Malo teža pomoć

poruka: 5
|
čitano: 887
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Malo teža pomoć

Da li netko zna kako moderatori u browser igrama gledaju ip adrese sa kojih je netko s prijavio,znate onda ono multi acc,itd...molio bih nekoga ako zna da mi kaže kako oni to rade i koriste li kakav alat,želim znati sve..hvala unaprijed

Mess with the best - Die like the rest :)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Malo teža pomoć
killer95 kaže...

Da li netko zna kako moderatori u browser igrama gledaju ip adrese sa kojih je netko s prijavio,znate onda ono multi acc,itd...molio bih nekoga ako zna da mi kaže kako oni to rade i koriste li kakav alat,želim znati sve..hvala unaprijed

A te informacije bi ti služile za farme multija?

EDIT: Sry, tek sam poslije pročitao da tražiš za browser igre, a ne za forum...

BOG I HRVATI
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 19:24 (ivan123).
15 godina
Malo teža pomoć

Ne rade ti moderatori u tim igrama ništa posebno da bi vidjeli tvoj ip. Njima je to prikazano pokraj tvoga accounta. Čim se ti negdje spojiš, to gdje se spojiš odmah ti vidi ip-adresu. Kako je to softwerski izvedeno neka ti netko stručnij pojasni.

No ako hoćeš da te ne otkriju sa više acc-ova onda čini ovo:

1. Ako imaš dinamičku ip(99% imaš) onda možeš imati više acc-ova ako na njima ne budeš odjednom. Prvo koristi jedan acc a zatim se odlogiraj iz njega. Onda resetiraj modem pa koristi drugi acc i opet resetiraj modem Itd.
  2. Ako hoćeš više accova odjednom koristi neki proxy server. Ti se preko jednoga proxy-a spojiš na jedan acc, a preko svoga osobnog računala na drugi acc i nitko te ne može otkriti. Ima dosta besplatnih proxy-a no oni ti dosta usporavaju brzinu veze pa ako imaš živaca: http://www.freeproxy.ca/ . A možeš i sam sebi platiti proxy. Samo pazi da se sa istog proxy-a uvjek javljaš sa istog acc-a
Peritus inimicus

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Malo teža pomoć

Hvala vam svima na pomoći,nisam tražio pomoć oko multi acc-a li kad ste mi već objasnili supper,nećete vjerovati ali u cijelom svijetu su morali mijenjati verziju igre jer je jedan lik sa .de servera ima 59 acc-ova koje je sve vodio preko proxya,ok,sad bar i ja znam kako ih vodii preko proxya,znači tako nemogu skužiti uopće ? Kako su onda skužili ovog lika ?

Mess with the best - Die like the rest :)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Malo teža pomoć

@killer95

Možda su jednostavno ljudski primjetili neke iznimke u njegovu ponašanju. Npr. možda su vidjeli sa stalno tih 59 accounta međusobno komuniciraju i šalju si pare. Jednostavno su ljudkom pameću otkrili. Npr. mi ovdje na forumu uvijek znamo tko je @Mato_Ivanovac bez obzira na acc koji napravi. Jednostavno znamo to po njegovu stilu pisanja i stilu nadimaka.

Uglavnom nisu ljudi glupi. Dakle ako netko vara on treba imati dobro razvijen sustav upravljanja tim acc-ovima da ga ne otkriju. Vjerojatno je taj lik koristio botove pa su ga otkrili.

Peritus inimicus
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 19:59 (captain_soap_McTawish).

0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice