Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.396.850
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
17 godina
neaktivan
Lockerz

Ovo je greska koju mi je stalno prijavljivao. Nakon 10 pokusaja da uzmem soljicu nisam uspio samo pise out of stock a na stranici sa nagradama je jos uvijek zelena XD odem na pozadine da provjerim jel radi uopste reedem bez problema uzmem pozadinu XD

Lockerz error Lockerz error
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 19:09 (dex3108).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Lockerz

Gle ipak nisam propustio reedem, ali nisam nista ni uzeoIzlanuo se

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

meni je trebalo 3 minuta da udjem na stranicu, i naravno sve fresh out  Viče

HOCEMO SHOP I ZA INTERNATIONAL CLANOVE! Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lockerz
rooswelt1991 kaže...

Gle ipak nisam propustio reedem, ali nisam nista ni uzeoIzlanuo se

Ma ja sam sam usao mozda sa zakasnjenjem od 30-40 sekundi i nista vrijedno nema!!!

Neki program jeb... imaju!!Shit!

http://beterz.com/?Referer=136494
15 godina
dex3108 kaže...

Ovo je greska koju mi je stalno prijavljivao. Nakon 10 pokusaja da uzmem soljicu nisam uspio samo pise out of stock a na stranici sa nagradama je jos uvijek zelena XD odem na pozadine da provjerim jel radi uopste reedem bez problema uzmem pozadinu XD

Znao sam da necu nist reedem mada sam bio medu prvima u reedemu lordov program iste sekunde! ma sve je bilo zeleno skoro  odem psp i pukne veza sa netom nemos vjerovat!

15 godina
neaktivan
Lockerz

nisam ni ja propustio reedem al nisam nist uzeo....pokusam 50 puta uzet onaj iPhone skin ili šalicu i nista nistaa ono sranje zeleno a reedem pi**in dim sam dobio...-.-'

to sam valjda i htio da do slj reedema skupim za iPod tač ali ovaj od 2800ptz....

Athlon X2 5000+ 2,6GHz ; GA-56S-S3 ; 4GB ddr2 kingmax ; GT220-512MB ; 500GB seagate ;500W ; ATX-L8026-C4 ; Pioneer DVR-215D; Samsung SM 943N ; Windows 7 Extreme Edition
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lockerz

Eto,odes nokte porezat i nestane sve Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lockerz

bila je ona baggubag i neka salica "zeleno" i kliknem redeem i upisem sve i kaze "out of stock" vratim se na isto to a ono zeleno... probam opet par puta i nista... -ebo lockerz

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Nikolas0501 kaže...

nisam ni ja propustio reedem al nisam nist uzeo....pokusam 50 puta uzet onaj iPhone skin ili šalicu i nista nistaa ono sranje zeleno a reedem pi**in dim sam dobio...-.-'

to sam valjda i htio da do slj reedema skupim za iPod tač ali ovaj od 2800ptz....

ja sam isto pokuso i salicu i iphone skin i torbu ma nece nisss spoludio sam oso sam na conect us i poslo im poruku da je ovo najgori reedem IKAD sve su imam botove neke nis nisi mogu uzet da si iste sekunde uso omg i ono sto nije bilo uzeto nisi mogo uzet vise a o nekim errorim da nepricammmm

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
17 godina
neaktivan
Lockerz

Hehehehehe barem sam se uvjerio da mi autofill radi samo izaberem drzavu i captcha i gotovo :D iako mi na testnim stranicama za reedem treba 10 sec na pravom reedemu u 3 je previse XD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

Dakle od 12 mj sam u Lockezu, majica mi nije stigla, ništa nikad ne mogu da reedemujem, sad mi je Lordov prog radio, i zamisli, redeemovala sam : IPHONE SKIN! ZA I PHONE KOJI NEMAM!!!! :P E sad, ako ne stigne (ko što nije ni majica) ja stvarno ne znam onda koliku ja usranu sreću imam kad moram tako da se izrazim. Isto - errori, out of stock, i pola zeleno a ne moze, manje izbacivanja al svejedno opet ništa :(

Djelim Lockerz pozivnice. Javite se na p.m.http://www.e-castig.com/index.php?r=fyE5

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Lockerz

Jel vama bio captcha'Meni nije bio na onoj casi?

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

meni autofill nije popunio ime,prezime i adresa 1 a na test stranici redeema fino radi,zna li neko sta bi mogao biti problem?

Da dodam,i meni se takodje pojavljivala greska ''265'' , ani captcha se nije pojavljivala

FAIL REDEMPTION

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 19:17 (ice_dog).

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Lockerz

Ljudi ja još uvijek imam otvorene redeem stranice pa bih mogao sad neš učiniti, tj. uzet neke skripte pa ih iskoristiti nekak prek firebuga il neš slično. Što da napravim?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Perkan777 kaže...

