a autofill je isto uredu sve????
PS: ja imam v1.4 imali novija?
a autofill je isto uredu sve????
PS: ja imam v1.4 imali novija?
Skupljao sam nekih 6 mjeseci te bodove ali sam ja reedemao ps3 kad je kostao 900ptz
Sto se tice carine nemam pojma,nisam nikakav racun dobio posebno sa carine nego mi je postar doneo doma i naplatio sve 570kn.
evo slika:
budu ti poslali iz pošte sve papire
lordov ce ti zvonit 30s nakon pocetka reedema.
ima novi program.. http://geminisoftware.webs.com/notifyme.htm
Nisi jos odgovorio ti si taj program izradio? Ako jesi super za tebe, ali ti to nebu radilo...Ako nisi onda nemoj postati tu...
perkane,korisito sam autofill za firefox da...
Samo to!?Nikakvih drugih dodataka koji ce te obavijestiti kad je redeem i slicno?
Nope...to je bio 3.val reedema u veljaci tako da sam znao kada ce.
weks deres li ps3...jesili uzeo kakav adapter za uticnicu?
PS: best autofill RoboForm
hah ovih dana double PTZ :D
weks deres li ps3...jesili uzeo kakav adapter za uticnicu?
PS: best autofill RoboForm
heheh evo radi cijeli dan prakticki
adapter mi ne treba...radi sa kabelom od plejke 1...
hehe...
Plz jer mi može netko poslat invite na ph3n0m.fixcar@gmail.com i objasnit kak radi ovaj program notify me i kak se podesi?!
Unaprijed hvala
Plz jer mi može netko poslat invite na ph3n0m.fixcar@gmail.com i objasnit kak radi ovaj program notify me i kak se podesi?!
Unaprijed hvala
kolko vidim niko se bas ne zili da ti poslj invite....bdove je sve lakse skupiti....4 boda i nenace bas puno
Unaprijed hvala
Plizz moju primi
Btw netko je pitao jesu li igre original, pa naravno da jesu.
Unaprijed hvala
Poslano...
razmjenite msn i fb i tam se prepucavajte !
Nek netk oda msn ili neka mi tu objasni kak se koristi Notify me thx za pozivnicu!!!
Jednostavno izaberes iz kompa koju ces music da ti svira kad je redeem i stisnes activate alarm ... moras biti stalno na netu i kad program primjeti promjene na stranici automatski zasvira i ti lijepo odes tamo i narucis si nagradicu......
jos se pitam jel bolji ovaj NotifyMe ili LockerZ Checker by Lord?
LOckerz Checker by Lordshgi.
Jer ovj notifgy me nije dobar jer refresha stranicu svake 5 sekunde i onda ce iz lockerza dok narucis nagradi to videjti i opa No nagrade No PTZ...
di mogu skinit taj lordshingov program
eh da...netko je pital za Digital Survival Kit...ja sam isto dobio u mailu,kao da je to nova nagrada ...pa s tim da nisam znao "google it" :D:D ..i evo....:
http://www.photosol.com/dskit.htm
dakle,po mojem bi bilo bolje majicu dobit...al kako kome :D:D...
eh da...netko je pital za Digital Survival Kit...ja sam isto dobio u mailu,kao da je to nova nagrada ...pa s tim da nisam znao "google it" :D:D ..i evo....:
http://www.photosol.com/dskit.htm
dakle,po mojem bi bilo bolje majicu dobit...al kako kome :D:D...
to sam i ja naso ali mislim da to nije to...to se kod njih samo zove tako ali jos nije otkrivena nagrada
evo moze se kliknut na 2.ikonu SHOP ali pise coming soon
mogo si to na shop odavno ;)) samo trebalo napisat www.lockerz.com/shop :DD
ste primjetili da su makli neke nagrade i makli su da si garantiramo nagradu.. znaci mozda ce zacas 24/7 doc ^^
da maknili su one maske ili sta vec za slusalice
ja cu sebi ako jednog dana docekam reddemption uzeti slusalice :D (L)
nisu makli samo su ih stavili na kraj ;)) pogledaj dolje malo :DD
nisu makli samo su ih stavili na kraj ;)) pogledaj dolje malo :DD
oww vidi stvarno xD
Može li mi netko objasnit što je to shop što se novo pojavilo,novi sam u ovome!
danas bi moga biti redeem....