Lockerz

poruka: 17.482
|
čitano: 2.378.858
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
15 godina
RE: Lockerz
Bokyyy kaže...

evo ja sam svoj sredio kako sam mislio da ide... :D

Ime: jesam

Prezime: jesam

Email: svakako

Country: zna se

Address 1: tu sam stavio

Address 2: ostavio prazno

City: posto zivim u selu odnosno prigradskom naselju kod Vinkovaca...jel tu stavljam Vinkovci ili ime naselja Mirkovci????

State/Province: ovo stvarno vise neznam ja stavio HR..neki govore da se stavi broj zupanije koje mozemo naci na nekoj web str...jel ovo dobro????

Zip/Postal code: od Mirkovaca 32240 od Vinkovaca 32200 e sad ako stavim u city Vinkovci onda pisem njegov ako Mirkovci onda njegov :)

ovo dalje gender..time zone.. t-shirt size..znam sve

PS: jedino phone jel tu kucni ili mob???  eee a sta ide pod combination???? hh zezam se

Stavis Mirkovci i postanski broj ako imate

Pod state stavis: HR

Zip code: od Mirkovaca

Telefon: stavi si mob, jel ako nesto osvojis, tako ce te carina bolje kontaktirati

15 godina
Gordon Gordon kaže...

Napokon nacin da dobijemo sms kad pocne redeem! Napisao sam clanak kako na svojoj stranici. Evo clanka: http://gordongordon.tumblr.com/post/551594378/lockerzsms

Zna li itko koji je za Tomato sms mail?

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
neaktivan

ne znam, ja sam tmobile. nazovi ih, sigurno imaju tu opciju ;)

http://gordongordon.tumblr.com
15 godina
neaktivan
imaticx kaže...

Telefon: stavi si mob, jel ako nesto osvojis, tako ce te carina bolje kontaktirati

Hmm, a zakaj ne kućni?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
15 godina

Kako ne shvaćaš? Kako će oni tebe nazvati ako ti u tom trenutku budeš negdje vani, tj. izvan kuće?

15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
imaticx kaže...

Hmm, a zakaj ne kućni?

ja sam sito stavio kućni jer je uvijek neko kod kuće a na mobitel ak staviš šta ako si u školi ? ili negdej di se nemoš javoto ?

http://www.e-castig.com/index.php?r=krYu
15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Kako ne shvaćaš? Kako će oni tebe nazvati ako ti u tom trenutku budeš negdje vani, tj. izvan kuće?

ionako ne nosim telefon vani (mob), jednom ukrali, ne želim da izgubim i telefon od 800 KM...

bodo kaže...
BannedOnThisForum kaže...
imaticx kaže...

Hmm, a zakaj ne kućni?

ja sam sito stavio kućni jer je uvijek neko kod kuće a na mobitel ak staviš šta ako si u školi ? ili negdej di se nemoš javoto ?

Roditelji non-stop kući, a i rekao sam im za Lockerz, sve im objasnio, i rekao da sam si uzeo PS3 GoW3, ugl rekel sam da potvrde sve ako budu zvali išta...

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
protjeran
Lockerz

Ima leakean matreijal od clana Lockerz teama.Ko hoce nek mi posalje pm i poslat cu mu link sa fotografijom.

Necu stavljati ovdje jer tko zna sta bi modovi rekli.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Lockerz
gledao sam pocetnu stranicu preko moba na lockerzu pa nisam najbolje vidio...hoce i dalje biti redeem i kad uvedu shop jer vidio sam da nesto pise USA pa sam da mi netko obajsni ako moze!!

0 0 hvala 0
15 godina
Perkane ja ocu!
http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
15 godina
neaktivan
Lockerz

Glete, perkan mi je poslao link za sliku, i nezz zašto nije stavio odmah link:

btw:

As we've been hinting, SHOP is coming soon — very soon! We're very excited to introduce you to a whole new way of shopping online, available only to our Lockerz membership.
During our pre-launch tests, we've learned a lot from our members. Lockerz becomes a better community with every email or text you send us. We love hearing what you like and don't like, and finding out what you want to see on the site. So as we begin SHOP, our plan is to conduct a short test before we start on a larger scale for more of our general membership. Just as PLAY launched in beta, we will do the same thing with SHOP, continuing to test, tweak and work out the bugs before we expand it.

As part of this testing phase, here's how it will go:

Z-List only. For the first few weeks of SHOP, we want to invite Z-List members to preview the site. Z-Listers are some of our most active and engaged members, and we want to thank them by letting them be the first testers. Only Z-Listers will be able to view SHOP.

U.S. In the very beginning, all Z-Listers will be able to browse SHOP, but only U.S. members will be able to make purchases. We are doing this because we're still working out customs issues, it's important to us to find ways to minimize the taxes and fees for our non-U.S. members getting a package with a huge bill attached is NOT the kind of experience we want to provide to our members!

Redemptions. Since the initial testing period will be U.S. and Z-List only, we will continue redemptions out of fairness to our other members.
Throughout this week we'll be letting you know more about SHOP, including some of the amazing brands and exclusive items, and how you can use and earn PTZ when you buy - so stay tuned.

Što bi to trebalo da znači?

