Planiram si uzeti Wii sa nekih 60% popusta, pa ćemo vidjeti, samo da ne nestane sve u 5 min...
haha sta ce nestat ak ce bit otvoren 24/7 XD
Planiram si uzeti Wii sa nekih 60% popusta, pa ćemo vidjeti, samo da ne nestane sve u 5 min...
Ti stvarno mislis da ce to tako biti?
HAHAHA ti nisi normalan, prvo ce ti shop kasniti, pa ce biti tehnički problema, pa ce otkazati neke naruđbe zbog varanja, pa neki jednostavno neće dobiti mail itd....
Vjerovatno će tek 60% vremena shop biti otvoren, a oko jedne trećine naruđbi, bit ce otkazane. tako da ne ocekujte puno...
da, ali to je shop za k****... kakav to shop ima ponudu od 7 dana? i to brijem da ce bit ponudeno 10-20 artikala, a i sam je ovaj lik na lockerzu reko da ce zalihe brzo nestajat.. pa to je onda isto ko i redeem, samo sto ce umjesto 2 sekunde zalihe izdrzat mozda 2 sata... zasto me ovo nista ne cudi kad je lockerz u pitanju?
Ti stvarno mislis da ce to tako biti?
HAHAHA ti nisi normalan, prvo ce ti shop kasniti, pa ce biti tehnički problema, pa ce otkazati neke naruđbe zbog varanja, pa neki jednostavno neće dobiti mail itd....
Vjerovatno će tek 60% vremena shop biti otvoren, a oko jedne trećine naruđbi, bit ce otkazane. tako da ne ocekujte puno...
pa da na pocetu ce biti gadno i nece biti puno toga ali dok ga usavrse i dok nece svi ko ludi navaljivat na to ce bit zato valjda i stavljaju prvo US z-lista onda ce bit cijeli US onda international Z-list pa svi bas zato jer kk bi bilo da ti u jednom danu tolko ljudi navali kupovat..a i njima je bolje da bude 24/7 jer je njima to dodatna zarada tak da mislim da ce se i oni trudit to napravit da radi 24/7 i bez ikakvih greski ;))
sve u svoje vrijeme
Pa stvari nece nestajati nego ce svakih 7 dana odlaziti neke stare stvari dolaziti nove.Nacini placanja kolko mi se cini PayPal i neso od Amazona (to nije za cuditi jer je direktor lockerza bivsi direktor amazona).
lol ^^
i am leet
EDIT:nvm nece da mi sliku objavi...
Here: http://s886.photobucket.com/albums/ac65/Zvone135/?action=view¤t=PTZ.jpg
nego ljudi, jel su danas dupli PTZ? bilo je pisalo da ce danas biti, a jos nema obavijesti?
nego ljudi, jel su danas dupli PTZ? bilo je pisalo da ce danas biti, a jos nema obavijesti?
piše od utorka, tak da bi morali bit :P probaj pa javi ;)
Ne sviđa mi se stranica, ni shop baš :D treba jako puno bodova da besplatno uzmeš..
shop je predobar zadovoljan sam ali puno bodova ti treba da uzmes free
Nema veze jer ako uzmeš nešto onda dobiješ još PTZ-a
Nema veze jer ako uzmeš nešto onda dobiješ još PTZ-a
jedva cekam da krene i za international clanove odmah uzimam ono sto mogu da prijateljim pokazem da nije scam xDDDD
Shop je onako nije los vidjecemo kako ce biti kad postane internacionalan :D
piše od utorka, tak da bi morali bit :P probaj pa javi ;)
ne siri dezimformacije...nije od utorka jer sam gledao jucer neki filmic i dobio samo 4 PTZ...
citao sam da ce biti od danas
evo i dokaza od danas:
It's a big day! SHOP is here and U.S. Z-Listers can start shopping! And to celebrate, it's a double PTZ day for all members!
je li imao iko problema sa login-om,meni izbacuje gresku(odyss-a)?
Za 60% popusta trebat ćeš imati oko 9500 PTZ¨!¨!!
jeli se nagrade mogu dobivat samo u shopu
u njega nemogu uć jer nisan z-lister
naći triban uć na tu listu da bi dobiva nagrade?
Prati malo bolje forum!!!
Dakle, kada dobiješ Z-list status, zasada ćeš moć SAMO pregledati shop. Iz shopa mogu trenutno kupovati SAMO amerikanci. Kasnije će uvest internacionalno.
Dakle, kada dobiješ Z-list status, zasada ćeš moć SAMO pregledati shop. Iz shopa mogu trenutno kupovati SAMO amerikanci. Kasnije će uvest internacionalno.
nisan te razumija
jel mogu dobivat nagrade ili ne
nisan te razumija
oprosti al isto tu nisi shvatio ?
nisan te razumija
oprosti al isto tu nisi shvatio ?
pa ovo boldano, nije se baš nešto izrazia :D
jesu rjesili porez za shop? rekli su nesto o tome prije... zna li netko nesto?
nisam sada na kraju niš skonto je sada ja mogu neš uzeti ili ?
i eto pojavla se ona famozna postarina od 200ptz... kaj to znaci da vise nece slati stvari ko gift?
jeeeeeeeeej treba samo 32978 ptz za besplatni PS3!!!
i eto pojavla se ona famozna postarina od 200ptz... kaj to znaci da vise nece slati stvari ko gift?
koji k vi prićate 15 dolara je 150 ptz-a -.-
koji k vi prićate 15 dolara je 150 ptz-a -.-
ajd si odi pogledat... pa onda reci koji k...
bomce cemo se mi nagledati play-a xD ako treba toliko samo za ps3 xD
Zar nisu oni nešto pričali o tome kako će biti više načina za skupljanje bodova? Kako ću ja onda sada skupit 32000 bodova?
Stvarno je puno bodova za dosta nagrada.Ali mislimda ce vecina uzeti kombinaciju pare+bodovi a jos ce i zaraditi bodove.
Jedva cekam za internacionalce.
Stvarno je puno bodova za dosta nagrada.Ali mislimda ce vecina uzeti kombinaciju pare+bodovi a jos ce i zaraditi bodove.
Jedva cekam za internacionalce.
Da, no što je s porezom tj. trebati će platiti za nagradu i onda plus ono kad im dođe u hrv.? Tj. npr. onaj je jedan lik dobio ps3 na lockerzu za 500 kn. Zašto bi onda netko plaćao dvaput?