Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.395.174
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
Pčelica kaže...

Dali se zna hoće li na tom lockerz shopu biti nekih stvari koje će biti besplatne, tj. koje ćeš jednostavno moći uzeti kad god hoćeš kao da si ju upravo reedmao, naravno u zamjenu za bodove (naravno da ne očekujem da tu budu spadali neznam, iphone ili slično, ali neznam možda majice i  neke manje stvarčice?) 

da

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
16 godina
neaktivan

e pa ja se nadam da ce bit i skupljih stvari

15 godina
neaktivan
marko009 kaže...

nadamo se svi!Namigiva

15 godina
neaktivan
Lockerz

joj al je sad dosadno...

next redeem je tek krajem 5. mjeseca, filmica za pogledat nema (sve pogledano), lockerz ne najavljuje nikakve vijesti za taj shop kad ce se otvorit....

samo treba cekat :)

PS: ova tema je najaktivnija kad je redeem lol

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lockerz

Ako nekog zanima zasto vise nema Lockerz CHecker updatea (nece vam ni netrebat dugo vise), to je zato jer mi vise ne radi VisualSTudio i nemogu programirati zbog problema u registryu. Releasati cu source cim ga nadem i ocistim od smeca.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi HAHAHHAHA NAJBOLJI VIDEO NA SVIJETU:http://www.e-castig.com/index.php?r=Rl1h
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

necu valjda nista morat platit od carine za onaj prsten...nadam se posto to nije nista veliko ^^

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ko ja za baggu bag ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bokyyy kaže...

ko ja za baggu bag ;)

salji meni ako ti netreba hhaha barem cu frendovima dokazat da lockerz nije scam 

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
15 godina
neaktivan
Lockerz

hehehe...

EDIT: pa vidis mogao bih ti pokazati uzivo jer kao sto vidim iz Vinkovaca si ... a ja iz Mirkovaca mogli bi se naci negdje

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 18:41 (Bokyyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
marko009 kaže...

ma shop ce imar sve sto je i na reedemu samo ce biti skuplje (mozda opet podignu x4 :/) ugl bit ce svega :D

16 godina
neaktivan

da, imat ce s sve, samo ne sve odjedamput, nego ce svaki tjedan ponudit par stvari... tak sam barem skuzio, ili je to sad samo na pocetku

16 godina
neaktivan

jel sad taj shop vrijedi samo za Amere a nas ostale nist ili kao one fore ne jos?

http://beterz.com/?Referer=130417 besplatna registracija i mogucnost osvajanja ps3 ili barcinog dresa..
15 godina
neaktivan
milanji kaže...

jel sad taj shop vrijedi samo za Amere a nas ostale nist ili kao one fore ne jos?

vrijedit će kada ga istestiraju

15 godina
neaktivan
milanji kaže...

samo za amere na pocetku za nas kao moraju rijesit da neplacamo carinu (mislim da to nemoguce osim ako nece napravit skladiste u svakoj drzavi) XD

15 godina
Lockerz

a kad bude poceo vrijediti za nas ostale, oce biti samo za Z listere ili za sve?

to sto se tice carine, ne vjerujem...pogotovo ne sa nasim carinicima...provjeravat ce 100% cim budu vece kolicine toga ulazile u hrvatsku...

nego ljudi...jel vam radi sad ovaj LOGIN PTZ? ja klinem i nista se ne desava, prozorcic nestane a ja ne dobijem nikakve bodove...odem na dailies, odgovorim, dobijem bodove i stoji mi dole opet login ptz kao da ga nisam kliknuo, kliknem opet i nista...i tako stalno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 12:44 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene ne želi logirat na Lockerz -.-

Cro-Lockerz.bloger.hr ---> Sve na što želite znati o Lockerzu a ne usudite se pitat!!
15 godina
neaktivan
Lockerz

ni meni danas nije radio login, dailies i video ptz a sad se ne mogu ni logovati

edit:
sad radi

"They're back! We've brought back double PTZ and we're giving them to all our members starting Thursday. You'll get twice the regular PTZ when you watch a video in PLAY or invite a friend to join you on Lockerz."

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 16:36 (noLife).

1 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

oooooo super, onda necu pogledati danas ove nove filmice,nego sve te i nove od sutra i preksutra cu pogledati kad dodu dupli PTZ

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mene još ne želi logirati Iznenađen

Sad kada želim resetirati password, piše mi ovo: "Sorry, there doesn't seem to be a user account with that email."

EDIT: sad sve valja..

Cro-Lockerz.bloger.hr ---> Sve na što želite znati o Lockerzu a ne usudite se pitat!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 19:13 (Piroman007).
15 godina
neaktivan
Lockerz

meni je cijeli dan sve radilo bez problema

0 0 hvala 0
15 godina

I meni Belji se

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
protjeran
Lockerz

ja odustajem od Lockerza...na zadnjem redeemu sam imao 1260 PTZ...išao uzet šalicu i nije mi se pojavila vražja captcha...Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

nije ni bilo captche prosli redeem oni su namjeno sklonili

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Cro007 kaže...

ja odustajem od Lockerza...na zadnjem redeemu sam imao 1260 PTZ...išao uzet šalicu i nije mi se pojavila vražja captcha...Plač

Bokyyy kaže...

nije ni bilo captche prosli redeem oni su namjeno sklonili

zašto onda nisam mogao redeemat?

15 godina
neaktivan
Lockerz

kako sam ja redeemao baggu bag bez captche i pisalo mi ono thank you i ja da cu redeemat jos jednu i pise sorry you already redeemed...

mogao si redeemat...a mozda i nisi jer je bila prevelika navala na stranicu pa se sporo ocitavala i izbacivala errore a captchu su namjerno uklonili zbog tih teh. problema

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cro007 kaže...

aj kad ce bit neka akcija s duplim bodovima pogledaj si filmice, ostale dane ne trebas dolazit... nemoj jos odustat, prvo pricekaj shop pa kad se uvjeris da je to sranje (sto po dosad videnom pretpostavljam da ce bit), tek onda odustani :P

17 godina
neaktivan
Lockerz

Izasla su objasnjenja za shop :D Shop ce biti otvoren 7 dana ali su opet ogranicene kolicine iako u vecem broju nego na reedem-u :D takodje sto se tice popusta koliko sam vidio iz videa u zavisnosti od cijene i ide i kolicina bodova potrebna za popust, ako se ne varam za cijenu oko 35 dolara 150 poena je oko 11% popusta :D pogledajte sve klipove za vise informacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Jel vama isto promjenjen cjelokupni izgled Lockerza?

Bas mi je strava ovaj shop jos samo da ga otvore i bude dostupan za sve.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

predobro izgleda sada lockerz , samo što se na ptz placeu više ne mogu vidjeti nagrade -.-

1 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Planiram si uzeti Wii sa nekih 60% popusta, pa ćemo vidjeti, samo da ne nestane sve u 5 min...

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice