Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.026
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
Lockerz

a mam im se nakaram nema više ni slušalica na šopu -.-

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu

0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Nove stvari u shopu!!!

Jedva čekam da dođe shop za nas, mislim si uzeti par stvari sa 50% popusta, i udvostručiti bodove.

Prije svega mislim uzeti par igri, par majica te pokoju lockerz glupost dok ne skupim za 50+% popusta za wii, a onda kupujem WII.

Naravno, ovo su sve planovi, vidjet ćemo kako će to ići...

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ja ću uzeti one bijele sluške sa 100% popusta i doviđenja lockerz , smeće -.-

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Lockerz
rooswelt1991 kaže...

Nove stvari u shopu!!!

Jedva čekam da dođe shop za nas, mislim si uzeti par stvari sa 50% popusta, i udvostručiti bodove.

Prije svega mislim uzeti par igri, par majica te pokoju lockerz glupost dok ne skupim za 50+% popusta za wii, a onda kupujem WII.

haha lako je kad se ima para ja imam nekih 5-6 dolara da potrosim i to cu nes uzet ali prvo cemo morat cekat da dode international reedem

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
17 godina
MarioVk kaže...
rooswelt1991 kaže...

Nove stvari u shopu!!!

haha lako je kad se ima para ja imam nekih 5-6 dolara da potrosim i to cu nes uzet ali prvo cemo morat cekat da dode international reedem

a IMA SE MOŽE SE xD

Inače mislim da se isplati platiti za neku majicu, kao i kod nas, s tim da ćeš bodove ionako dobivati.

Kad skupiš dosta bodova, uzmeš neku vrijedniju nagradu sa nekih 50% i opet imaš jeftiniji kupljeni proizvod plus još hrpa bodova.

Samo da ovo zaživi i kod nas

16 godina
rooswelt1991 kaže...

a IMA SE MOŽE SE xD

Inače mislim da se isplati platiti za neku majicu, kao i kod nas, s tim da ćeš bodove ionako dobivati.

Kad skupiš dosta bodova, uzmeš neku vrijedniju nagradu sa nekih 50% i opet imaš jeftiniji kupljeni proizvod plus još hrpa bodova.

Samo da ovo zaživi i kod nas

haha lako je kad se para ima sve je lako onda,, jos ako se ima srece s carinom ispast ce dosta jeftinije sad cu samo skupljat pare na paypalu i onda cu uzet sluske i majice neke Ima predobrih majica a ona trenerka da nepricam,, a sad na shopu prije ove robe bile su majice za koje bi dao i vise nego sto vrijede jer su predobro a i da platis nesto opet ce bit jeftinije nego kod nas tako da se svakako isplati :D

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
17 godina
Lockerz

Meni je jedna dukserica zapala za oko, ali i one navlake za slušalice (ljepšem spolu će se sigurno svidjet xD) a dobiti za nešto bar 30% i još nabirati bodove, svakako se isplati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

oporostite...mozda je malo glupo pitanje.....ali zanima me da uzmem neki cd u shopu jel bi on tu rqadi normalno sve to...nikakve greske?

:D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Zanima me jel se jos dobivaju neke nagrade jer sam prije sat vremena postalo z-lister   Cool....btw koji je to neki posebni redemption za z-listere

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

We're not raising PTZ levels for this redemption but we will add 175 PTZ to ship your item as a flat fee for shipping anywhere in the world.

Cini se da je Lockerz rjesio probleme s carinom.

BTW kad mislite da ce biti redeem.Ja mislim sljedeci tjedan u petak ili subotu.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Perkan777 kaže...

We're not raising PTZ levels for this redemption but we will add 175 PTZ to ship your item as a flat fee for shipping anywhere in the world.

Sta je perkane neznamo engleski? Sad su stavili da jos za svaku stvar moras platiti njima 175 PTZ-a postarine...

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
neaktivan
Lockerz

ljudi ima li koji autofill za chrome

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
zvonebacva kaže...

ljudi ima li koji autofill za chrome

E sadmi vas je dosta jedno 4 puta sam ga postao. Procitajte temu prije postanja.

Pinky je zakon... I ♥ π
15 godina
Lockerz

Dosao danas iphone skin iz ozujka :)

(treca slika je sa ipodom iz veljace)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 10:16 (imaticx).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imaticx kaže...