Jel vama bio captcha'Meni nije bio na onoj casi?

ma meni se nije vidio predem misem tamo di je trebo bit i pokaze mi se da mogu pisat ali opet nis nevidim i stisnem reedem bez toga a onda neki eroori pa posliej erora pisad je fresh out maaaaa daj bezi za poludi odo van na zrak da se smirim :(((((((((

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
15 godina
Hahahahahahhahahaha,sad ćemo vidjeti sto će reci na auto redeemere,maj*u im njihovu... :). Al nema veze,nabavit ću si i ja autoredeemer pa ćemo vidit onda... :)
http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
15 godina
neaktivan
Lockerz

Evo šugavog skina

Djelim Lockerz pozivnice. Javite se na p.m.http://www.e-castig.com/index.php?r=fyE5
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.4.2010 19:21 (Honey).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ma stranica im je bila u kur** ja na elektronics cak i desktop razgrabito....ja na brads we love uzmem baggu bag i ajd super :) ja se vratim na elektronicks kad ono dektop odjednom zeleno

pa kog oni zaj***** ...cak mi je jos bio utorrennt upaljen pa sam usao jako sporo... al nije fer amerima su dali 3/4 nagrada nama 1/4 i to kao jos s nasim serverom je doslo do tehnicke greske sinoc

ma mamu im ja tehnicku

NoThInG CaN't StOp Me !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Honey kaže...

Dakle od 12 mj sam u Lockezu, majica mi nije stigla, ništa nikad ne mogu da reedemujem, sad mi je Lordov prog radio, i zamisli, redeemovala sam : IPHONE SKIN! ZA I PHONE KOJI NEMAM!!!! :P E sad, ako ne stigne (ko što nije ni majica) ja stvarno ne znam onda koliku ja usranu sreću imam kad moram tako da se izrazim. Isto - errori, out of stock, i pola zeleno a ne moze, manje izbacivanja al svejedno opet ništa :(

Stići će ti ne brini, za oko mjesec dana. Tak je moj frend isto uzeo samo da vidi iz znatiželje i došla mu je ta maska danas, samo što to nije maska nego neke naljepnice za iPhone, uglavnom bezveze, ali bude stiglo...

Steroidi me neće učiniti boljom osobom.
15 godina
neaktivan

evo,gotov redeem,bas da vidim sa kakvim ce saopstenjem izaci u javnost Smijeh

''we are sorry...huge traffic...'' shit

15 godina

U govna upalio Just Cause 2, kad ono baš tada redeem. A cili dan čekam Viče

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
Lockerz

Covjece nisam nis reedemao a uso nakon minutu... To su vecinu nagrada ostavili za US/CA reedem a nama international mozda 1 nagradu od svega. nema sanse da je sve fresh out,al bas sve...Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Poslao sam im masni mail vezano za errore i to kaj nije bilo captche. Postat ću vam odgovor.

Cro-Lockerz.bloger.hr ---> Sve na što želite znati o Lockerzu a ne usudite se pitat!!
16 godina
protjeran
Lockerz

Ja sam ugrabio neke kodove sa stranice.Sad cu vidjeti sto se da napraviti.Pitati cu frenda on je jedan od najboljih programera.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

ne znam jeste li vidjeli sta su im ljudi sve izgovorili na facebooku, naravno sad su zatvorili diskusije

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lockerz

sad samo cekam da mi posalju email "We are sorry but yours redeem wasn't complete...more lucky next time" majku im samo da me jos zaj***

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
noLife kaže...

ne znam jeste li vidjeli sta su im ljudi sve izgovorili na facebooku, naravno sad su zatvorili diskusije

Vidim da je zatvoreno..Haha pa ja bi ih sada žive oderao..kako mogu tako varat naciju...bemti 24min naš redeem, amerima čuku i pol...pfffffffffffffffffffffff

Cro-Lockerz.bloger.hr ---> Sve na što želite znati o Lockerzu a ne usudite se pitat!!
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ja sam ugrabio neke kodove sa stranice.Sad cu vidjeti sto se da napraviti.Pitati cu frenda on je jedan od najboljih programera.

hehe i ti si bar nesto redeemo Cool

16 godina
neaktivan

bas sam si fino odspavao ovo popodne.. a izgleda da i propustio redeem... fino

jel itko redeemao ista vrednijeg?

15 godina
Sad još dok dodje Shop onda Perkane hackaj...Ust.hackaj sad! 8) Poslao sam mail supportu,i napisao da mi ne odgovore onim yebenim strojem za odgovaranje nego da mi bas odgovre za fakat...
http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice