- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni 90.000 samo bug forum otvoren
Pozdrav imam najnoviju betu mozille i pogledajte koliko troši... imam otvoren Facebook, youtube i 2 bug foruma :D
To ti je normalno kod Firefox ali ne samo kod njega, probaj otvorit malo vise tabova pa bus tek onda videl.
No ak imas 2 gb memorije na Windows 7 recimo, ili 1gb na XP ili vise nema nikakvih problema. Kad vidis da Firefox drzi puno memorije, a to je uvjek tak dok je duze otvoren samo skuplja po malo zatvori ga pa opet otvori to ce izbacit visak memorije koju drzi i to je to.
Glupost -.-'
eh da se mogu prebaciti na neki drugi browser, ali da povuče sve bookmarkse, history i passworde e onda bi tek prešao :D
Glupost -.-'
eh da se mogu prebaciti na neki drugi browser, ali da povuče sve bookmarkse, history i passworde e onda bi tek prešao :D
prebaci se na crome npr,ponudiće ti da prekopira sve tvoje osobne postavke,pa javi kako je
Glupost -.-'
prebaci se na crome npr,ponudiće ti da prekopira sve tvoje osobne postavke,pa javi kako je
Nema ni jedan drugi s tom mogućnošću? Chrome mi nikada nije legao kao browser :S Opera i Safari su OK samo neznam da li imaju mogućnost kopiranja svega :D
Nema ni jedan drugi s tom mogućnošću? Chrome mi nikada nije legao kao browser :S Opera i Safari su OK samo neznam da li imaju mogućnost kopiranja svega :D
probaj,ne znam
Glupost -.-'
Moze se sve prebacit, u primjeru Iron browser tj Chrome bez spijunskih namjera prema korisniku i gluposti tak je najbolje.
Sve se moze prebacit u njega cas posla, i nema problema to bi bilo vrlo cudno da se ne moze tak napravit kaj drugo.
jel ima tako nešto za operu ili/i safari ? Isprobam ja, ali nemam vremena pa zato