Ako su mi javili da mi je istekao ugovor za maxadsl,a ja nastavim koristiti,šta će se dogodti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam 100% siguran, ali mislim da ti je samo istekla ugovorna obveza (tj. sad možeš, ako želiš, otkazati uslugu bez plaćanja penala), tako da se neće dogoditi ništa, odnosno, usluga će ti se produživati mjesec za mjesecom, sve dok ne odjaviš ili produžiš obvezu opet na 2 god. uzimanjem nekog artikla iz ponude T-Coma.
Ponavljam, nisam 100% siguran (nemam ugovor pri ruci), tako da molim da me netko ispravi ili dopuni.
Ako su mi javili da mi je istekao ugovor za maxadsl,a ja nastavim koristiti,šta će se dogodti?
gas u optimu corporation
nece se nista dogodit.
ma zvat će te da ti produže ugovor. Tako je i meni bilo. I pripremi matični broj (koji bi trebao biti zaštićen a ne javan) itd. U prijevodu bez veze! Ja im namjerno produžujem samo na godinu dana jer čekam da netko poboljša svoje usluge i da se prebacim kod nekog drugog.
je, meni je isteka ima 2 godine skoro, ne moras produzivat ugovor, prvon ti par miseci nudu neka sranja tipa tipkala i misa ili hrpu plastike koju oni zovu zvucnici da potpises na jos godinu - dvi, onda te se okane ka vide da ih odjebajes