Da nije, koliko sam razumio, kada dođe shop, da će samo ovi iz US i samo Z-Listeri biti u mogućnosti redeemati?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 17:32 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
6 0 hvala 4
16 godina
protjeran
Lockerz

Eto banned je stavio sliku.Ako iko pita ja nemam veze s time.

Sto kazete.Eh i da cijene nisu prave ovo je samo informativno kako bi sve to trebalo izgledat i funkcionirat.

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koliko sam primjetio na onoj slici 600 PTZ je -60% cijene.

Je li to znači ako skupim 1000 da će mi biti cijena 0 kn ili ti ga 0 dolllars za US ?   Smijeh

17 godina
Lockerz

Ovo mi se sviđa, i sad sam siguran da lockerz ide u pravom smjeru xD

www.skripte.co.cc stranica za skripte, www.crotrailers.co.cc, trilieri i sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Je li to znači ako skupim 1000 da će mi biti cijena 0 kn ili ti ga 0 dolllars za US ?   Smijeh

Gle, ti faktički dobivaš "džabe" sve sa lockerza...

15 godina

Da, ali prema onoj slici isplatljivije mi je kupovati. Npr. prema toj slici ja uzmem lipo PS3 umjesto za 3000 PTZ, uzmem ga za 1000. Isto mi bude besplatno

15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Ne vjerujem da će tako biti jer bi onda dobio npr. laptop za 1000 PTZ i za 0 kn!

15 godina

Hehehehe, bilo bi lijepo, sve lipo po 1000 ptz Bogataš

16 godina
neaktivan

vidjet cemo kak ce to bit... al naravno, prvo ce to ponudit US clanovima, zasto bi i mi imali priliku..

sve se cini super to da konacno ko covjek bilo kad mozes sjest i uzet neku stvar, ali to nece bit besplatno... pitanje je kak ce se to naplacivat, a ne treba ni zaboravit nasu carinu koja ce nas isto tak lupit po dzepu, pa pretpostavljam da kad se sve zbroji i oduzme, stvari ce bit minimalno jeftinije nego da ih kupujemo kod nas..

to je samo moje misljenje i toplo se nadam da to nece bit... svi smo dosta zivaca potrosili oko lockerza pa bi bio red da nam se to jednom i vrati

15 godina
neaktivan
Lockerz

bili moga danas biti redeem??!?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

za taj predmet da ali nece sve kostat 1000PTZ

recimo da nes kosta 4000 PTZ i ti das 1000PTZ onda moras platit 75% cijene (25% je popust od PTZ-a)

znaci nece sve kostat 1000PTZ nego ce se koristit kao popust na vec odredenu cijenu ;))

16 godina
neaktivan
eRRoR4o4 kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

za taj predmet da ali nece sve kostat 1000PTZ

recimo da nes kosta 4000 PTZ i ti das 1000PTZ onda moras platit 75% cijene (25% je popust od PTZ-a)

znaci nece sve kostat 1000PTZ nego ce se koristit kao popust na vec odredenu cijenu ;))

to i ja mislim, mozda ce proporcionalno rast , po ovome na slici ispada da je 1000ptz=125$, bilo bi super kad bi to bilo tak

15 godina
neaktivan
Lockerz
Znači ako uzmem PC igru i dam 400 PTZ za popust neću morati ništa platiti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marin444 kaže...

Naravno da ne.. Di bi oni profitirali?! Shop nije isto što i 24/7 redeem. Sigurno će postavit maksimalni postotak popusta sa PTZ.

Cro-Lockerz.bloger.hr ---> Sve na što želite znati o Lockerzu a ne usudite se pitat!!
15 godina
neaktivan
Piroman007 kaže...
Marin444 kaže...

Naravno da ne.. Di bi oni profitirali?! Shop nije isto što i 24/7 redeem. Sigurno će postavit maksimalni postotak popusta sa PTZ.

ne shop je 24/7 reedem do shop izade iz bete nece vise biti reedema samo shop i mozes koristiti 100% popust

sami su rekli da moes u shopu kupiti sa novcem sa PTZ ili sa kombinacijom novci i PTZ-a ;))

EDIT: oni profitiraju u tvojem svakodnevnom odgovaranju na ankete to shop ce im samo biti jos veca zarada ako ces s novcem kupovat :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 21:43 (eRRoR4o4).
16 godina
neaktivan
Piroman007 kaže...
Marin444 kaže...

to bi bilo logicno, ali ako na onoj slici pogledas polozaj onog slidera za odredivanje popusta, vidjet ces da je postavljen na 6/10 duzine sto bi znacilo da ako ga stavis do kraja, popust bi trebao biti 100%

15 godina

To sam ja odmah rekao.

15 godina
neaktivan

....

ali shop ce biti jos u beti jedno vrijeme i bit ce dostupan samo na amere za kupnju Zlisteri ce moc samo gledat ( ovi koji nisu iz US)

tako da mi ostajemo na reedemima jos jedno vrijeme :PP

EDIT: ali bar nam ameri nece bit na reedemima :DD

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 22:00 (eRRoR4o4).
16 godina
neaktivan
To kaj nece... Stoka ce i dalje danonocno sjedit na F5
16 godina
odjavljen
Lockerz

I, tko misli da je danas redeem?

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lockerz je SCAM!, Lockerz - trebate pozivnicu?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice