Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.393.278
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nova je verzija.
samo ti skini..sad sam ju updateo.
i ako koristis opciju "hide my identity" stavi ono sareno na 8000 - 9000
to sareno je port....nije?
nije..to je brzina
??? Daj malo objasni? Sta ako stavim na 30000 onda imam sta super brtinu interneta? Nekuzim...Daj objasni malo taj "tvoj" program...
Jel netko dobio netbook...vidjam po netu hp mini-ije pa me zanima ako je bilo ko narucio koliko je platio carinu?
kolika mu je vrijednost u USA?
$260
vidis, ja sam ipod touch platio 500 kn carinu (vrijednost u usa je 199 $). Tako da bi za ovo bilo negdje 600-700 kn
sto uzeti za 2700 bodova? Stvarno ne znam na sto bi isao? iPod sam dobio, za PS3 i iPad nemam bodova...
predlazem da preskocis ovaj redeem i skupis bodove za neki laptop mini...ako vec nemas sta korisno narucit...to cu bar ja napravit
nemojte preskakat......probaj si sad nesto uzet kad vec mozes...ak budes preskako na kraju nes nista ospijet uzet...iskoristi svaku sansu da nesto uzmes.
Kad je redeem?
prosli sam preskocio (uzeo sam si samo onaj iPhone skin) tako da ovaj moram nesto uzeti. Jel moze cijene ovih proizvoda u USA ako netko zna, da znam koliko bi me carina ispala:
4GB Shuffle - Blue
Wii Sports with Console - Game included
Ratchet & Clank Bundle - PSP
Ostalo mi je nazanimljivo ili nemam dosta bodova (PS3, iPad)
prosli sam preskocio (uzeo sam si samo onaj iPhone skin) tako da ovaj moram nesto uzeti. Jel moze cijene ovih proizvoda u USA ako netko zna, da znam koliko bi me carina ispala:
4GB Shuffle - Blue
Wii Sports with Console - Game included
Ratchet & Clank Bundle - PSP
Ostalo mi je nazanimljivo ili nemam dosta bodova (PS3, iPad)
pogledaj sam -.-
napisao sam ako netko zna da napise, ne da ide gledati
PSP 199.90$
ipod shuffle 4 GB 79$
wii 199.99 $
Moze li mi netko rec sto je ono Exclusive Ruffian Scarf 1200 PTZ.Vec sam starosjedioc na ovoj temi i Lockerzu a jos nisam odgonetnuo sto je ono.Zna li itko?
Kad je redeem?
Može odgovor?
Kad je redeem?
Može odgovor?
Bio jutros.J uzeo Ipod muahaha.
Kad je redeem?
Može odgovor?
lame -.- hoće li ti doći?
Zna li tko je li ovaj Ipod touch najnovije izdanje?
Kad je redeem?
Može odgovor?
lame -.- hoće li ti doći?
ma sere nije jutros bo reedem -.-
ma sere nije jutros bo reedem -.-
a kada je?
ti si neki smijesni... nitko ne zna kad je
pitaj vidovitog milana...on sve zna
pitaj vidovitog milana...on sve zna
haha dobra dobra dobra
Zna li itko u koliko naleta če biti redeem ?
Zna li itko u koliko naleta če biti redeem ?
DAJ CITAJ POCETNU LOCKERZ STRANICU...
I da da mu nitko nije odgovorio treba jednom nauciti...
Ajde navalite s TD...
Ljudi zna li itko u koliko će sati danas biti redeem?
Ljudi zna li itko u koliko će sati danas biti redeem?
Pa odkud vam to da ce danas biti redeem?
Kaj ste cudni, nito nezna kad je i u kolko sati je redeem...
noobs
Napokon nacin da dobijemo sms kad pocne redeem! Napisao sam clanak kako na svojoj stranici. Evo clanka: http://gordongordon.tumblr.com/post/551594378/lockerzsms
Napokon nacin da dobijemo sms kad pocne redeem! Napisao sam clanak kako na svojoj stranici. Evo clanka: http://gordongordon.tumblr.com/post/551594378/lockerzsms
za aktivaciju usluge SMS m@il, zovite svoju sluzbu za korisnike, bit ce vam potrebno za ovo! ;)
"April Redemption Update: If you want to get into April's redemption, be sure you have your country listed. Go to the right top hand corner of this page, click on "My Account" and select your country in "Account Settings." You will not be able to get into any redemption without this info, so get it in there properly if you want to redeem!"
Nemojte se zaj***! Odmah sredite profil :)
evo ja sam svoj sredio kako sam mislio da ide... :D
Ime: jesam
Prezime: jesam
Email: svakako
Country: zna se
Address 1: tu sam stavio
Address 2: ostavio prazno
City: posto zivim u selu odnosno prigradskom naselju kod Vinkovaca...jel tu stavljam Vinkovci ili ime naselja Mirkovci????
State/Province: ovo stvarno vise neznam ja stavio HR..neki govore da se stavi broj zupanije koje mozemo naci na nekoj web str...jel ovo dobro????
Zip/Postal code: od Mirkovaca 32240 od Vinkovaca 32200 e sad ako stavim u city Vinkovci onda pisem njegov ako Mirkovci onda njegov :)
ovo dalje gender..time zone.. t-shirt size..znam sve
PS: jedino phone jel tu kucni ili mob??? eee a sta ide pod combination???? hh zezam se