Dosao danas iphone skin iz ozujka :)

(treca slika je sa ipodom iz veljace)

šta to je naljepnica ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 10:55 (bodo).
15 godina
Lockerz

da, kao zastitna neka. zato je i kostala 140 PTZ-a :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
imaticx kaže...

da, kao zastitna neka. zato je i kostala 140 PTZ-a :)

ja mislio to neš gumeno , aj u penis

16 godina
neaktivan
Lockerz

Oce li sad redeem trajat 7 dana?

usput,jel se moze redeemat vise od 1 stvari

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 14:31 (DragonSlade).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
bobica257 kaže...
Perkan777 kaže...

Sta je perkane neznamo engleski? Sad su stavili da jos za svaku stvar moras platiti njima 175 PTZ-a postarine...

Ne brini ti za  moj engleski dobro ga ja znam.Bolje da platis jos tih neki 175 ptz-a pa da nagradu dobijes skroz besplatno.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
bobica257 kaže...
Perkan777 kaže...

Ne brini ti za  moj engleski dobro ga ja znam.Bolje da platis jos tih neki 175 ptz-a pa da nagradu dobijes skroz besplatno.

pa prije je postarina bila 20ptz

15 godina
Lockerz

1. Nije postarina bila 20 PTZ-a (bar od kad sam ja na lockerzu, od 10 mj.)

2. Ne vjerujem da su tih 175 PTZ-a carina i pdv. To oni naplacuju "shipping" ili postarinu (kao sto i mi placamo kad saljemo paket) do nas, a ne nasu carinu i pdv. Bilo bi lijepo da je tako, ali 99% da nije. Ajde da su stavili 1000 PTZ-a za to, pa bi onda mozda i bilo moguce, ali ovako ne.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 15:44 (imaticx).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

tih 175 ptz-a pokriva 8-10 dolara postarine, nikakav pdv i carinu...

dakle nece vise stvari salti kao gift, nego ti preko 175ptz snosis postarinu+ostale trosarine kad ti paket stigne na HR carinu (u kunama)

16 godina
neaktivan
Lockerz

Neka me netko invajta.

dino.srdoc.ludak@gmail.com

Kad žena zavoli ima oči bankara i sve s kartice potroši bez puno pitanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

oce li bit nesto posebno kod ovog sad novog redeema

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

hmm ove nagrade za ovaj redeem mi nisu bas neke, planiram si uzet podlogu za misa bas mi treba jedna gamerska ;D

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

Stavili su pravila

Rules for May's General Redemption:

1. This redemption will only be in one wave.

2. Only members who have earned any PTZ on Lockerz between May 1st and May 22nd at 11.59 p.m. EDT will be eligible to enter PTZ Place.

3. Shipping PTZ are now included in the PTZ level of all physical items, but not digital items (PayPal etc.)

4. There will be no exchanges, returns, cancellations or PTZ refunds on redeemed prizes.

5. These Rules are in addition to Lockerz Terms of Use and PTZ Rules.

Shipping:

1. Every package sent internationally will be labeled as a “gift.” However, you are responsible for all incoming duties and tariffs imposed by your local government.

2. All addresses must be entered correctly. If your address is not entered correctly, your prize order will be cancelled. Any prize orders that are sent out and are returned for any reason will be cancelled and not sent to you an additional time.

Other Information:

1. Use of any bots, cheats or fraud will result in immediate order and membership cancellation.

2. Your browser's autofill is allowed (including Roboform).

For more redemption information --- stay tuned:-)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

evo pravila su napisana sta mislite kad ce biti redeem dal veceras ili sutra navece ilii tek pretkraj mjeseca??

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

2. Only members who have earned any PTZ on Lockerz between May 1st and May 22nd at 11.59 p.m. EDT will be eligible to enter PTZ Place.

Prije ovog datuma nece biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Najvjerojatnije u Nedjelju 23.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

ajmo sabljaci ko mi prvi posalje pp mat ce cast da me pozove na lockerz...

...trebate pozivnicu za neki torrent tracker? posaljite mi pp...samo ako imate u zamjenu SCC ili TTi...
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 10:14 (Hacker002).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice