postavke,pa javi kako je

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
xDinichx kaže...

Glupost -.-'

prebaci se na crome npr,ponudiće ti da prekopira sve tvoje osobne postavke,pa javi kako je

Nema ni jedan drugi s tom mogućnošću? Chrome mi nikada nije legao kao browser :S Opera i Safari su OK samo neznam da li imaju mogućnost kopiranja svega :D

16 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Nema ni jedan drugi s tom mogućnošću? Chrome mi nikada nije legao kao browser :S Opera i Safari su OK samo neznam da li imaju mogućnost kopiranja svega :D

probaj,ne znam

17 godina
xDinichx kaže...

Glupost -.-'

Moze se sve prebacit, u primjeru Iron browser tj Chrome bez spijunskih namjera prema korisniku i gluposti tak je najbolje.Nevinašce Sve se moze prebacit u njega cas posla, i nema problema to bi bilo vrlo cudno da se ne moze tak napravit kaj drugo.Cool

16 godina
neaktivan
Mozilla čudna protrošnja

jel ima tako nešto za operu ili/i safari ? Isprobam ja, ali nemam vremena pa zato

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mozilla čudna protrošnja

haha , ti si još dobro proša evo ti screen kako opera radi u najboljin danima :D...

Tu i tamo zna ići na 500 MB a štaš , nebi da igran i da surfan u isto vrime...

Ugl 3 kila rama spasi situaciju :)

: D : D
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice